Egészségmegőrzés és gondtalan nyugdíjas évekGenerali klasszikus nyugdíjbiztosítás ajándékkal


Gondoskodjon nyugdíjas évei anyagi biztonságáról a Generali MyPlan klasszikus nyugdíjbiztosításával, és tegyen egészsége megőrzéséért ajándékunkkal! 

 

AKTÍV ÉLETMÓD + NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS = KISZÁMÍTHATÓ JÖVŐ!Az egészség a legnagyobb kincsünk: tegyen Ön is egészségéért aktív életmóddal!

Kösse meg nyugdíjbiztosítását az alábbi feltételekkel, és legyen Öné a 200 db, extra funkciókkal bíró Huawei Band 2 Pro aktivitásmérő okosóra egyike! * 

ÖNNEK IS SZÜKSÉGE LEHET AZ ÖNGONDOSKODÁSRA

A magyar társadalom fokozatosan elöregszik és ez várhatóan komoly változásokat és nehézségeket állít a nyugdíjrendszer elé az elkövetkező években, így valószínűleg Önnek is szüksége lesz öngondoskodásra. A Generali MyPlan nyugdíjbiztosítás segíthet Önnek abban, hogy anyagi alapokat teremtsen a gondtalan nyugdíjas évekhez. Kérje visszahívásunkat, és munkatársunk segít Önnek a megfelelő nyugdíjbiztosítási forma kiválasztásában!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.


ÖNNEK AJÁNLJUK A GENERALI MYPLAN NYUGDÍJBIZTOSÍTÁST, HA:


  • még legalább 10 éve van hátra a nyugdíjig, és szeretné időben elkezdeni a takarékoskodást,
  • kiegyensúlyozott, nyugodt öregkorra vágyik, és ösztönzésre van szüksége a rendszeres megtakarításhoz,
  • inkább kockázatkerülő, és nem szeretne megtakarításai rendszeres befektetésével foglalkozni,
  • a gondtalan nyugdíjas évekre történő takarékoskodás mellett egy nem várt esemény, tragédia esetén is gondoskodni szeretne saját vagy családja anyagi biztonságáról!

*2019. január 19-től meghirdetett (ajánlat aláírásának a dátuma számít) akciónkban az első 200 darab, min. 240.000 Ft éves biztosítási díjú MyPlan klasszikus nyugdíjbiztosítás szerződője vesz részt. Az ajándékjogosultság feltétele a biztosítási szerződés létrejötte és 2 havi díj befizetése. A szerződés létrejöttét tanúsító biztosítási  kötvény kiállítását követően 6 hét múlva kerülnek postázásra az ajándékok.
A fenti feltételek szerint megkötött szerződések esetén az ajándék egy darab Huawei Band 2 Pro aktivitásmérő okosóra (extra funkciók: GPS, Pulzusmérő, Alvásmonitor, Távolság mérése, Szívritmus mérése, Sebesség mérése, 50 méterig vízálló, OLED kijelző, Mozgásérzékelő, Bejövő hívás jelzés, 3 - tengelyes gyorsulásmérő). Az ajándék aktivitásmérő órák a Magyar Postán keresztül csomagként kerülnek kiküldésre. Amennyiben a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megpróbálják a személyes kézbesítést, ha ez sem sikerült, 10 napig még átveheti a helyi postahivatalban. Amennyiben a címzett nem veszi át a küldeményt, elveszíti jogosultságát az ajándékra. Amennyiben az akció időtartama alatt beszerzési nehézségek lépnek fel, teljesítményben, funkciójában hasonló, akár más márkájú aktivitásmérő órát biztosítunk ügyfeleink számára. Az ajándékba adott órák hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén az ügyintézést a gyártó biztosítja.