Alkusz és Dealer értékesítési partnereinknek

A Generali Biztosító Zrt. hosszú évek óta szakmailag és üzletileg is megbízható társ alkusz és dealer partnerei számára.

Az egész országot lefedő támogató rendszerünk állandó személyes kapcsolatot tesz lehetővé a Generali és Partnerei között. Alkusz- és dealer támogató kollégáink kiemelkedő szakmai tudásukkal segítik Partnereink munkáját, emellett speciális, egyénre szabott oktatásokkal, szakmai képzésekkel támogatják Partnereinket céljaik elérésében.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége az elmúlt években több kategóriában, mintegy 11 alkalommal találta a Generalit a legjobban szolgáltató biztosítónak, továbbá  a Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége  a piaci szereplők közül elsőként a Generalit tartotta érdemesnek arra, hogy elismerésben részesítse kiváló szolgáltatása eredményeként.

Amennyiben Ön is szeretne partnerünk lenni, kérjük hívja az alábbi telefonszámot, vagy írjon nekünk a megadott e-mail címre, és  munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére:  
        
        Telefon: 06-1-452-3500
        E-mail: ertekesitestamogatas@generali.hu