Egyéni és kollektív élet-, baleset- és egészségbiztosítások

Eszébe jutott már, hogy a mindennapok forgatagában a túlhajszoltság, az egészségtelen életmód, a stressz milyen káros hatást gyakorolhat a szervezetünkre? Gondolt már arra, hogy egy esetleges betegség vagy baleset miatt hogyan pótolná kiesett jövedelmét? Felmerült már Önben, hogy a gyógyítással kapcsolatos költségeket és kiadásokat hogyan finanszírozná? Számolt már az orvos, az ápolás, a gyógyszerek, a hálapénz, az utazás, az esetleges külföldi gyógykezelés vagy beutaló nélkül igénybe vett szolgáltatások költségeivel? Öngondoskodás nélkül kiszolgáltatottá válhat, a kieső jövedelem és a felmerülő költségek pedig az anyagi biztonságot veszélyeztethetik. A Generali Biztosító Zrt. élet-, egészség- és balesetbiztosításaival nyugodt lehet, mert fel tud készülni a váratlan helyzetekkel járó anyagi nehézségekre. Széles termékpalettánkból választhatja ki az igényeinek megfelelő és legteljesebb védelmet nyújtó szolgáltatásokat. Mindezt szakszerű és ügyfélbarát kiszolgálással, versenyképes díjakon kínáljuk Önnek.


Szimba csoportos tanuló balesetbiztosítás
 • 24 órás biztosítási védelem
 • Óvódás, bölcsődés és tanuló gyermekeknek, 0-25 éves korig
 • 6 biztosítási csomag
 Részletek

Extrém sportok baleset-biztosítása
Biztosan Ön előtt is ismert, hogy 2007. január 1. óta - a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. LXXXIII. törvény (Ebtv) módosítása miatt - a különösen veszélyes (extrém) sporttevékenységet űző személyek elesnek a kötelező egészségbiztosítás ingyenes egészségügyi szolgáltatásaitól (vagyis fizetniük kell az egészségügyi ellátásokért), ha az extrémsport tevékenység közben sportbalesetet szenvednek.

 Részletek

Pajzs kollektív személybiztosítások
 • csoportok részére széleskörű biztosítási védelem
 • igény szerint alakítható biztosítási csomagok
 • már 2 főre is megköthető
 • a csoport tagjai cserélhetőek
 • nincs várakozási idő
 • kedvező díjak
 Részletek

Generali Company Care egészségbiztosítás
Növelje dolgozói elkötelezettségét, vállalata hatékonyságát, és tegye vonzóbbá az álláskeresők számára cégét a Generali Company Care egészségbiztosítással!  Részletek

Generali a biztonságért

  Aranyszárny Perspektíva nyugdíjbiztosítás

   Generali Klub