casco biztosítás

Teljes körű biztonság neked és autódnak a lopáskártól a törésig 

CASCO KALKULÁTOR

Kösd meg casco biztosításod otthonod védelméből online.

KISZÁMOLOM

VÁLASSZ 8 FÉLE CASCÓNK KÖZÜL!

Ez a biztosítás személyes találkozó nélkül is megköthető tanácsadónkkal. Kérd visszahívásunkat, és munkatársunk segít a megfelelő csomag kiválasztásában és a díjszámításban!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSED, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍV, ÉS MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZOL.


Aki nap mint nap vezet, tudja, milyen fontos a megfelelő casco. Baleset sajnos bármikor történhet, de egy pusztító vihar vagy egy dühítő autólopás is könnyen keresztülhúzhatja a számításainkat. A Komplett casco biztosítás csomagjait úgy állítottuk össze, hogy egyéni igényeid szerint választhasd ki, amire az autózás során csak szükséged lehet.


Mik az előnyei?


 • Teljes körű casco vagy rész casco lehetőségek számos variálási lehetőséggel
 • Rugalmas, ügyfélbarát kárrendezés, gyors, online ügyintézés
 • Idősebb, kármentes autókra Eco casco is köthető akár 35% alapdíj kedvezménnyel.
 • 24 órás segítségnyújtás, kölcsönautó, sofőrszolgálat és további 13-féle szolgáltatás autód maximális biztonságáért
 • ÚJDONSÁG! Családbarát Casco - meghatározott típusú járművekre 10% kedvezmény és ingyenes Poggyászkár biztosítás


KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN? Bárkinek, aki rendszeresen vezet, vagy már megtapasztalta korábban, hogy mennyi kiadással, fárasztó ügyintézéssel, kellemetlenséggel jár, ha baj történik az autójával. Emellett azoknak is ideális választás, akik kiegészítő szolgáltatásainknak köszönhetően műszaki hiba vagy jogi probléma felmerülése esetén is szeretnének hatékony és gyors segítséget.


MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKAT TARTALMAZ?


Teljes körű cascónk lopás, baleset, rongálás, természeti erők által okozott károk és az ablaküvegek sérülése esetén is segít.
Ez a biztosítás akkor jó választás, ha nemcsak az autót, hanem a sofőrt, az utasokat és a náluk lévő értékeket is védelemben szeretnéd részesíteni, kár esetén pedig prémium szolgáltatásokkal fokoznád a gyors és rugalmas kiszolgálást.


Mit tartalmaz?


Ez a biztosításunk 5 kiegészítő biztosítási csomagot, illetve biztosítást tartalmaz, ami 15 szolgáltatást jelenthet az alapvédelmen túl: 
 • Smart mobilitás csomag
 • Értékőrző csomag 
 • Gondoskodás csomag
 • Komfort csomag 
 • Prémium elektronikai csomag 
 • EUB utasbiztosítás

 


Az Optimál Prémium cascóhoz a Vételár-garancia biztosítás és a Munkanélküliségi díjátvállalás külön díjért választható.Teljes körű casco a legkedveltebb szolgáltatásokkal kiegészítve. Akkor jó választás, ha a kárrendezés során extra szolgáltatásokkal szeretnéd fokozni a gyors és rugalmas kiszolgálást.

Mit tartalmaz?


Ez a biztosításunk 3 kiegészítő biztosítási csomagot, illetve egy választható biztosítást tartalmaz, ami 10 szolgáltatást jelenthet az alapvédelmen túl: 
 • Smart mobilitás csomag 
 • Értékőrző csomag 
 • Gondoskodás csomag

 • EUB utasbiztosítás 

Az Optimál Extra cascóhoz a Vételár-garancia biztosítás, a Komfort csomag, a Prémium elektronika csomag, és a Munkanélküliségi díjátvállalás külön díjért választható

Az OPTIMÁL ECO casco akkor jó választás, ha a gépjármű kora 2 és 12 év közé esik, a teljes körű casco biztosítási védelmet pedig alacsonyabb casco-díj mellett szeretné igénybe venni. Akik ezt választják, ECO partnerszerviz-hálózatunknál gyorsan, jó minőségben javíttathatják meg sérült autójukat. 
Használt autó vásárlásakor vagy kocsink korának előrehaladtával sokszor hajlamosak vagyunk a biztosításon spórolni. De ha azt nézzük, hogy egy nem várt káresemény akár több millió forintos veszteséget is okozhat, érdemes átgondolnunk. 


