várunk call centeres csapatunkba!


eszter (27)

"itt egyetemre járni és tanulni munka mellett is lehet"

Az előző helyemen napi 10-12 órát dolgoztam, most olyan állást kerestem, amit 6 órában tudok végezni, hogy legyenidőm mellette tanulni és előadásokra járni. Levelezőn tanulok, és nincsprobléma a szombati órákkal sem. A gazdálkodásmenedzsment előadásokon hallottakat a biztosítás területén is tudom alkalmazni. 

Ádám (32)

"egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy másik munkát keressek"

8 éve dolgozom a Generalinál, kezdetben rész-, 3 éve pedig teljes munkaidőben. A családias légkör, a folyamatos szakmai fejlődés azt bizonyította, hogy jó munkahelyet választottam annak idején. Jó érzéssel tölt el, hogy a vezetőség sokszor kikéri a véleményemet,

annamária (40)

"Boldog anyuka vagyok, nullahuszonnégyben!"

Kisgyermekes anyukaként kezdtem itt, amikor 7 év után tértem vissza a munkába. Azóta, azaz 2 és fél éve egy szuper csapatban, vezető operátorként segítem az ügyfeleket és a munkatársakat egyaránt. Kollégáim szerint itt, a munkahelyemen is anyukaként segítek nekik és az ügyfeleknek is - nálam mindig, mindenre van megoldás.

mónika (46)

"a minőségi munkáért kézzelfogható elismerés jár"

A naprakész szakmai tudást és a minőségi teljesítményt anyagiakkal, fejlődési lehetőséggel, tréningekkel is honorálják, és a kafetéria mellé térítésmentes egészségcsomagot is kapunk. Igazi, erős bázis a csapatunk, közösen fejlesztjük folyamatainkat, tudásunkat. 10 éve csinálom, 10 éve tetszik!

rita (50)

"nem kollégáim, hanem barátaim vannak itt - ez egy közösség"

A kezdetektől (9 éve!) számíthattam a munka és a magánélet közötti egészséges egyensúlyra. Innen mentem szülési szabadságra, amiből örömmel fogadtak és vártak vissza. A rugalmas munkaidő beosztás mellett anyaként is helyt tudok állni. Ez nemcsak egy munkahely, ez egy igazi közösség.

tamás (30)

"az állandó kihívások és a jó fizetés MOTIVÁLNAK"

2 éve vagyok itt, azóta a problémamegoldó képességem, a kommunikációm sokat fejlődött. Az együttműködő légkör, a csapat, a változatos munka folyamatosan ébren tart és motivál. Még sosem volt olyan munkahelyem, ami több szempontból is ennyire megfelelt volna.