Karrier hírek

Böngéssz karrier híreink között, és ismerd meg az aktuális karrier programjainkat, a legfrissebb szakmai kihívásainkat, az önkéntes programjainkat, és mindezen keresztül azt, hogy milyen is nálunk dolgozni.

Generali, a hazai munkáltatói márkaépítés legjobbjai között

Idén első alkalommal díjazta a Magyar PR Szövetség Employer Branding tagozata a hazai munkáltatói márkaépítés legjobbjait. A nagyvállalatok kategóriájában kiemelkedőnek bizonyult a Generali, így elnyerte az Employer Branding Award – Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés – 2015 díjat.
» Részletek 

Sportoltak, rekordot állítottak és jótékonykodtak munkatársaink

Idén szeptemberben, a Generali a Biztonságért Alapítvány által szervezett sportnapnak több célja is volt. Egyrészt, hogy minél többeket buzdítson sportolásra és az egészséges életmódra, másodsorban hogy ehhez egy jótékony felajánlást kapcsoljon, harmadrészt pedig, hogy egy közös rekordkísérlettel minél többekhez juttassa el az újraélesztés fontosságának üzenetét.
» Részletek 

A legjobb hazai támogatói programok között a Mosolyvadász

A Generali a Biztonságért Alapítvány gyermekvédelmi támogatói programja, a Generali Mosolyvadász a közelmúltban rangos szakmai elismerést vehetett át a társadalmi értékteremtés jegyében.
» Részletek 

A Generalinál te is jót tehetsz 2. rész

Előző cikkünkben arról olvashattatok, hogy Mosolyvadász önkénteseként hogyan állhattok ki egy jó ügyért az oroszlán szárnyai alatt. A Generali önkénteskedés azonban itt nem ér véget, most azt is megtudhatjátok, hogyan tesszük az utakat biztonságosabbá.
» Részletek 

Karrier, határok nélkül

Szeretnél bekapcsolódni egy multinacionális nagyvállalat nemzetközi vérkeringésébe? Kíváncsi vagy, hogy működik egy több mint 60 országot felölelő, 77 ezer munkavállalót foglalkoztató cégcsoport? Próbáld ki! Csatlakozz a Generali csapatához!
» Részletek

2014 Év esélyteremtő Munkahelye

Vállalatunk érdemelhette ki idén az Év esélyteremtő munkahelye vándorkupát. Hatalmas elismerés ez számunkra, mely visszaigazolja, hogy jó úton járunk.
» Részletek

A Generalinál te is jót tehetsz!

Mosolygós gyerekek, biztonságos utak és egészséges mindennapok - a Generali a Biztonságért Alapítvány tevékenysége az élet szinte valamennyi területét érinti. Csatlakozz hozzánk, és mindezekben Te is segíthetsz!
» Részletek

Self-made Man & Woman

Vállalatunknál támogatjuk a sokszínűséget, és igyekszünk ügyfeleink igényeit mindig a legmagasabb minőségben kiszolgálni. Ezért hoztuk létre képviseleti rendszerünket, melynek keretén belül szakmai és anyagi támogatással segítünk tanácsadóinknak saját irodájuk megnyitásában, hogy a személyes ügyintézést kedvelők is egyszerűen megtaláljanak minket.
» Részletek

Egy gyönyörű szakma

Miért jó biztosítás-közvetítőnek lenni? Mi az, ami az itt dolgozókat motiválja? Bemutatjuk Cellár Erika kolléganőnket, és az ő történetén keresztül a biztosítási szakma gyönyörűségeit is!
» Részletek

MDRT, csak profiknak

Szeretnél tanácsadóként dolgozni? Az az álmod, hogy a legjobb legyél a szakmában? A Generali és az MDRT megadja neked ezt a lehetőséget!
» Részletek

Generali a biztonságért