Munkatársaink

A sokféle termékeinknek és szolgáltatásainknak hála nálunk nem csak a munka sokszínű, de a munkatársaink is. Ismerd meg őket, és rajtuk keresztül vállalatunkat is.


Ági, biztosításközvetítő

Nem kísérleteztem sokat mielőtt biztosítási tanácsadó lettem, a Generali az első munkahelyem. Itt úgy lehet beszélgetni az emberekkel, hogy közben szakértői szemmel nézhetek a dolgaikra. Szabadidőmben is másoknak segítek „formálni az életüket”, hiszen edzőként is dolgozom.


Gergő, kiemelt tanácsadó

Már az egyetem alatt sem bíztam a véletlenre, hogy honnan lesz meg a zsebpénzem. Ha kellett, sörös rekeszeket pakoltam, kertészkedtem vagy éppen programoztam. Ám az igazán komoly dolgok a Generalinál kezdődtek számomra. Ez már nem egyszerű pénzkereseti lehetőség, itt valós emberi problémákat kell megoldanom.


Anna, junior kommunikációs szakértő

Sokan érzik úgy, hogy a munkájuk mellett nem marad elég idejük a szenvedélyükre, de Márky Anna, a Generali vállalati PR-csapatának junior kommunikációs szakértője nem tartozik közéjük. Szakma és hobbi nála tökéletes összhangban működik: a sport – a fitnesztől a TRX-en át a futásig – nagyban hozzájárul ahhoz, hogy minden téren a maximumot hozhassa ki magából, a Generali pedig minden támogatást meg is ad ehhez.


Feri, személybiztosítási ügyintéző

Kovács Ferenc, alias Frankie személybiztosítási ügyintézőként erősíti a Generali csapatát. Neve azonban máshonnan ismerős lehet: amikor nem nálunk szolgálja ki az ügyfeleket, a népszerű Lions of Suburbia énekes-gitáros frontembereként koncertezik. De hogy fér meg ez a kettő egymás mellett úgy, hogy ráadásul még tanul is?


Ádám, ügynökségvezető

Korábban a profi labdarúgásban kerestem a sikert. Kapus voltam egy remek csapatnál, de egy sérülés miatt abba kellett hagynom a focit. Szerencsére felépültem, és ma már a Generalinál irányítom az ország egyik legjobb csapatát.


Évi, kárrendező

Éva Szegeden született, ott járt egyetemre, és szülővárosában képzelte el a számára ideális munkahelyet is: végül fél éves kitartó munkakeresés után 2010-ben talált rá a Generalira.


Péter, prémium tanácsadó

15 évesen országos 3. helyezett voltam Supermotoban. A motoros dzsekit azóta elegáns öltönyre-nyakkendőre cseréltem és ma már a Generali kiemelt vállalati ügyfeleivel foglakozom. Szeretem azt az érzést, amit a profi motorozásból hoztam magammal: csak rajtam múlik a siker.


Réka, javadalmazási és HR kontrolling vezető

A gazdasági pálya már egészen korán nyilvánvalóvá vált számomra, hiszen már kisiskolásként is próbáltam a nem használt könyveimet eladni a családtagjaimnak, általam nagyon jutányosnak ítélt áron. Végül az egyetem első évei alatt kristályosodott ki karrierem iránya, amikor felsőéves óraadómtól érdeklődtem, merre szakosodjak, ha imádok számolni, elemezni és excel táblák társaságában tölteni a napom, de nem szeretnék pénzügyes lenni. Ő vágta rá, hogy vezetés-szervezés, azaz kontrolling és HR.


Norbi, értékesítési vezető

Amikor még egyetemistaként popcornt árult, Kokas Norbert csak remélte, hogy egyszer vezető lesz. 8 évvel később már az egyik hazai alapkezelő értékesítési vezetője. Ő az élő példa arra, hogy kitartással és sok munkával a siker sem várat sokáig magára: persze az sem árt, ha olyan munkahelyet találsz, és olyan kollégák vesznek körül, akik maximálisan támogatnak a céljaid elérésében. A Generali éppen ezt adta meg Norbinak.Generali a biztonságért