nyugalom életbiztosítás

A kegyeleti gondoskodás.

Az elmúlás az élet része. Ám hiába vagyunk tisztában a ténnyel, elfogadni és feldolgozni nehezen tudjuk. Hozzátartozónk, szerettünk elveszítése nemcsak érzelmileg állíthat megterhelő időszak elé. Megtakarítás híján anyagi gondokkal is meg kell küzdenie az Ön hozzátartozóinak, hiszen a temetési költségek és esetleges kórházi költségek vagy hiteltartozások tetemes kiadásokat jelenthetnek.Kinek ajánljuk?Azoknak a 40 és 80 év közötti ügyfeleinknek, akik a jövőre racionálisan gondolva, olyan költségekkel is terveznek, mint a temetés.
Azok számára, akiknek esetleg nincsenek közeli rokonaik, akik felvállalnák a végső kiadásokat.
Azoknak, akik egy nem várt időpontban bekövetkező szerencsétlen esemény esetére gondoskodni kívánnak családjuk anyagi biztonságáról, mentesítve őket a hirtelen nagyobb kiadás terhe alól.
Kockázatkerülő ügyfeleknek, akik nem szeretnek a megtakarítások rendszeres lekötésével, befektetésével foglalkozni, de fontos nekik a megtakarítás értékének megőrzése.


Mi az, amiben ez a teljes életre szóló életbiztosítás többet tud nyújtani más gondoskodási formákhoz képest?


 • Az életbiztosítás alapján fizetendő szolgáltatási összeg nem része a hagyatéknak, így amennyiben a kedvezményezettek név szerint kerülnek megjelölésre, úgy nem kell a - gyakran hosszan elhúzódó - hagyatéki eljárás befejezéséig várni a biztosító szolgáltatására.
 • A kedvezményezettet a kifizetett összeg után öröklési illetékfizetési kötelezettség sem terheli.
 • Lehetősége van rendkívüli befizetésre, hogy váratlan helyzetekben is rendelkezésre állhasson egy mobilizálható vésztartalék. Az így elhelyezett megtakarításokra kedvező napi kamatot számítunk, bármikor hozzáférhetőek, a bankbetéthez hasonló módon kezelhetőek.
 • A teljes tartam alatt garantált kamat kerül évente jóváírásra, az ezen felüli hozamból pedig nyereségrészesedést, illetve hűségnyereséget is fizetünk.


Választható biztosítási összegekIgényeinek megfelelően Ön választhat 300.000 Ft, 500.000 Ft illetve 800.000 Ft értékű szolgáltatást.


Díjmentes előrehozott szolgáltatásA szerződés 5. évfordulóját követően az Ön váratlan, súlyos, visszafordíthatatlan, kritikus betegsége esetén előrehozott szolgáltatásként a gyógyítással járó anyagi terhek enyhítése érdekében kifizetjük az aktuális biztosítási összeg 30%-át díjmentes szolgáltatásként, amennyiben az Ön szerződése megfelel a feltételekben rögzített követelményeknek.


Választható kiegészítő balesetbiztosításAmennyiben Ön baleset miatt kórházba kerül, a kórházban töltött napokra 1.000 Ft, 2.000 Ft illetve 3.000 Ft napi térítés kerül kifizetésre az előzetes választása alapján.


Díjmentes telefonos asszisztencia szolgáltatás


 • orvosi rendelőkről és ügyeletekről, szakorvosi rendelőkről és ügyeletekről, gyógyszertárakról és gyógyszertári ügyeletekről,
 • diagnosztikai eredményekről, diagnózis értelmezéséről, gyógyszerekről,
 • baleseti rehabilitációval kapcsolatos tudnivalókról ad információt.

TELJESKÖLTSÉG-MUTATÓ* (TKM*) 10 év 15 év  25 év
 27,13%  17,60%  13,90%

Jelen biztosítás sajátosságai miatt a TKM-számítási eljárástól a következő módon tértünk el:
– A biztosított kora 40 év (minimális belépési kor)
– A maximális biztosítási összeg 800 000 Ft, amihez 6 628 Ft negyedéves díj tartozik
– Negyedéves díjfizetési ütem, mivel a 40 éves biztosítotthoz és a 800 000 Ft-os biztosítási összeghez havi díjfizetés nem választható.


Nem talált választ a kérdésére? Keressen minket bizalommal!
Hagyományos életbiztosítási szerződéséhez - a rendszeres megtakarításokon felül - rendkívüli befizetést is választhat, amellyel várhatóan - az éven belül lekötött - banki átlagkamat feletti hozamot érhet el.
A hagyományos életbiztosításokhoz kapcsolódó rendkívüli befizetés kamatperiódusai és az adott időszakra vonatkozó éves kamatok értékeit itt érheti el.


Miért lehet jó Önnek, ha él a rendkívüli befizetési lehetőségével?


 • Az alkalmankénti befizetések biztonságos többletmegtakarítást nyújthatnak Önnek
 • Vésztartalékot jelenthetnek a váratlan események és az esetlegesen előforduló pénzügyi nehézségek bekövetkeztekor
 • A rendkívüli befizetések a tartam során igény szerint felhasználhatóak és a jóváírt hozamot akkor sem veszíti el, ha a biztosítás lejárata előtt szeretne hozzáférni megtakarításához
 •  Rendkívüli befizetéseit akár a biztosítás tartamának végéig kamatoztathatja
Ha további információkra lenne szüksége, hívja hétköznapokon 8:00-20:00 óra között a telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 452 3333-as számon!

letölthető dokumentumok

Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések

Kondíciós lista a Nyugalom életbiztosításhoz

Tájékoztató a teljesköltség-mutatóról a Nyugalom rendszeres díjas, klasszikus életbiztosításhoz Hatályos: 2017. január 1-jétől

GG16 Nyugalom életbiztosítás termékbemutató

Nyugalom életbiztosítás szerződési feltételek (GG16/2014)