PortfólióMenedzser szolgáltatás

A Portfólió Menedzser szolgáltatást megtakarításainak védelme érdekében ajánljuk Önnek, amennyiben különösen biztonságos befektetést szeretne nyugdíjcélú megtakarításainak.

Nyugdíjbiztosítási szerződés megkötésekor kérheti ezt a különleges, díjmentes szolgáltatásunkat!

A kockázatvállalási hajlandóság és a megtakarítási célig hátralévő időtartam határozza meg, hogy mely eszközalapot érdemes választani megtakarításaink elhelyezésére.

Minél hosszabb időtávban gondolkodunk, annál magasabb lehet a kockázatosabb eszközök (pl. részvények) aránya, mivel elegendő idő áll rendelkezésre ezekben rejlő magasabb hozamlehetőség kihasználásához. Az idő előrehaladtával azonban célszerű a kockázatos eszközök arányát csökkenteni a már elért eredmények megőrzése vagy épp egy esetleges veszteség elkerülése érdekében.

Amennyiben különösen biztonságos befektetést keres nyugdíjcélú megtakarításainak, és nem szeretne az eszközalap-választással foglalkozni, kérje a PortfólióMenedzser szolgáltatásunkat! A szerződés megkötésétől a szerződés lejáratáig, folyamatosan követve a hátralévő időtartamot, egyre kisebb kockázatú eszközalapba kerül a megtakarítása.

Az eszközalapok közötti ütemezett átváltással és átirányítással elérhető, hogy az Ön megtakarítása mindig a szerződésből hátralévő időtartamnak megfelelő kockázati szintű eszközalapban legyen.

A PortfólióMenedzser szolgáltatás eszközalapja:

További információk:

Unit-linked Kisokos

Portfólióajánló