Borostyánkő járadékbiztosítás, azonnali megoldás nyugdíjkiegészítésre


A Borostyánkő járadékbiztosítással Ön olyan azonnali, havi jövedelem-kiegészítéshez juthat, amely segít, hogy a különböző élethelyzetekben felmerülő többletköltségek ne okozzanak problémát. A Borostyánkő az Ön választása szerint vagy meghatározott ideig vagy élete végéig pótolhatja majdani nyugdíja és a jelenlegi fizetése közti különbséget, hogy idős napjaiban ne kelljen életszínvonalán csökkenteni, de fedezhet rendszeresen jelentkező többletkiadásokat is.

A járadékszolgáltatás fedezetéül befizetett díjat biztosítónk befekteti és a befektetési eredménytől függetlenül garantált technikai kamatot ír jóvá az összegen. Az ezen felül elért nyereség legalább 80%-át szintén jóváírja, ami növeli a járadékszolgáltatás összegét.

Hogyan szolgáltat a Borostyánkő járadékbiztosítás?

  • A járadékszolgáltatás alapjául szolgáló összeg elhelyezése után azonnali járadékfolyósítás indul, választása szerint meghatározott időtartamra vagy akár élete végéig, ami havi rendszerességgel értéktartó jövedelmet biztosít.
  • Amennyiben a biztosított a járadékfolyósítás alatt elhalálozik, a Borostyánkő járadékbiztosítás mellé választható egyszeri díjas életbiztosítás alapján biztosítónk, az Ön által megadott tartamon belül és kívánt összegben kiegészítő szolgáltatást nyújt.

Letölthető dokumentumok

Regisztráljon most!

Biztosítási tanácsadó választás