vállalati vagyonbiztosítás

Vagyonőr vállalati vagyonbiztosítás - biztonság, ami a cégnek kell!


 • Rugalmasan alakítható vagyonbiztosítás egyéni vállalkozók, kis- és középvállalkozók részére
 • Max. 500 millió Ft-os vagyoni érték biztosítására
 • Választható önrésszel, kedvezményekkel
 • Cégpaletta programon belül további extra fedezetek
 • Igény szerint választható kiegészítő fedezetek vagy minden kockázatra kiterjedő All Risks változat
 • Hitelfedezeti biztosításként is szolgálhat
 • Előzetes kiegészítő védelemmel is megköthető
 • Cyber térben is védelmet kínál!
 • Kedvezményekkel, választható önrészekkel valamint önrész vállalása nélkül is megköthető

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Kérje visszahívásunkat, és munkatársunk segít Önnek a részletekkel!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.

Újdonság: Cyber kiegészítő biztosítás

A cégek működése, de akár a legkisebb vállalkozások élete is ma már elképzelhetetlen számítógépek, okos eszközök és online folyamatok nélkül.

Ezért ne csak a való világ veszélyeire készüljön, gondoljon a cyber kockázatok kivédésre is.

Tekintse meg az online tér kockázataira kialakított cyber kiegészítő biztosításainkat, és válassza az igényeinek legmegfelelőbb megoldást! Újdonság - kiegészítőnk Kiber távsegítségnyújtás assistance szolgáltatással bővült.


CSÖKKENTSE A KOCKÁZATOKAT!Vállalkozóként, cégvezetőként nem feledkezhetünk meg vagyontárgyaink, árukészletünk, szállítóeszközeink, műszaki berendezéseink, épületeink és a többi céges tulajdon, és természetesen munkavállalóink védelméről sem. 

Érdemes számba venni a vállalkozás legfontosabb vagyontárgyait, értékeit és ezzel egy időben gondosan mérlegelni a vállalkozást leginkább fenyegető veszélyeket. 

Vagyonőr vállalati vagyonbiztosításunk megkötésekor saját szempontjai szerint választhatja ki azokat a kockázatokat, melyektől leginkább tart. 

Lehet ez egy vihar, egy eltört vízvezeték, betörés, a szállítójármű kirablása, egy súlyosabb üzemi baleset, tűzkár, betöréses lopás miatti üzembezárás, de talán joggal tarthat attól is, hogy munkavállalói kárt okoznak másnak, és vállalkozóként jogi tanácsadásra lehet szüksége.

A Vagyonőr vállalati vagyonbiztosítás esetében Ön dönti el, mire terjedjen ki biztosítása.

Ha biztosra szeretne menni, kösse meg Vagyonőrét all risk szolgáltatással, minden kockázatra fedezetet nyújtunk, ami nem szerepel kizárásként!
Cyber üzemszünet biztosítás

Ha az Ön cégénél a termelés vagy szolgáltatás nagymértékben függ számítógépes rendszere működésétől, akkor válassza a Cyber üzemszünet biztosításunkat! A biztosítás fedezetet nyújt, ha a gazdasági tevékenységét leállítani kényszerül a számítógépes rendszereit hacker vagy vírustámadás miatt. 

A fedezet 7 napra szól, 2 nap önrésszel, azaz maximum 5 napra eső nyereségét, fix költségeit fizetjük ki a biztosítási összeg erejéig. 

A biztosítás a Vagyonőr Üzemszünet kiegészítőjével együtt köthető meg.

Irodai elektronikus adatfeldolgozó berendezések szoftver és adatvesztés biztosítása

Kifizetjük az adatmentés, adat helyreállítás költségét a biztosítási összeg erejéig, ha az adatvesztés oka:
 • az adathordozó fizikailag sérül vagy megsemmisül,
 • az áramellátás ingadozása, túlfeszültsége miatt tűnnek el az adatok,
 • számítógépes rendszert hacker vagy vírustámadás éri,
 • az adatokat figyelmetlenségből, vagy kezelési hiba miatt törlik.
Ha nem csak az adatállomány, hanem a szoftver is sérül, akkor kifizetjük a szoftver újra beszerzési és újratelepítési költségét is.