Mit tartalmaz?


 • Törés-, lopás-, elemi kár és önálló üvegtörés esetére is fedezetet nyújt
 • Kiegészítő biztosításokkal még teljesebbé tehető 
 • Partnerszerviz-hálózatunk segítségével az autó javítása szakszerűen történik
 • Autós telefonszolgáltatásunkon keresztül segítséget kaphat a nap 24 órájában


ECO casco szolgáltatásKényelmed érdekében a biztosítást ECO casco kárrendezési szolgáltatással kínáljuk.
Nem kell mást tenned, mint a partnerszerviz-hálózati címlistából kiválasztani a megfelelő szervizt, ahol autódat magas színvonalon megjavítják, jellemzően utángyártott alkatrészekkel.
A kárbejelentést kényelmesen és gyorsan megteheted telefonos ügyfélszolgálatunkon, a +36 1 452 3333-as számon, ahol kollégáink segítséget nyújtanak ECO casco javítószerviz ajánlásával.A kármentességet is jutalmazzuk!Ha kármentes vagy, akkor casco-díjkedvezményt vehetsz igénybe, amivel jelentősen csökkentheted biztosítási díjad.Hogyan érhetsz el akár 35%-os biztosítási-díjkedvezményt?


 • Ha már rendelkezel Generali kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással, vagy az ECO casco biztosítás kötésének időpontjában kötöd meg, és felelősségbiztosítási szerződésed minimum 5 éve kármentes.
 • Ha autód másik biztosítónál kezelt kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának bónusz fokozatát igazolod a casco biztosítás megkötésekor.
 • Ha az előző biztosítódtól a kármentességről cascobónusz-igazolást nyújtasz be társaságunkhoz.
 • Ha 1 évnél régebben üzemelteted autód.
 • Ha casco biztosításod díját csoportos beszedéssel fizeted.

Így a díjkedvezmény az alapdíjhoz viszonyítva elérheti akár a 35%-ot is!

Nézzünk egy példát: A Generali Biztosítónál B10 bónusz besorolású kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkezel, és a casco biztosításáod a díját csoportos beszedéssel fizeted.

FONTOS!

Személygépjárművekre és 3,5 tonna megengedett össztömeg alatti tehergépjárművekre köthető. 
Kiválaszthatod igényeid szerint az önrészesedés mértékét, így pénztárcádnak megfelelően alakíthatod biztosításod díját.

Akkor javasoljuk, ha autódat mindig biztonságos helyen tartod, ezért nem kell félned attól, hogy autód, vagy annak valamelyik alkatrésze váratlanul eltűnik.
STANDARD ECO cascónk akkor jó választás, ha a gépjármű kora 2 és 12 év közé esik, nem tartasz attól, hogy az autót, vagy valamelyik alkatrészét ellopják, de emellett védelmet szeretnél a természeti károkra és a gépjármű töréskáraira is - mindezt pedig alacsonyabb casco-díj mellett szeretnéd igénybe venni. Akik ezt választják, ECO partnerszerviz-hálózatunknál gyorsan, jó minőségben javíttathatják meg sérült autójukat. 


Mit tartalmaz?


 • Törés-, elemi kár és önálló üvegtörés esetére is fedezetet nyújt.
 • Kiegészítő biztosításokkal még teljesebbé tehető. 
 • Partnerszerviz-hálózatunk segítségével az autó javítása szakszerűen történik.
 • Autós telefonszolgáltatásunkon keresztül segítséget kaphatsz a nap 24 órájában.


