Családi Aranyszárny rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás


Minden család számára a gyermekek biztonsága és jóléte a legfontosabb. A szülők gondoskodó szeretettel mindent elkövetnek, hogy gyermekük jövőjét biztonságban tudhassák, minden erejükkel támogatják gyermekük álmainak megvalósulását. Az örömteli pillanatok feledtetik az aggodalmakat, a félelmeket…de mi lenne, ha egy váratlan esemény, baleset vagy tragédia történne…. Vajon akkor is meg lehet valósítani jövőbeni céljainkat, gyermekünk álmait?

A Családi Aranyszárny biztosítással védett megtakarítási program segít abban, hogy az elképzelések mindenképpen megvalósulhassanak.

 • Gondolt már arra, vajon mennyibe is kerül majd gyermeke taníttatása?
 • Szeretne segíteni az első lakás megvásárlásában?
 • Esetleg nagyszabású esküvőt szeretne kislányának?

Hány év is van még addig? Időben elkezdett megtakarítással sokkal könnyebben veheti majd az anyagi akadályokat.

Miért jó, mint megtakarítási program?

 • A szülők együtt döntik el, hogy kiről kívánnak biztosítási védelemmel gondoskodni, valamint, hogy kit és mikor szeretnének a biztosításból anyagilag támogatni.
 • A család minden tagja, azaz mindkét szülő és a gyermekek biztosítási védelemben részesülhetnek.
 • A szülőknek, vagy akár a nagyszülőknek lehetősége van eseti díjakat elhelyezni a szerződésen, hogy váratlan helyzetekben is rendelkezésre állhasson egy nagyobb összeg vagy, hogy ezzel is növekedjék a kitűzött célra szánt megtakarítás.
 • Tizenhét, különböző kockázati szintű eszközalapból lehet választani, amelyekből a család kockázatvállalásának megfelelő befektetési portfólió szabadon állítható össze.
 • Ha új gyermek érkezik a családba, a tartam alatt bármikor lehetőség van a szerződésbe őt is beléptetni.

Miért jó, mint biztosítás?

 • A szülők együtt döntik el, hogy kiről kívánnak biztosítási védelemmel gondoskodni, valamint, hogy kit és mikor szeretnének a biztosításból anyagilag támogatni.
 • A család minden tagja, azaz mindkét szülő és a gyermekek biztosítási védelemben részesülhetnek.
 • Egy szerződésen belül lehet az anyának és az apának eltérő biztosítási összegű és szolgáltatású biztosítási védelme.
 • Két együttbiztosított gyermek után, minden további gyermekre az összeállított balesetbiztosítási csomag díja ingyenes.
 • Lehetőség van eszközalapok között bármikor átváltani vagy átirányítani.
 • Hirtelen, váratlan tragédia esetén - az életbiztosítási szolgáltatásnak köszönhetően - azonnali készpénz segítség a családnak.
 • A díjátvállalás biztosítás választásával akár bármelyik szülő halála esetén díjmentessé válik és fennmarad a szerződés, ezzel biztosítva, hogy a kitűzött cél minden körülmények között megvalósulhasson.

Bónusz

Amennyiben Ön 15 éven keresztül végigviszi gyermeke részére a megtakarítási programot, a Generali bónusszal jutalmazza kitartásáért. A szerződéskötéskor vállalt első éves díj 50%-ának megfelelő mértékű bónusz két részletben, először a 10., majd a 15. év után kamatokkal növelten jóváírásra kerül az Ön szerződésén.

A szerződéskötés után a Generali Telefonos Ügyfélszolgálatán keresztül a  +36 1 452 3333-as telefonszámon részletes információkat kaphat szerződéséről, illetve különböző tranzakciókat hajthat végre.

Biztosítási szerződéséhez az alábbi eszközalapok közül választhat:

Teljes Költség Mutató (TKM):

 15 év 20év
3,88% - 6,95% 2,92% -    5,97%

Jelen Családi Aranyszárny minimális tartama 15 év, így a számítás időtartama: 15 és 20 év.

Felhívjuk figyelmét, hogy jelen termék az alábbi esetekben meghaladja a TKM Szabályzat által javasolt TKM limitértéket: 15 és 20 éves futamidőnél a felső értéket.
A termékhez választható eszközalapok TKM értékeiről itt tájékozódhat.

Amit a befektetési egységekhez kötött biztosításról feltétlen tudni kell!


Letölthető dokumentumok

Regisztráljon most!

Biztosítási tanácsadó választás