Szolgáltatásainkat önrész levonásával nyújtjuk, és a biztosított berendezéseken rögzített adatok adatvesztésére vonatkozik, az adatmentést végző szolgáltató kiválasztását pedig Önre bízzuk. 

A biztosítás a Vagyonőr Elektronikus berendezések biztosításával együtt köthető meg.

Felelősségbiztosítás a személyes adatok kezelésével okozott károkra 

Fedezetet nyújt, ha 
 • Ha cége által kezelt személyes adatok megsemmisülnek, károsodnak és cégén kívül álló személyek számára hozzáférhetővé válnak vírus- vagy hacker támadás vagy emberi hiba miatt.
 • Ha az Ön cége számítógépes rendszerében, elektronikus vagy nyomtatott tömegkommunikációs eszközein tárolt személyes adatokat ellopják.
 • Ha nyilvánosságra kerülnek olyan személyes adatok, amelyek a cége saját számítógépes rendszerében, elektronikus vagy nyomtatott tömegkommunikációs eszközein tárolt.
 • Ha nyilvánosságra kerülnek munkatársai, ügyfelei, partnerei személyes adatai törvénytelen esemény következtében úgy, hogy az nem a cége számítógépes rendszerein, elektronikus vagy nyomtatott tömegkommunikációs eszközeinek keresztül történik.
A biztosítás a Vagyonőr Felelősségbiztosításával együtt köthető meg.


Újdonság - kiegészítőnk Kiber távsegítségnyújtás assistance szolgáltatással bővült.

A Kiber távsegítség nyújtás a  Cyber üzemszünet és az Irodai elektronikus adatfeldolgozó berendezések szoftver és adatvesztés biztosítások assistance szolgáltatása.


Kiber távsegítség nyújtás
a) informatikai hardver eszközök meghibásodásának, problémáinak behatárolása,
b) tényleges meghibásodás esetén segítség a probléma elhárításában: intézkedés a javítás érdekében, kapcsolatfelvétel a javítást végző szervizzel, telefonszám és egyéb elérhetőségi adatok közvetítése ügyfél és harmadik fél között (szerviz) emailben és/vagy telefonon,
c) Internet szolgáltatás kiesés/probléma (pl. annak beazonosítsa, hogy az internet szolgáltatónál van a hiba vagy modem/router, ill. kábel, eszköz meghibásodás áll fenn.

A Kiber távsegítség nyújtási szolgáltatás az alábbi területekre vonatkozik:
a) email beállítás, úgy mint POP3+SMTP, IMAP beállítása Outlook és Thunderbird levelező kliensekben, valamint böngészőben használt
webes felületű levelezőrendszerekben alap segítségnyújtás beállításokban
b) internet-kapcsolat beállítása, router konfigurálása, router jelszó beállítása
c) általános office beállítás támogatás: Outlook, Excel, Word, Power Point
d) jogtiszta szoftver telepítése, amennyiben
– telepítő média elérhető (pl. CD)
– a telepítőkészlet a gyártó oldaláról letölthető, forrása ismert
e) WIFI beállítás, WIFI rendszer konfigurálás, jelszó, eszközök csatlakoztatása
f) tablet beállításai (Android, Windows, IOS – alapbeállítások)
g) operációs rendszer és csatlakoztatott eszközök (pl. nyomtató, pendrive) telepítése, Windows, MacOS, Linux (alapbeállítások, nyomtató
beállítások, külső eszközök telepítése)
h) tablet, laptop, okos telefon munkahelyi környezetbe illesztése, WIFI-re, televízióra, számítógépre csatlakoztatása, illesztőprogramok telepítése
i) új WIFI hálózat létrehozása: saját WIFI konfigurálása, router jeszó beállítása, WIFI jelszó beállítása, sebességkorlátozás
j) okostelefon kezelő szoftver telepítése laptopra, tabletre, telepítése a gépen, szinkronizáció
k) okostelefon szinkronizációs kérdések, email szinkronizáció, új telefonra költöztetés, felhő tárhely szinkronizáció, névjegy szinkronizáció,
naptár szinkronizáció
l) rosszindulatú programok, vírusok, kémprogramok eltávolítása, vírusfertőzés mértékének beazonosítása, amennyiben lehetséges, karanténba
zárása, vírus törlése, lehetőség szerint újratelepítés, további prevenció érdekében vírusirtó szoftver ajánlása)
m) tartalmak szűrése szolgáltatás beállítása kulcsszavak alapján (pl. Cisco OpenDNS beállítása).