ECO casco szolgáltatásKényelmed érdekében a biztosítást ECO casco kárrendezési szolgáltatással kínáljuk.
Nem kell mást tenned , mint a partnerszerviz-hálózati címlistából kiválasztani a megfelelő szervizt, ahol autód magas színvonalon megjavítják, jellemzően utángyártott alkatrészekkel.
A kárbejelentést kényelmesen és gyorsan megteheted telefonos ügyfélszolgálatunkon, a +36 1 452 3333-as számon, ahol kollégáink segítséget nyújtanak ECO casco javítószerviz ajánlásával.A kármentességet is jutalmazzuk!Ha kármentes, casco-díjkedvezményt vehetsz igénybe, amivel jelentősen csökkentheted biztosítási díját.Hogyan érhetsz el akár 35%-os biztosítási-díjkedvezményt?


 • Ha már rendelkezel Generali kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással, vagy az ECO casco biztosítás kötésének időpontjában kötöd meg, és felelősségbiztosítási szerződésed minimum 5 éve kármentes.
 • Ha autód másik biztosítódnál kezelt kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának bónusz fokozatát igazolod a casco biztosítás megkötésekor.
 • Ha az előző biztosítóódtól a kármentességről cascobónusz-igazolást nyújtasz be társaságunkhoz.
 • Ha 1 évnél régebben üzemelteted autódat.
 • Ha casco biztosításod díját csoportos beszedéssel fizeted.
Így a díjkedvezmény az alapdíjhoz viszonyítva elérheti akár a 35%-ot is!

Nézzünk egy példát: Legalább 7 év casco kármentességet igazolsz, és casco biztosításod díját csoportos beszedéssel fizeted.

FONTOS!

Személygépjárművekre és 3,5 tonna megengedett össztömeg alatti tehergépjárművekre köthető. 
Kiválaszthatod igényei szerint az önrészesedés mértékét, így pénztárcádnak megfelelően alakíthatod biztosításod díját.

Minimál cascónk akkor jó választás, ha nem kell aggódnod baleseti jellegű károk vagy rongálás miatt, és lopástól sem tartasz, de a kivédhetetlen természeti erők okozta károk és az ablaküvegek sérülése esetén szeretnéd biztonságban tudni autód.
Abban az esetben ajánljuk, ha teljesen biztos vagy vezetési tudásáodban, és nem tartasz attól, hogy autód baleset vagy rongálás miatt sérül, viszont aggódsz egy esetleges lopás vagy a természeti erők okozta károk miatt.
  Lopáskár  Töréskár Elemi kár Üvegtöréskár Autó kora  Kiegészítő szolgáltatások
 Optimál  ✓
 ✓
 ✓
 ✓
 0-15 év  Vásárlással bővíthető
 Optimál Prémium  ✓
 ✓
 ✓
 ✓
 0-15 év  15 plusz szolgáltatás
 Optimál Extra  ✓
 ✓
 ✓

0-15 év
 10 plusz szolgáltatás
 Optimál Eco  ✓
 ✓
 ✓
 ✓
2-15 év alacsonyabb díjért  Vásárlással bővíthető
 Standard    ✓
 ✓
 ✓
 0-15 év  Vásárlással bővíthető
 Standard Eco    ✓
 ✓
 ✓
 2-15 év alacsonyabb díjért
 Vásárlással bővíthető
 Minimal      ✓
 ✓
 0-15 év  Vásárlással bővíthető
 Special  ✓
   ✓
   0-15 év  Vásárlással bővíthető

ÚJDONSÁG! Fókuszban a család, fókuszban a biztonság

A járművezetés során első a biztonság - különösen akkor, ha gyerekek is vannak a fedélzeten. Védd családod biztonságát kedvezményes Családbarát Casco biztosítással, melyet egyes 7 személyes személygépjárművekre kötheted meg. 

Családbarát Cascónk 10% kedvezménnyel köthető - az általunk kínált bármely Komplett casco biztosítást megkötheted tanácsadódnál, személyesen ügyfélszolgálati irodánkban vagy online, a lentebb található gépjármű típusokra.

Ajándék ingyenes Poggyászkár biztosítás - védelem a személyes vagyontárgyakra 

Családbarát Cascónk 10% kedvezménnyel köthető - az általunk kínált bármely Komplett casco biztosítás megköthető családbarát módon, a meghatározott gépjárművekre. Ajándék ingyenes Poggyászkár biztosításunk pedig védelem a személyes vagyontárgyakra. 

