a jövő álmai ma születnek személybiztosítások ajándékkal 


Az akció lezárult, 2022.09.06. után aláírt ajánlatokra már nem áll módunkban ajándékot küldeni.

generali-gyerekjovo

Szülőként mindannyiunk számára gyermekeink biztonsága és jövője a legfontosabb. A folyton változó világ naponta új élményeket, új felfedezéseket tartogat. Ezek az örömteli pillanatok feledtethetik az aggodalmakat, a félelmeket: de mi lenne, ha egy váratlan esemény, baleset vagy betegség történne… Vajon akkor is meg tudnád valósítani jövőbeni céljaidat, gyermeked álmait? 

BIZTOSÍTÁSOK, MEGTAKARÍTÁSOK GYERMEKEINK ÉS CSALÁDUNK RÉSZÉRE IS

Alapozd meg gyermeked továbbtanulását, önálló életkezdésének támogatását vagy akár az első lakáshoz jutását, az ilyen és ehhez hasonló gyermekjövő céloknak is megfelelő személybiztosításaink segítségével, és fedezd fel az ajándék aktivitásmérő óra funkcióit, melyek segíthetnek  egészséged megőrzésében.

Tegyél Te is az egészségedért aktív életmóddal! Kösd meg biztosításodat az alábbi feltételekkel, és legyen Tiéd a 700 db.Xiaomi Redmi Watch 2 lite GL aktivitásmérő óra egyike! 

Tervezzünk együtt hosszú távra is!

Kérd visszahívásunkat, és munkatársunk segít a döntésben!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSEDET, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍV ÉS MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZOL.

Az ajánlat aláírásának dátuma szerint 2022. február 15-től meghirdetett akciónkban az olyan biztosítás vesz rész, amely megfelel az alábbi biztosítások esetén előírt, valamint a lentebb meghatározott általános feltételeknek:  

1. Rendszeres díjfizetésű befektetési egységekhez kötött életbiztosítások esetén:

  • legalább 280.000 Ft éves biztosítási díj díjátvállalással, melyben a díjátvállalás tartama legalább 10 év
  • vagy 360.000 Ft éves biztosítási díjtól a díjátvállalás kiváltható, ha a szerződés Gyermekjövő céllal jön létre (a kötvényen megjelölve)

Az akcióban részt vevő életbiztosítások:

Generali MyLife Prémium

Generali MyLife Extra
Generali MyLife rendszeres díjas életbiztosítás
Kabala

vagy

2. TestŐr élet-, baleset- és egészségbiztosítás esetén

Családi szerződés, amely legalább az egyik biztosított részére minimum 10.000.000 Ft  biztosítási összegű kockázati életbiztosítást tartalmaz

vagy

3. Generali Private Care szolgáltatásfinanszíró egészségbiztosítás esetén

Családi szerződés létrejötte (minimum 2 biztosított)

 

Az ajándékjogosultság további feltételei – az 1-3. pontokban felsorolt biztosításoknál előírt feltételeken túl –  a biztosítási szerződés létrejötte és 2 havi díj befizetése. A szerződés létrejöttét tanúsító biztosítási kötvény kiállítását követően 6 hét múlva kerülnek postázásra az ajándékok, amennyiben a szerződés ekkor is érvényben van. Amennyiben a kötvényesedés után 4 hónappal sem érkezik be a 2 havi díj, a szerződő elveszíti jogosultságát az ajándékra.

A fenti feltételek maradéktalan teljesítésével megkötött, első 700 db szerződés esetén az ajándék egy darab Xiaomi Redmi Watch 2 lite GL aktivitásmérő óra.

Az ajándékokat a Magyar Postán keresztül, csomagként küldjük ki. Ha a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megtörténik a személyes kézbesítés. Amennyiben ez is sikertelen, a csomag 10 napig még átvehető a helyi postahivatalban. Ha a címzett nem veszi át a küldeményt, elveszíti jogosultságát az ajándékra. Az akció időtartama alatt fellépő beszerzési nehézségek esetén funkciójában hasonló termékeket biztosítunk ügyfeleink számára. Az ajándékba adott készülékek hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén az ügyintézést a gyártó biztosítja.

Miért fontos az aktív életmód, amelyhez hasznos lehet egy aktivitásmérő óra?

  • tegyél naponta 8-10.000 lépést, ez javíthatja a keringést!
  • sportolj hetente minimum 3-3,5 órát, ezzel sokat tehetsz egészséged megőrzéséért, a betegségek megelőzéséért!
  • a rendszeres edzés fokozhatja a szív és a tüdő teljesítőképességét,
  • az izommunka csökkenti a vérnyomást, a vércukorszintet, segít megőrizni az ideális testsúlyt,
  • a rendszeres testmozgás fokozza a stressztűrő képességet,
  • figyeld rendszeresen a pulzusszámodat, ha tartósan emelkedést tapasztalsz, fordulj orvoshoz!!

Fenntartható világ – légy tudatos az eszközalap választásban is!

A befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz választható Fenntartható Világ részvény eszközalap befektetései révén Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy tevékenyen óvjuk és jobbá tegyük az emberek életét az egész világon. Fontosnak tartjuk, hogy hatékonyan részt vegyünk egy egészségesebb, ellenállóbb és fenntarthatóbb társadalom létrehozásában, és reagáljunk a körülöttünk lévő világ változásaira. További információk az eszközalapról itt