A biztosított a biztosítási eseményt a +36 1 465 3792 telefonszámon köteles bejelenteni.


Természetesen, mint mindig, fontos a megelőzés. Fontos, hogy jogtiszta szoftvereket használjon, védje tűzfallal, vírusirtóval számítógépes rendszerét, valamint gondoskodjon megfelelő adatbiztonsági védelemről, például jelszóhasználat, hozzáférések szabályozása. 

Ha vállalkozásánál tűz ütne ki, villámcsapás éri az üzemet vagy robbanás történne, számíthat ránk. 

A további kockázatokat illetően Vagyonőr vagyonbiztosításunk megkötésekor Ön a saját szempontjai szerint választhatja ki azokat a kockázatokat, melyektől leginkább tart. Lehet ez egy vihar, egy eltört vízvezeték, betörés, a szállítójármű kirablása, egy súlyosabb üzemi baleset, tűzkár, betöréses lopás miatti üzembezárás, de talán joggal tarthat attól is, hogy munkavállalói kárt okoznak másnak, és vállalkozóként jogi tanácsadásra lehet szüksége. 
Több elemből álló Vagyonőr vagyonbiztosításunkat könnyedén cégére, vállalkozására szabhatja. 

Az alapkockázat a tűzesetekre terjed ki, emellé igény szerint kiterjesztheti a fedezetet:
 • viharkárokra, 
 • vezetékes-víz által okozott károkra, 
 • árvíz és földrengés károkra, 
 • betöréses lopás, rablás és rongálás károkra, 
 • all risk


Az All Risks szolgáltatás fedez minden olyan javítást, pótlást vagy helyreállítást igénylő káreseményt, ami előre nem látható, hirtelen balesetszerűen véletlen és váratlan esemény miatt következett be, nem esik a biztosítási feltételekben meghatározott kizárások alá és amely eseményekre vonatkozóan a biztosító a biztosítási szerződésben (ajánlatban) foglaltak szerint nem zárta ki a kockázatviselési kötelezettségét. 
Vagyonőr vagyonbiztosítását megkötheti előzetes kiegészítő védelemmel is. Ez azt jelenti, hogy ha egy másik biztosítónál még élő vagyonbiztosítása van,  ingyenes biztosítási szolgáltatást nyújtunk azokra a veszélyekre, amelyekre a Vagyonőr igen, de a másik biztosítás nem terjed ki, és kár esetén 500.000 Ft-ig fizetünk. 
A Vagyonőr biztosítások egy szerződés belül kiegészíthető  
 • üzemszünet biztosítással,  üvegtörés biztosítással
 • elektronikus berendezések biztosításával, 
 • szállítmánybiztosítással, felelősségbiztosítással, 
 • vállalkozói jogvédelmi biztosítással, munkáltatói balesetbiztosítással 
 • és akár vállalkozói assistance szolgáltatással is.

Biztosításunkat tanácsadónk segítségével kötheti meg. Adja meg elérhetőségeit oldalunkon, és kollégánk minden részletet egyeztet Önnel.

 • 10 % csomagengedmény jár, ha legalább három kockázati körre köt biztosítást, és a szerződés éves díja legalább 120 000 forint.
 • 15 % csomagengedmény jár, ha legalább négy kockázati körre köt biztosítást, és a szerződés éves díja legalább 150 000 forint.
 • ÚJDONSÁG: 20% csomagengedmény jár, ha legalább hat kockázati körre köt biztosítást, és a szerződés éves díja legalább 150 000 forint.
 • Egy összegben, félévente, negyedévente, csekken, átutalással, vagy akár havi inkasszóval is fizethet. Éves, féléves díjfizetés választása esetén 4%-kal csökken a biztosítás díja.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Általános vagyonbiztosítási feltételek

Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések

Vagyonőr vállalati vagyonbiztosítási szerződésekhez köthető kiegészítő biztosítások, külön feltételek és záradékok (VVKF)

Vállalati vagyonbiztosítási szerződések feltételei (VVSZF)