Az alábbi típusú 7 személyes gépjárművekre köthető Családbarát Casco:

BMW 216 Active Tourer  
BMW 218 Active Tourer
BMW 220 Active Tourer
Dacia Lodgy
Kia Carens
Mercedes Citan
Nissan NV200 Evalia
Nissan QASHQAI+2
Nissan X-Trail
Opel Combo
Renault Captur
Renault Grand Scenic  
Renault Espace 
Renault Kadjar
Renault Trafic
Seat Alhambra
VW Sharan
VW Tiguan Allspace 
VW Touran
Fiat Dobló

Családbarát Casco biztosításunkat megkötheti tanácsadójánál, ügyfélszolgálati irodáinkban személyesen vagy online.

 

Fontos! Amennyiben az online biztosításkötést választod, a díjszámítás során a megfelelő mezőben mindenképp add meg, hogy 7 személyes a jármű – ellenkező esetben a rendszer nem számol a kedvezménnyel.MILYEN KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK KÖZÜL VÁLASZTHATsz?generali autós assistance

Ha Műszaki segítségnyújtás szolgáltatást, Háztól-házig szolgáltatást, Háztól-házig Plusz szolgáltatást vagy Sorfőrszolgáltatást választasz, a Generali autós Assistance-t a nap bármely órájában hívhatod a (36-1) 458-4451 telefonszámon vagy bejelentésedet megteheted online ide kattintva.
A Smart Mobilitás csomag kizárólag az Optimál, Optimál Extra, Optimál Prémium, Optimál Eco és Standard, Standard Eco casco biztosításokhoz választható, külön díj fizetése nélkül vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Hibás tankolás biztosítás
  50 000 Ft / év határig díjmentesen téríti azokat a károkat, amelyek azért keletkeznek az autóban, mert nem az előírt üzemanyagot tankolták bele. A biztosítás csak Magyarország területén érvényes.

 • Műszaki hiba assistance szolgáltatás
  Autód műszaki okok miatt nem indul el? Ilyenkor segít a Műszaki hiba assistance szolgáltatás, amelyet társaságunk a Europe Assistance Magyarország Kft. országos és nemzetközi segítségnyújtási hálózatával együttműködve biztosít. Nem kell mást tenned, csak felhívni 24 órás autós segélyvonalunkat  vagy ide kattintva online is bejelentheted  és máris érkezik a segítség!

  A Generali Autós Assistance vonala: (36-1) 458-4451.

Mit tartalmaz? 

  • Helyszíni javítás
  • Autómentős szállítás
Ha a helyszínen nem lehet az autót elindítani, vagy kocsidat autómentő szállította el, szükség esetén a biztosító további segítséget nyújt az alábbi szolgáltatások egyikével:
 • Hazautazás megszervezése bel- vagy külföldről
 • Úti célhoz történő továbbutazás megszervezése
  Ha az úti célhoz történő utazás várható költsége nem magasabb, mint a hazautazás költsége, akkor megszervezzük belföldről vagy külföldről történő továbbutazását.
 • Bérautó szervezése
  Ha autód javítása elhúzódik, bérautó szervezéssel nyújtunk segítséget.
 • Éjszakai szállás megszervezése bel- vagy külföldön
 
 • Újérték kiegészítő biztosítás – Az autó 3 hónapos koráig díjmentes!
  Ha autódat ellopják vagy totálkáros lesz, azt az árat térítjük meg, amennyibe a kocsi a megvételekor került. A biztosítás az autó három hónapos koráig díjmentes, de igény esetén egyéves korig meghosszabbítható. 
 • Avulásmentességi kiegészítő biztosítás 
  Autódat ért kár után a javítás során kocsid új beépített alkatrészeket és új fényezést kaphat, amelyek megnövelhetik autója értékét. Ezt a különbözeti összeget alap esetben levonjuk a szolgáltatásunkból. Ha viszont avulásmentességi kiegészítő biztosítást kötsz, akkor ez a levonás az alkatrészek és a fényezés költségéből nem történik meg, csak az önrészt kell kifizetned. 
 • Maradvány plusz kiegészítő biztosítás 
  Ha autód totálkáros lesz, a Generali csoport tagjaként az Atotal Insturtech Kft. segít a roncs tárolásában és a legkedvezőbb áron történő eladásában.
 
Ha egy autó baleset következtében totálkáros lesz, sokszor tanácstalanok vagyunk, hogyan tovább. Érdemes-e megjavíttatni, vagy már csak a roncs értékesítése van hátra? 
A Vételár-garancia biztosítás segítséget nyújt autódmegjavításához. Ha a javítás nem lehetséges, kifizetjük a káridőponti érték és az igazolt vételár közötti árkülönbözetet.


Mit tartalmaz?Totálkár esetén a szolgáltatási összeg kiszámításakor az autó káridőponti értékét vesszük alapul, tehát azt az értéket, amennyit az autó a kár bekövetkezése előtti pillanatban ért. Ezt az értéket az EUROTAX, azaz egy széles körben elfogadott értékelési rendszer alapján állapítják meg.
Ezután megállapítjuk a sérült roncs értékét, majd ezt levonjuk a káridőponti értékből: így jön ki a szolgáltatási összeg. Ezután lehet eladni a roncsot.


Fontos tudnivalók:Gazdasági totálkár
Amikor az autó javításának költségei aránytalanul magasak az autó piaci értékéhez viszonyítva.

Műszaki totálkár
Amikor az autó olyan mértékben sérül, hogy műszakilag nem lehet megjavítani, és a sérülések miatt már nem lehet vagy nem ajánlott használni.

A Vételár-garancia biztosítás a Komplett casco mellé köthető, legfeljebb 6 éves autóra, az autó vásárlásától számított 60 napon belül, 2 vagy 3 éves határozott időtartamra. 

 • Bennülők balesetbiztosítása
  Kártérítést nyújt baleseti sérülés esetén a gépjármű vezetőjének és utasainak egyaránt, függetlenül attól, hogy a balesetet a biztosított okozta-e. A biztosítás a földrajzi Európa területén érvényes, maximális összege 1 000 000 Ft. 
 • Háztól házig kiegészítő biztosítás
  Az autód sérülése esetén gondoskodunk a szervizbe szállításáról és a javítás utáni hazaszállításáról is. A biztosítás Magyarországon érvényes, maximális összege 100 000 Ft / év.

  Nem kell mást tenned, csak felhívni 24 órás autós segélyvonalunkat  vagy ide kattintva online is bejelentheted  és máris érkezik a segítség!
 • Poggyászkár kiegészítő biztosítás
  Törés, lopás, rablás és elemi károk miatt megrongálódott vagy megsemmisült útipoggyászok után fizet, maximális összege 100 000 Ft / év. 
 • AutósTárs jogvédelmi kiegészítő biztosítás
  Ha például egy közlekedési szabálysértés vagy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset miatt védelemre van szükséged, ez a kiegészítő biztosítás megkímél a jogi ügyintézés terheitől és költségeitől. 

Mit tartalmaz?

 • Kártérítési jogvédelem 
 • Büntetőjogi és szabálysértési jogvédelem 
 • Szerződéses jogvédelem 
 • Vezetői engedéllyel és az autó okmányaival kapcsolatos jogvédelem 
 • Előzetes képviselet jogvédelme (8 napon túl gyógyuló személyi sérülés esetén)

 


Hol érvényes?

 
A biztosítás az olyan esetekre terjed ki, amelyek Magyarország területén következtek be, illetve a magyar bíróság vagy hatóság jogkörébe tartoznak. 
A szolgáltatás felső határa: 1 000 000 Ft / év.
 

 
 • Háztól házig plusz kiegészítő szolgáltatás
  Autója sérülése esetén azonos árkategóriájú bérautóról gondoskodunk, és a sérült autót szervizbe szállítjuk. A javítás végeztével autódat hazaszállítjuk, a bérautót pedig visszavisszük.  A szolgáltatás a bérautó bérleti díját nem tartalmazza. A biztosítás Magyarországon érvényes, maximális összege 100 000 Ft / év.

