Online biztosításkötés

Biztosítónk honlapján kiszámíthatja autójának kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási és casco díját, lakásának otthonbiztosítási díját. Amennyiben a díj megfelel Önnek, a kötelező biztosítást és a lakásbiztosítást azonnal, online meg is kötheti, a casco szerződés megkötéséhez pedig tanácsadó kiküldését kérheti.

Biztosítási szerződését védett csatornán keresztül kötheti meg, adatai így nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe. A szerződés megkötése interneten keresztüli fizetést nem igényel.

Amennyiben az online biztosításkötéssel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük, írja meg a generali@generali.hu e-mail címre, vagy hívja a Generali TeleCentert a 06-40/200-250-es kék számon!


Generali kötelező biztosítások
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás díjszámítás és szerződéskötés
Számítsa ki, mennyiért kötheti meg gépjárműve kötelező biztosítását a Generalinál és kösse meg gépjármű-felelősségbiztosítását online, most!  Részletek

/~/media/szolgaltatasok/vagyon/hazorzo csaladi/hazorzo jpeg.ashx
Házőrző családi otthonbiztosítás díjszámítás és szerződéskötés
Házát, vagy lakását biztosíthatja tulajdonosként vagy bérlőként egyaránt, biztosítása már a következő naptól érvénybe léphet!

Számítsa ki, mennyiért biztosíthatja házát, lakását és ingóságait a Generali-Providenciánál és kösse meg lakásbiztosítását online, most!  Részletek

casco alt
Casco díjszámítás és szerződéskötés
Az új és néhány éves autók casco biztosítása. Teljes körű (lopás, törés, elemi kár, üvegtörés esetén kártérítést nyújtó) vagy részleges védelem, számos önrész és biztosítási díj variáció, casco bónusz díjvisszatérítés, 1 évig ingyenes assistance biztosítás, kiegészítő biztosítások széles köre!

Számítsa ki, mennyiért köthet Euro Casco biztosítást és kérjen tanácsadót a szerződés megkötéséhez, most!  Részletek