Támasz életbiztosítás, gondoskodás a gyermek jövőjéről

A Támasz életbiztosítással védett megtakarítási program választásával gondoskodhat gyermeke továbbtanulásáról vagy éppen saját nyugdíjának kiegészítéséről.

Befizetett díjaiból biztosítónk egyrészt speciális kockázati szolgáltatást nyújt, másrészt befekteti azokat. A garantált technikai kamat és biztosítási összeg mellett befektetésből származó nyereséget és ezen felül biztosítási esemény bekövetkeztekor még hűségnyereséget is fizet biztosítónk.

A Támasz életbiztosítás keretén belül lehetőség nyílik a rendszeres megtakarítások mellett rendkívüli befizetések teljesítésére is.

Hogyan szolgáltat a Támasz?

  • A biztosító a gyermek előre meghatározott életkorában, a biztosítás lejáratakor fizeti ki az aktuális biztosítási összeget, a nyereségrészesedést, a hűségnyereséget és a kamatokkal növelt rendkívüli befizetések összegét.
  • A Támasz életbiztosítással célja akkor is megvalósul, ha Ön már nem tudna segíteni. Biztosítónk átvállalja a további díjakat, így folytatja az Ön által megkezdett gondoskodó megtakarítást.
  • Amennyiben a haláleset közlekedési baleset következménye, a biztosító ebben az esetben is átvállalja a díjakat, és a szerződés lejáratának időpontjában kifizeti a gyermeknek a gondoskodó megtakarítást. Ezen felül a biztosító a halál időpontjában aktuális biztosítási összeget is kifizeti annak érdekében, hogy a család anyagi biztonsága továbbra is fenntartható maradjon.

A Támasz biztosítás kiegészíthető személyre szóló biztosítási védelemmel is:

  • halálesetre szóló kiegészítő életbiztosítással,
  • Díjfizetés átvállalással 39%-ot vagy 69%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás és tartós (60 napot meghaladó) keresőképtelenség esetén annak 61.napjától a 365. napig,
  • baleseti halál esetén többletkifizetést nyújtó biztosítással,
  • baleseti rokkantság esetén az egészségkárosodás mértékétől függő szolgáltatással, mely a felmerülő költségeket fedezheti,
  • kórházi vagy baleseti kórházi napi térítéssel.
     

Teljes Költség Mutató (TKM):   

10 év 15 év 20 év
4,76% 3,83% 3,43%

Letölthető dokumentumok

Gyakori kérdések

Regisztráljon most!

Biztosítási tanácsadó választás