egészség & balesetbiztosítás


generali-testőr

kockázati élet-, baleset- és egészségbiztosítás

Védelem a váratlan helyzetekben: gyors és megbízható segítség baleset, betegség vagy halál esetén.

 Private Care EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS


Egészségi probléma esetén megszervezzük és finanszírozzuk a szükséges orvosi ellátásokat.

generali-clinicare-kep

clinicare egészségbiztosítás


Gyors segítség műtétek és daganatos megbetegedések esetén!

generali-tobbmillios-segitseg-balesetbiztositas

balesetbiztosítás  

Bármikor történhet váratlan baleset, mely átmenetileg vagy véglegesen megváltoztathatja az addigi életviteledet.

tanulóbiztosítás

Biztosítási védelem gyermekednek a nap 24 órájában
.

nemzetkozi-egeszsegbiztositas

nemzetközi egészségbiztosítás

Egyéni és társasági csomagokkal.

Minden rendben zajlott. Kérésemnek megfelelően tudtam 1-2 napon belül eljutni az orvoshoz, ami számomra könnyen megközelíthető helyen volt. Azért nem maximális a pontszám, mert egy-két órán belül hívtak vissza az időponttal kapcsolatban, és a helyszínen keringtem vagy 5-10 percet, mire célhoz értem, mert nem volt jól kitáblázva merre kell menni. Az orvos kiváló volt, a recepciósok mosolygósak és segítőkészek voltak. (Andrea, 36)

Gyors, pontos időpont egyeztetés. Az egészségbiztosítási szolgáltatással meg voltam elégedve. A szakorvosi vizsgálatok teljes mértékben megfeleltek az elvárásaimnak. A szükséges problémáimat megoldották, a megfelelő gyógyszer(felírást) megkaptam, a vizsgálatokat elvégezték.   Kollégáim kérdezték a tapasztalataimat csak pozitív visszajelzést kaptak tőlem, ajánlottam az Önök szolgáltatásának igénybevételét. (Brigitta, 48)

Az ígért szolgáltatás 100%-osan teljesül. A diszépcserek közvetlenek, tájékozottak, a  megbeszélteknek megfelelően történik minden. A visszacsatolások (e-mailek, sms-ek) segítik, hogy a megbeszélt időpontokról és vizsgálatokról ne feledkezzünk el és a  vizsgálatok helyén legyen "igazolásunk", hogy a biztosító milyen vizsgálatokat egyeztetett velük.  Kollégáimat arra buzdítom, éljenek az Önök és a cégünk adta lehetőséggel. (Krisztina, 45)