Mozaik életbiztosítás, megtakarítás biztosítási védelemmel


A választható tartamú Mozaik életbiztosítással egybekötött megtakarítási programmal a hosszú távú életcélokhoz szükséges tőke biztosítási védelem mellett gyűjthető össze.

Befizetett díjaiból biztosítónk egyrészt kockázati szolgáltatást nyújt, másrészt befekteti azokat. A garantált technikai kamat és biztosítási összeg mellett befektetésből származó nyereséget és ezen felül biztosítási esemény bekövetkeztekor még hűségnyereséget is fizet biztosítónk. A Mozaik életbiztosítás keretén belül lehetőség nyílik a rendszeres megtakarítások mellett rendkívüli befizetések teljesítésére is.

Hogyan szolgáltat a Mozaik életbiztosítás?

  • A biztosítási időtartam végén fizeti ki az aktuális biztosítási összeget, a nyereségrészesedést, a hűségnyereség összegét, valamint a rendkívüli befizetésből származó megtakarítás aktuális értékét.
  • Amennyiben a család nem várt tragédia miatt magára marad, a biztosító kifizeti a halál napján aktuális biztosítási összeget, a nyereségrészesedést, a hűségnyereséget és a kamatokkal növelt rendkívüli befizetések összegét. Közlekedési baleseti halál esetén az aktuális biztosítási összeg kétszeresét fizetjük ki, hogy a család anyagi biztonsága fenntartható legyen.

A Mozaik biztosítás kiegészíthető személyre szóló biztosítási védelemmel is:

  • halálesetre szóló kiegészítő életbiztosítással,
  • Díjfizetés átvállalással 39%-ot vagy 69%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás és tartós (60 napot meghaladó) keresőképtelenség esetén annak 61.napjától a 365. napig,
  • baleseti halál esetén többletkifizetést nyújtó biztosítással,
  • baleseti rokkantság esetén az egészségkárosodás mértékétől függő szolgáltatással, mely a felmerülő költségeket fedezheti,
  • kórházi vagy baleseti kórházi napi térítéssel.
     

Teljes Költség Mutató (TKM):   

10 év 15 év 20 év
4,82% 3,95% 3,63%

Letölthető dokumentumok

Gyakori kérdések

Regisztráljon most!

Biztosítási tanácsadó választás