  Nem kell mást tenned, csak felhívni 24 órás autós segélyvonalunkat  vagy ide kattintva online is bejelentheted  és máris érkezik a segítség!
 • Kölcsöngépjármű kiegészítő szolgáltatás
  Fedezzük a kölcsönautó bérleti díját, ha azért van rá szükséged, mert autód totálkáros lesz, ellopják, vagy más olyan kár esik benne, amire cascód érvényes. A szolgáltatás maximális összege 100 000 Ft / év.
 • Sofőrszolgáltatás kiegészítő biztosítás
  Biztonságban úti céljához viszünk autóddal együtt, ha valami miatt nem tudod vezetni autód, például fáradt vagy, vagy alkoholt fogyasztottál!
  Fontos! A szolgáltatás kizárólag Optimál Prémium casco biztosításhoz választható. A sofőrszolgáltatás Magyarország területén évente kétszer, max. 30 000 Ft / év összegig vehető igénybe

  Nem kell mást tenned, csak felhívni 24 órás autós segélyvonalunkat  vagy ide kattintva online is bejelentheted  és máris érkezik a segítség!
 
Elektroakusztika plusz kiegészítő biztosítás – 300 000 Ft / év szolgáltatásig díjmentes!

Az autóban található CD-lejátszó, DVD-lejátszó, hangfal, erősítő, illetve tartozékainak lopás- vagy más casco-kára után fizet. Igény esetén 600 000 Ft/év szolgáltatási összeg választható külön díj ellenében.

Smart poggyász kiegészítő biztosítás


Ha autózáskor magaddal viszed mobiltelefonodat, laptopjoda, notebookod, táblagéped, ennek a biztosításnak köszönhetően biztonságban tudhaod ezeket lopás, rablás vagy bármilyen más kár esetén, amelyre a casco érvényes. A szolgáltatás összege maximum 300 000 Ft / év.

Ha külföldre indulsz, fontos, hogy már az utazás előtt gondoskodj a megfelelő biztonságról. Egy külföldön kialakult váratlan betegség vagy baleset esetén nemcsak a nyelvi nehézségek okozhatnak gondot, hanem a plusz kiadások is komoly anyagi terhet jelenthetnek. A biztosítás kizárólag Optimál Premium és Optimál Extra biztosításoz köthető, külön díj fizetése nélkül.


Mit tartalmaz?


 • Egészségügyi segítségnyújtás és biztosítás
 • További utazási segítségnyújtás
 • Autó-segítségnyújtás alapszolgáltatások (információ autómentő cégről, sofőr küldése betegség vagy baleset esetén)
 • Poggyászbiztosítás
 • Jogvédelmi segítségnyújtás és biztosítás

Az EUB 24 órás segítségnyújtó szolgálattal áll rendelkezésedre. EUB-Assistance: +36 465 3666
A biztosítás Európában érvényes. (Kivéve: Oroszország, Kazahsztán, Azerbajdzsán és Grúzia.) A biztosítás nem érvényes az olyan országokban vagy térségekben, amelyek a kockázatviselés első napján szerepelnek a Magyarország Külügyminisztériuma által nem javasolt utazási célországok és térségek között, illetve amelyekről ez elmondható a beutazás napján. 

Ha valaki váratlanul munkanélkülivé válik, sajnos a napi megélhetés is gondot jelenthet, a biztosítási díjak kifizetése pedig sokszor vállalhatatlan anyagi teher a család számára. A biztosítás ilyen esetben cascójának és kiegészítő szolgáltatásainak 6 havi díját fedezi.


Feltételek:


 • Munkád elvesztése előtt legalább 6 hónapig volt legalább heti 30 órás, határozatlan idejű munkaviszonyod itthon, és álláskeresőként nyilvántartásba vettek.
 • Szolgáltatásunkat 31 nappal az után veheted igénybe, hogy a munkaügyi központ álláskeresőként nyilvántartásba vetted.
 • A kockázatvállalás időpontjától kezdve 6 hónapos várakozási időt alkalmazunk, ami azt jelenti, hogy az ez idő alatt bekövetkező munkahelymegszűnés kapcsán nem nyújtunk szolgáltatást.
Magyarországi munkavállalás esetén érvényes, a szolgáltatást pedig önrészesedés levonása nélkül biztosítjuk.

