Generali Klub

Neked több jár! Információk a Generali Klubról

generali-klub

neked több jár!


A Generali Biztosító, a nemzetközi Generali Csoport részeként a magyar biztosítási piac egyik vezető biztosítója. Hazai sikereinket kitartó, hűséges ügyfeleinknek, partnereinknek is köszönhetjük, melynek bizonyítéka több mint 850.000 ügyfelünk bizalma cégünkkel szemben. Küldetésünknek tartjuk, hogy hozzájáruljunk ügyfeleink öngondoskodásához, egészségmegőrzéséhez, vagyonvédelméhez, és az életükben adódó jogi kérdések sikeres megoldásához. 

Megköszönve partnereink bizalmát, létrehoztuk a Generali Klub hűségprogramot, amelybe téged is meghívunk!
Milyen díjmentes szolgáltatásokra jogosultak a Generali Klub tagjai?


A Generali Klub tagok jogosultak igénybe venni a Generali Klub csoportos biztosítás alábbi szolgáltatásait.

munkajogi jogvédelem

generali-klub-munkajogi-jogvedelem

A jogvédelmi biztosítás jogi érdekeid védi: segítséget nyújtunk, ha munkavállalóként jogi érdeksérelem ér, megvédjük munkaviszonyból, közalkalmazotti, köztisztségviselői, szolgálati jogviszonyból eredő jogaid az alábbiak szerint:


- Jelentős szakmai ismeretekkel rendelkező ügyvédet ajánlunk a jogi képviseletedre,

- Fedezzük a jogi eljárások költségeit, többek között az ügyvédi díjat, illetékeket, eljárási díjakat, végrehajtási költségeket, szakvélemények költségét 300 000 Ft / év biztosítási összeghatárig.A biztosítás területi hatálya a Magyarország területén bekövetkezett, magyar bíróság és más magyar hatóság joghatósága alá tartozó biztosítási eseményekre terjed ki.

Munkavállalói felelősségbiztosítás

generali-klub-munkavallaloi-felelosseg-biztositas

2012. július 1-jétől új Munka Törvénykönyve lépett életbe, és ezzel lényegesen szigorodott a munkavállalók kártérítési felelősségének szabályozása.


- Mentesítünk a kár megtérítése alól, ha – mint munkaviszonyban foglalkoztatott személy - munkád végzése során olyan személyi sérüléses vagy dologi kárt okozol, amelyért a munkáltatóddal szemben a munkajog szabályai szerint te vagy felelős

- Kockázatviselésünk a Magyarország területén okozott és érvényesített károkra nyújt fedezetet 500 000 Ft / év biztosítási összeghatárig.
 
 
 

balesetbiztosításgenerali-klub-baleset-biztositas
 
Önrész nélküli balesetbiztosításunk a balesetet követő nehéz időszakra nyújt segítséget, remélhetőleg meggyorsítva és elősegítve gyógyulásodat, illetve tragédia esetén anyagi segítséget nyújt családodnak.

- A Generali Klub hűségprogram keretében a következő események kapcsán nyújtunk biztosítási szolgáltatásokat: baleseti halál, közlekedési baleseti halál, baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás, közlekedési baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás.

- Biztosítási összeg: 1 000 000 Ft

- A biztosítási védelem 24 órás és az egész világra kiterjed.
 
 
 
 
 

  HA MÉG NEM vagy TAGJA A GENERALI KLUBNAK, JELENTKEZZ MA!

  - személyesen bármely ügyfélszolgálati pontunkon vagy tanácsadódnál a Csatlakozási nyilatkozat aláírásával és átadásával
  - vagy tegyél tefononon nyilatkozatot telefonos ügyfélszolgálatunkon a +36 1 452 3333-as telefonszámon!

  Bízunk benne, hogy továbbra is elégedett ügyfeleink táborában üdvözölhetünk, és szeretettel várjuk a megkeresésedet!
   

  HOGYAN LEHETsz RÉSZESE A GENERALI KLUB HŰSÉGPROGRAMJÁNAK?

  A programban való részvételre jogosult vagy, ha természetes személyként szerződtél (nem cégként), betöltötted a 18. életéved, Magyarország jogszabályai alapján biztosítás szerződője lehetsz, és Csatlakozási nyilatkozat aláírásával jelzed csatlakozási szándékodat.

  A programban való részvétel feltétele, hogy a Csatlakozási nyilatkozat aláírásának  időpontjában és a biztosítási jogviszony fennállása alatt folyamatosan

  - legalább kettő, folyamatos díjfizetésű, díjjal kiegyenlített szerződésed legyen (szerződőként);
  - folyamatosan, de maximum 30 napos megszakítással legalább 3 éve, szerződőként ügyfelünk legyél;
  - a folyamatos díjjal kiegyenlített, hatályban lévő szerződéseid összes éves (biztosítási évre vonatkozó) díja az 50 000 forintot elérje.

  LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

  Generali Klub Hűségprogram Általános Biztosítási Feltételek

  Generali Klub Hűségprogram Programszabályzat