Kabala

Rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

gondtalan-nyugdijas-evek

További információk az akcióról 
itt olvasható!

Teljesköltség-mutató* (TKM*):


15 év 20 év
2,73% - 3,78 1,78% - 2,86%

Jelen termék minimális tartama 15 év.

Jelen termék sajátosságai miatt a TKM számítási eljárástól a következő módon tértünk el:
– a megtakarítási díjrészre 5%-os éves növelést vettünk figyelembe.

A termék eszközalapontkénti TKM*-értékeiről itt tájékozódhat. 

Nyugdíjbiztosításként történő kötés esetén

Teljesköltség-mutató Ny* (TKM Ny*):

10 év 15 év 20 év
3,29% - 4,36% 2,73% - 3,78% 1,78% - 2,86%

Jelen termék sajátosságai miatt a TKMNy számítási eljárástól a következő módon tértünk el:
– a megtakarítási díjrészre 5%-os éves növelést vettünk figyelembe.

A termék eszközalapontkénti TKM Ny*-értékeiről itt tájékozódhat. 

 

A Generali Biztosító Zrt. tevékenysége során figyelmet fordít a környezetvédelem, a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás alapvető elvárásaira. Ennek megfelelően a biztosító:

  • azonosítja, értékeli és kezeli környezeti, társadalmi és irányítási tényezőket, amelyek kockázatokat és lehetőségeket jelenthetnek az üzleti célok elérése érdekében;
  • azonosítja, értékeli és kezeli a negatív és pozitív hatásokat, amelyeket az üzleti döntések és tevékenységek által merülnek fel, és amelyek hatással vannak a külső környezetre.

A felmerülő fenntarthatósági kockázatok nem minősülnek relevánsak, mivel a Generali vállalatcsoport fenntarthatóság iránti elkötelezettsége és Fenntarthatósági (ESG) politikája biztosítja ezen kockázatok megfelelő kezelését.

További részletes információ az oldal alján a letölthető dokumentumok között megtalálható „Fenntarthatósággal kapcsolatos tájékoztató” című dokumentumban, valamint az eszközalapok oldalain, illetve a Generali Biztosító Zrt. Fenntarthatósági (ESG) politikájában található.

Az eszközalapok befektetési politikáját a fenntarthatósággal kapcsolatos információk nem módosítják.


fontos kérdések

A KID dokumentum alkalmazását egy európai uniós rendelet teszi kötelezővé a megtakarítási életbiztosítási termékre. A dokumentum segítséget nyújt az adott termékkel kapcsolatos tájékozódáshoz, az egységes szerkezet pedig lehetőséget ad arra is, hogy a különböző megtakarítási termékek összehasonlíthatóak legyenek.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a KID egy szerződéskötés előtti tájékoztató dokumentum és nem a konkrét szerződést mutatja be. A bemutatás minta-jellege teszi lehetővé a különböző termékek összehasonlítását, ugyanakkor a konkrét szerződés több vonatkozásban is eltérhet ettől a mintától. 

Ismerje meg a MABISZ által készített összeállítást a KID dokumentum kapcsán leggyakrabban felmerülő kérdésekről!letölthető dokumentumok

Befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható élet-, baleset- és egészségbiztosítások, illetve halál esetére szóló díjátvállalás biztosítás különös feltételei

Befektetési egységekhez kötött életbiztosítások általános szerződési feltételei

Nyugdíjbiztosítási kiegészítő dokumentáció a Kabala rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz

Termékbemutató a Kabala rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz

Kabala rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei

Kiemelt információkat tartalmazó dokumentum a Kabala biztosításhoz

Kiemelt információkat tartalmazó dokumentum a nyugdíjbiztosításként köthető Kabala biztosításhoz

Eszközalapokra vonatkozó speciális információkat tartalmazó dokumentum a Kabala biztosításhoz

Eszközalapokra vonatkozó speciális információkat tartalmazó dokumentum a nyugdíjbiztosításként köthető Kabala biztosításhoz

A választható eszközalapok listája, összetétele és befektetési elvei a Kabala rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz Hatályos: 2023. január 1.

Kondíciós lista a Kabala rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz Hatályos: 2021. szeptember 27.

Kondíciós lista a Kabala rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz (U91/2017 különös feltétellel rendelkező ügyfelek részére) Hatályos: 2021. szeptember 27.

Fenntarthatósággal kapcsolatos tájékoztató a Kabala rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz (U91) Hatályos: 2023. január 1.

Kondíciós lista a Kabala rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz (UL18 általános feltétellel és U91/2021 különös feltétellel rendelkező ügyfelek részére) Hatályos: 2021. október 16.

Fenntartható Világ részvény eszközalap - szerződéskötés előtti kiegészítő közzététel

Kondíciós lista a Kabala rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosításhoz (UL22 általános feltétellel és U91/2021 különös feltétellel rendelkező ügyfelek részére) Hatályos: 2022. június 1.

Múltbeli teljesítményre vonatkozó információk a nyugdíjbiztosításként köthető Kabala életbiztosítás (U91) eszközalapjaihoz

Múltbeli teljesítményre vonatkozó információk a Kabala életbiztosítás (U91) eszközalapjaihoz

Fenntartható Világ részvény eszközalap - időszakos közzététel