CASCO BIZTOSÍTÁS AJÁNDÉKKAL

Biztosítson okosan! Casco mellé kihangosító!

Tartsa kezében az irányítást, és közlekedjen balesetmentesen! Casco biztosításunkhoz most ajándékba egy Forever bluetooth car kit kihangosítót adunk. 

Kössön 2017. augusztus 11-ig új, Casco Optimál Extra, Casco Optimál Prémium, vagy Casco Optimál biztosítást Bennülők balesetbiztosításával vagy poggyászbiztosítással, fizesse be az első díjrészletet, és Öné egy bluetooth car kit kihangosító*, mellyel vezetés közben is biztonságosan és kényelmesen telefonálhat! 

 Koncentráljon a vezetésre, és telefonáljon bluetooth car kit kihangosítóval vezetés közben!


  • Segít a koncentráltabb, biztonságos vezetésben, hozzájárulva ezzel a balesetek megelőzéséhez
  • Elkerülhető vele a kézben tartott telefon használata miatt kiszabható pénzbírság
  • Egyszerű híváskezelés, kényelmes telefonálás vezetés közbenÉljen a lehetőséggel, és válasszon széles körű szolgáltatást biztosító Komplett casco Optimál biztosításaink közül!


 * Később kezdődő kockázatviseléssel létrejött Komplett casco biztosításokhoz is jár az ajándék, a kockázatviselés kezdete azonban nem lehet későbbi, mint a szerződés létrejöttét követő 365. nap. Az akció szempontjából az első biztosítási díjrészlet akkor tekinthető befizetettnek, ha az éves díj legalább 7,5%-a 2017. augusztus 25. napjáig beérkezik társaságunkhoz.

Az ajándék kihangosítót az első díjrészlet beérkezése után egy héten belül postán küldjük el. Az első kiküldés várható időpontja 2017. május első hete. Amennyiben a címzett a csomagot nem veszi át, azt a biztosító nem  postázza újra.