Egészségmegőrzés és gondtalan nyugdíjas évek


generali-myplan-nyugdijbiztositas-akcio-2021

Generali myplan nyugdíjbiztosítás ajándékkal


A nyugdíjbiztosítás segít megalapozni a nyugodt nyugdíjas éveket, az ajándék aktivitásmérő óra pedig segíthet az egészséged megőrzésében.
Tegyél Te is az egészségéért aktív életmóddal! Válaszd a MyPlan nyugdíjbiztosítást az alábbi feltétellel, és legyen a tiéd a 150 db Huawei Band 6  aktivitásmérő egyike!

neked IS SZÜKSÉGEd LEHET AZ ÖNGONDOSKODÁSRA

A magyar társadalom fokozatosan elöregszik és ez várhatóan komoly változásokat és nehézségeket állít a nyugdíjrendszer elé az elkövetkező években, így valószínűleg neked is szükséged lesz öngondoskodásra. A Generali MyPlan nyugdíjbiztosítás segíthet neked abban, hogy anyagi alapokat teremts a gondtalan nyugdíjas évekhez. Kérd visszahívásunkat, és munkatársunk segít a megfelelő nyugdíjbiztosítási forma kiválasztásában!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSedeT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍV, ÉS MINDEN KÉRDÉSedRE VÁLASZOL.

Az akcióban a 2021. szeptember 18. és 2021. december 31. között aláírt, első 150 darab olyan új MyPLan nyugdíjbiztosítási ajánlat vesz részt, amelynek éves biztosítási díja minimum 220.000 Ft.  
 
Az ajándékjogosultság további feltétele a biztosítási szerződés létrejötte és 2 havi díj megfizetése a szerződés létrejöttét követő 4 hónapon belül. A szerződés létrejöttét tanúsító biztosítási kötvény kiállítása – de legkorábban a 2 havi díj megfizetése – után 6 héttel, a szerződés érvényes fennállása esetén, postázzuk az ajándékot.  
 
A fenti feltételek szerint megkötött első 150db MyPlan szerződésre kerül kiküldésre egy Huawei Band 6  aktivitásmérő óra. 
 
Az ajándékot a Magyar Postán keresztül, csomagként küldjük ki. Ha a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megtörténik a személyes kézbesítés. Amennyiben ez is sikertelen, a csomag 10 napig még átvehető a helyi postahivatalban. Ha a címzett nem veszi át a küldeményt, elveszíti jogosultságát az ajándékra. Az akció időtartama alatt fellépő beszerzési nehézségek esetén funkciójában hasonló terméket biztosítunk ügyfeleink számára. Az ajándékba adott készülék hivatalos magyarországi garanciával rendelkezik, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén az ügyintézést a gyártó biztosítja.
 
 
További információk a MyPlan nyugdíjbiztosításról itt található. 

letölthető dokumentumok

Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések

Generali MyPlan (UG22) klasszikus nyugdíjbiztosítás Kiemelt információkat tartalmazó dokumentum

Generali MyPlan (UG22) klasszikus nyugdíjbiztosítás különös feltételei

Generai MyPlan (UG22) klasszikus nyugdíjbiztosításhoz kiegészítő biztosítások különös feltételei

Generali MyPlan (UG22) klasszikus nyugdíjbiztosítás Termékbemutató

Klasszikus életbiztosítások általános szerződési feltételei (EÁSZF18)

Fenntarthatósággal kapcsolatos tájékoztató a Generali MyPlan rendszeres díjas nyugdíjbiztosításhoz