Vezető tisztségviselők és felügyelőbizottsági tagok felelősségbiztosítása

Felelősség és biztonság együtt, ezt választom!

~/media/szolgaltatasok/vagyon/szakmai/allatorvos jpeg.ashxCég vagy vállalkozás vezetője? Ön is megérdemli magánvagyonának védelmét! Válassza társaságunk Vezető tisztségviselők és felügyelőbizottsági tagok felelősségbiztosítását*.

A Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása védelmet nyújt magánvagyonára, ha a társaságvezető tisztségviselőjeként, felügyelőbizottsági tagjaként vagy vezető állású munkavállalójaként kárt okoz.

  • Megtérítjük Ön helyett mind a cégének mind a cégen kívülálló személynek az Ön által okozott kárt, ha kártérítési kötelezettsége keletkezik.
  • Fedezetet nyújtunk számos jogi eljárás költségére.
  • Védelemben biztosítjuk házastársát is.
  • Kiterjesztheti védelmét visszamenőleges időbeli hatállyal.

Mit nyújtunk Önnek?

Biztonságot, amiért megdolgozott

2014. március 15-től ugyanis a társaságok vezető tisztségviselői és felügyelő bizottsági tagjai teljes személyes vagyonukkal felelnek az általuk vezetett vagy felügyelt cégnek okozott károkért, a vezető tisztségviselők ezen felül közvetlenül helyt kell állniuk a cégen kívül álló harmadik fél – például hitelezők, beszállítók, hatóságok - felé is.

Kedvezményt

adunk, ha cége már rendelkezik társaságunknál bármilyen típusú vállalati biztosítással, vagy a Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása mellett más biztosítást is köt.

Különleges szolgáltatást

retroaktív fedezetet adunk ajándékba, ami azt jelenti, hogy a védelem kiterjed a biztosítási szerződés létrejöttét megelőző 1 évben okozott és bekövetkezett és legkésőbb a szerződés megszűnését követő 30 napon belül a biztosítónak bejelentett káreseményekre is.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű, a termékről szóló biztosítási feltételt megtekintheti itt.
* A továbbiakban Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása.