Aranyszárny CLaVis befektetési egységekhez kötött, élethosszig tartó életbiztosítás


Az Aranyszárny CLaVis segítségével az élete során egymást követő nagyobb események megtervezhetők, és ezen élethelyzetekhez igazodva számlájáról Ön kiveheti a megfelelő összeget, de akár az előre nem látható élethelyzetekben is hozzáférhet megtakarításaihoz. 

 

Hosszú távú megtakarítási program 155%-os CLV bónusszal! 

A Generali a CLV Bónusz jóváírásával is segíti Önt megtakarítási céljai elérésében. A szerződés fennállása alatt 10 alkalommal eseti díjként összesen 155%-nyi bónuszt ír jóvá az Ön számláján. Először a 3. biztosítási évet követően, majd a 6., 9., 12., 15., 17., 19., 21., 23. és a 25. biztosítási év után történik bónuszjóváírás.

Kinek ajánljuk az Aranyszárny CLaVis rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött, teljes életre szóló életbiztosítást?

 • Azoknak, akik hosszú távú megtakarításban, pénzügyi életprogramban gondolkodnak, s akik a megtervezett jövőbeni céljaik érdekében rendszeresen kívánnak megtakarítani.
 • Azoknak, akik a befektetési alapokhoz hasonló, a biztosító által felkínált eszközalap-választékból saját befektetési portfóliót szeretnének összeállítani.
 • Mindazoknak, akik egy szerződés keretében szeretnének több fontos távlati célra megtakarítani, gondoskodni jó előre gyermekük taníttatásáról, saját vagy társuk nyugdíjáról, vagy egyszerűen csak tartalékot szeretnének képezni későbbi éveikre.
 • Azon társas vállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak, akik alkalmazottaikat, valamint a vállalkozásban fontos szerepet betöltő személyeket egyéni szerződés keretén belül támogatnák e konstrukcióval. 

Miért jó mint megtakarítás?

 • Elképzeléseinek megfelelő időpontokban anyagi segítséget nyújt a távolabbi célok megvalósításához.
 • Egyszerre több kitűzött cél is megvalósítható, legyen szó otthonteremtésről, családtervezésről, a gyermek jövőjéről vagy akár a nyugdíjas évekről
 • Nyilvános a befektetések kezelése, hiszen a naponta számított árfolyamokból folyamatosan nyomon követheti, hogy aktuálisan mennyit ér a szerződésén lévő megtakarítás.
 • Extra bevételek esetén lehetősége van eseti díjakat elhelyezni a számlán, ez biztosítja a szabad felhasználhatóságot, az igazi pénzügyi függetlenség megteremtését, hiszen bármikor hozzáférhető.
 • Különböző kockázati szintű eszközalapokból szabadon állítható össze a befektetési portfólió.
 • A rendszeres pénzkivonási lehetőség biztosítja, hogy a felhalmozott megtakarításai „járadékszolgáltatást” nyújtsanak akár a nyugdíjas évek alatt, vagy más, célként kitűzött élethelyzet elérését követően.

Miért jó mint biztosítás?  

 • Széleskörű baleset- és egészségbiztosítási védelem!
 • A biztosítási védelem mértéke az Ön mindenkori élethelyzete szerint alakítható! 
 • Azonnali készpénz-segítség váratlan tragédia esetén, amelynek összege a biztosítási összeg és a befektetési egységek aktuális értéke. 
 • Díjátvállalás kiegészítő biztosítás választásával halál vagy rokkantság esetén díjmentessé válik és fennmarad a szerződés, ezzel biztosítva, hogy a kitűzött cél minden körülmények között megvalósulhasson. 

Ismerje meg a befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható baleset- és egészségbiztosítási szolgáltatásainkat az alábbi oldalon.

Nyugdíjbiztosításként történő megkötés esetén PortfólióMenedzser szolgáltatási lehetőség választása: Bízza ránk a befektetési döntéseket! Ahogy közelednek a nyugdíjas évek, úgy csökkentjük a kockázati szintet. Részletek>>

Nyugdíjbiztosítása mellé kiegészítő programként válassza az Aktív Megtakarítás befektetési egységekhez kötött életbiztosítást! Részletek>>


Biztosítási szerződéséhez az alábbi eszközalapok közül választhat

Teljes Költség Mutató (TKM):  

 

10 év 15 év 20 év
5,75% - 8,88% 2,61% - 5,65% 1,48% - 4,48%

Felhívjuk figyelmét, hogy jelen termék az alábbi esetekben meghaladja a TKM Szabályzat által javasolt TKM limitértéket: 10 éves futamidőnél az alsó és felső értéket.
A termékhez választható eszközalapok TKM értékeiről itt tájékozódhat.


Nyugdíjbiztosításként történő megkötése esetén:

 

15 év 20 év
2,31% - 5,34% 1,38% - 4,38%

A termékhez választható eszközalapok TKMNY értékeiről itt tájékozódhat.

Amit a befektetési egységekhez kötött biztosításról feltétlen tudni kell!