vállalati vagyonbiztosítások

Biztosítható vagyontárgyak


A hűtőházban tárolt áruk. A biztosítás nem vonatkozik magára a hűtőberendezésre, ezek a berendezések Gépész plusz vagy Géptörés módozatban biztosíthatók.

Biztosított veszélyek


A fagyasztott, hűtött áruknak, elemi károk, betöréses lopás, a hűtőberendezés meghibásodása vagy az áram- illetve vízszolgáltató hálózatban keletkezett zavar miatt bekövetkező megromlása vagy megsemmisülése
Biztosítási módozatunk keretében megtérítjük a biztosított részére az ipari kiállításokon. vásárokon kiállított biztosított vagyontárgyakban (kivéve kiállítási installáció), a kiállítás ill. a hozzá kapcsolódó szállítások során bekövetkező árukárokat.


Ki köthet szerződést?


A szerződést - mind belföldi, mind nemzetközi kiállításokra - megkötheti a kiállításra kerülő vagyontárgyak tulajdonosa ill. a vagyontárgyak megóvásában érdekelt bármely fél.


Mire nyújt fedezetet?A kiállítás ideje alatt: Tűz, villámcsapás, robbanás, természeti katasztrófák következtében keletkező károk.

A kockázatviselés terjedelme bővíthető az alábbiakkal: Betöréses lopás, rablás, törés.

A kiállítás helyére történő oda- és visszaszállítás alatt: Szállítóeszközt ért baleset, tűz, villámcsapás, robbanás következtében keletkező károk.

A kockázatviselés terjedelme bővíthető az alábbiakkal: Lopás, rablás, törés, víz okozta károk

A különböző biztosítási fedezetek részletes leírása a vonatkozó biztosítási feltételekben található.

Amennyiben a szállítmánybiztosításokkal, illetve szállítmánybiztosítási termékeinkkel kapcsolatban kérdése merült fel, kérjük küldje el részünkre, igyekszünk rövid időn belül választ adni. Az alábbi elérhetőségekre köszönettel várjuk szállítmánybiztosítási szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeiket, véleményüket is.

e-mailen: szallitmany@generali.hu
faxon a (06-1) 301-7731-os számra
levélben a következő címre: 
Generali Biztosító Zrt. 
1066 Budapest, Teréz körút 42-44. 
Szállítmánybiztosítási csoport 

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Kérje visszahívásunkat, és munkatársunk segít Önnek a részletekkel!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.