Borostyánkő járadékbiztosítás

Azonnali megoldás nyugdíjkiegészítésre


A nyugdíjas éveket jól megérdemelt pihenéssel kellene töltenünk, de valószínűleg ekkor sajnos az aktív évekhez képest jócskán megcsappan a bevételünk. Megtakarításunkhoz félve nyúlunk hozzá, biztos helyen szeretnénk tudni, de jó lenne, ha havonta egy fix összeghez hozzájutnánk belőle, hogy kiegészítsük bevételeinket. A kezdeti járadékösszeg a befektetési eredmények révén évről évre emelkedhet.

A járadékszolgáltatás fedezetéül befizetett egyszeri díjat befektetjük, és a befektetési eredménytől függetlenül garantált technikai kamatot írunk jóvá az összegen. Az ezen felül elért nyereség legalább 80%-át szintén jóváírjuk, ami tovább növeli járadékát.

MIK AZ ELŐNYEI?


  • Ön dönt, hogy meghatározott ideig, vagy élete végéig szeretné kiegészíteni várható nyugdíját. 
  • Rendszeres és fix összegű bevétel-kiegészítéssel tervezhet havonta. 
  • Akár 89 éves korig megköthető. 

 

MIKOR ÉS HOGYAN FIZET A BIZTOSÍTÓ?


  • A járadékszolgáltatás alapjául szolgáló összeg elhelyezése után azonnal elindul a járadékfolyósítás, választása szerint meghatározott időtartamra vagy akár élete végéig is havi rendszerességgel jövedelmet biztosít. A járadékszolgáltatás havonta, a hónap utolsó napján esedékes, melyet átutalással teljesítünk. Az átutalástól eltérő módon is kérheti a járadék folyósítását, de az ezzel kapcsolatban felmerülő költségek a járadék összegét csökkentik. 
  • A járadékbiztosítás a jövedelem-kiegészítés mellett az Ön döntése alapján életbiztosítási védelmet is nyújthat. Amennyiben a járadékbiztosítási szerződés megkötésekor kiegészítő egyszeri díjas életbiztosítást is választ, akkor az Ön által meghatározott biztosítási összeg a választott időtartamon belül bekövetkező halál esetén kerül kifizetésre.

letölthető dokumentumok

Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések

Borostyánkő járadékbiztosítás szerződési feltételei (GGO55/2014)

Termékbemutató a Borostyánkő egyszeri díjas, azonnal induló járadékbiztosításhoz