KEDVEZMÉNYEKJelentős mértékű kedvezményt is elérhet összeadódó kedvezményeinkkel:

 • Csökken a casco díja éves díjfizetés, csoportos díjbeszedési megbízás és e-mailes kommunikáció vállalása esetén.
 • Kármentességi kedvezmény a kötelező biztosítás és a casco biztosítás bónusz fokozata alapján.
 • Kedvezmény a Generalinál lévő másik biztosítás esetén.
 • Kedvezményre jogosít a vezetéstréningen való részvétel.


Hol érvényes?A biztosítás a Magyarországon és a következő országokban bekövetkezett biztosítási eseményekre terjed ki: Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, Észtország, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország,  Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovák Köztársaság, Szlovénia, Törökország európai része (csak a Bulgária-Égei-tenger-Márvány-tenger-Fekete-tenger által határolt területe), Ukrajna, Vatikánváros.

Baj esetén a Generali Autós Assistance non-stop hívható számán kérhet segítséget: +36 1 458 4451


ÍGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBANAngéla már 20 éve vezet, és semmi pénzért nem cserélné le kedvenc autóját. Mivel munkája miatt egész nap úton van, fontos számára, hogy cascója valóban teljes körű védelmet nyújtson, ezért is választotta a Komplett casco Optimál Prémium biztosítást, amely minden téren segít az autóval kapcsolatos problémák megoldásában. Egy alkalommal valami miatt nem akar elindulni a kocsija. Angéla nem esik pánikba, hívja a Generali Assistance 24 órában hívható számát, és máris érkezik a segítség: a szakemberek a kiválasztott szervizbe szállítják az autót, ahol kijavítják a hibát, őt pedig biztonságban hazajuttatják.


FONTOS KÉRDÉSEK


Ha rendelkezel casco biztosítással, a kárt a felfedezésétől számított 2 munkanapon belül kell bejelentened. Ha a káresetet telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy online kárbejelentőnk kitöltésével teszed meg: 
 • A kárbejelentést követően kárszakértő kollégánk 1 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot.
 • A neked megfelelő helyszínen és időben elvégzi az autó szemléjét.
 • Segít kiválasztani az igényeidnek megfelelő, gyors eljárásmódot.

Ha társaságunk elérhetőségein teszed meg kárbejelentésedet és ha elfogadod a szemlére kiérkező kárszakértőnk szerviz-ajánlását akkor, részesülhetsz a Generali ügyfeleknek járó ingyenes extra szolgáltatásokból:

 • 12 hónap garancia a javítás szakszerűségére (a törvényileg előírt 6 hónaptól eltérően),
 • gyors kapcsolatfelvétel (a szerviz az értesítést követő 1 órán belül felveszi a kapcsolatot Önnel),
 • hozom-viszem (a szerviztelephely 50 km körzetében),
 • a javított jármű külső-belső takarítása térítésmentesen.


Ebben az esetben az OPTIMÁL ECO cascót javasoljuk, ami 2 és 12 év közé eső korú autóknál ideális, így a teljes körű casco biztosítási védelmet alacsonyabb casco-díj mellett veheted igénybe. Akik ezt választják, ECO partnerszerviz-hálózatunknál gyorsan, jó minőségben javíttathatják meg sérült autójukat. 
 • Telefonon: munkanapokon 8 és 20 óra között telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 452 3333-as telefonszámon, a
  2-es, majd az 1-es menügomb használatával éred el.
 • Interneten: kárbejelentő rendszerünkön keresztül.
 • Mobilon: kárbejelentő mobilalkalmazásunk segítségével.

Miután bejelentetted kárát, kárszakértőnk 1 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot az időpont-egyeztetés és kárfelmérés ügyében. A szemlét követően segít megtalálni az autód számára legideálisabb megoldást és szervizt. A további részletekért kattints ide!  

letölthető dokumentumok

Komplett casco promóciós játék nyeremény- és játékszabályzata

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Járműben ülők balesetbiztosításának általános feltételei

Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések

Komplett casco biztosításhoz köthető kiegészítő biztosítások feltételei

Járművek Casco biztosításának Különös Feltételei

Komplett casco biztosításhoz köthető utasbiztosítás feltétele

Általános vagyonbiztosítási feltételek

Biztosítási termékismertető – Komplett Casco

Ötezres ajánlat akciós feltételei