Gépbiztosítások


1990 óta értékesítjük önálló, vagy kiegészítő módozatként gépbiztosítási termékeinket amelyeket a piaci és technológiai változásokat figyelembe véve saját, illetve Generali Csoport több évtizedes tapasztalatára alapozva folyamatosan fejlesztünk.

A „hagyományos” vagyonbiztosítások jellemzően az elemi kár és betöréses lopás kockázatokra nyújtanak biztosítási fedezetet, míg a gépbiztosítások ezen kockázatokon kívül emberi és technikai veszélyforrások (kezelési hiba, gondatlanság,ügyetlenség, rosszindulatú rongálás, anyag és gyártáshiba), valamint a külső mechanikus hatások okozta károkat is térítik. Hazai és nemzetközi tapasztalatok alapján a károk mintegy 40 - 60 %-a az „emberi és technikai”  kockázatok következtében lép fel.

A nagyvállalatokon és  finanszírozókon kívül a kisvállalkozások, magánszemélyek fedezeti igényeire is megoldást nyújtanak módozataink. A biztosított berendezések köre laptoptól a több milliárdos erőművi berendezésekig terjed. Módozataink speciális fedezettekkel bővíthetők, mint például adatvesztés, többletköltség, vagy üzemszünet.

Gépbiztosítási termékpalettánk:

Regisztráljon most!

Biztosítási tanácsadó választás