a jövő álmai ma születnek személybiztosítások ajándékkal 


BIZTOSÍTÁSOK, MEGTAKARÍTÁSOK GYERMEKEINK ÉS CSALÁDUNK RÉSZÉRE IS

Kösd meg biztosításodat az alábbi feltételekkel, és legyen tiéd a 350 db Sencor légtisztító egyike! 

Tervezzünk együtt hosszú távra is!

Kérd visszahívásunkat, és munkatársunk segít a döntésben!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSEDET, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍV ÉS MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZOL.

Az ajánlat aláírásának dátuma szerint 2023. április 15-től meghirdetett, 2023. június 23-ig tartó akciónkban az első 350 darab olyan biztosítás vesz rész, amely megfelel az alábbi biztosítások esetén előírt, valamint a lentebb meghatározott általános feltételeknek:  


1. Rendszeres díjfizetésű befektetési egységekhez kötött életbiztosítások esetén:

  • legalább 280.000 Ft éves biztosítási díj díjátvállalással, melyben a díjátvállalás tartama legalább 10 év
  • vagy 360.000 Ft éves biztosítási díjtól a díjátvállalás kiváltható, ha a szerződés Gyermekjövő céllal jön létre (a kötvényen megjelölve)

Az akcióban részt vevő életbiztosítások:

Generali MyLife Prémium

Generali MyLife Extra
Generali MyLife rendszeres díjas életbiztosítás

vagy

2. TestŐr élet-, baleset- és egészségbiztosítás esetén

Családi szerződés, amely legalább az egyik biztosított részére minimum 10.000.000 Ft  biztosítási összegű kockázati életbiztosítást tartalmaz

vagy

3. Generali Private Care szolgáltatásfinanszíró egészségbiztosítás esetén

Családi szerződés létrejötte (minimum 2 biztosított)

 

4. CliniCare szolgáltatásfinanszíró egészségbiztosítás esetén

Családi szerződés létrejötte (minimum 2 biztosított)

 

Az ajándékjogosultság további feltételei


Az 1-4. pontokban felsorolt biztosításoknál előírt feltételeken túl az ajándékjogosultság további feltételei  a biztosítási szerződés létrejötte és 2 havi díj befizetése. A szerződés létrejöttét tanúsító biztosítási kötvény kiállítását követően 6 hét múlva kerülnek postázásra az ajándékok, amennyiben a szerződés ekkor is érvényben van. Amennyiben a kötvényesedés után 4 hónappal sem érkezik be a 2 havi díj, a szerződő elveszíti jogosultságát az ajándékra.

A fenti feltételek maradéktalan teljesítésével megkötött, első 350 db szerződés esetén az ajándék egy darab Sencor SHA 8400WH-EUE3 légtisztító.

 

Miért fontos, hogy jó minőségű levegő legyen a lakásban?


Mindenkinek fontos szempont a biztonságos és tiszta otthon biztosítása családja számára. A lakásunk levegője azonban akár 2–5-ször szennyezettebb lehet, mint a kültéri levegő.

A légszennyezettség számos negatív hatással lehet az egészségre. A leggyakoribb tünetek között a fejfájás, a gyulladások, az orrdugulás, a légzőszervi problémák, a bőrirritáció és a gyomorfájás említhetők.

Az allergiás megbetegedéssel élőknek különösen fontos az allergének számának minimalizálása.

 

Az ajándék légtisztító 4 fokozatú szűrőrendszere segítségével, már az első tisztítás után könnyebben és jobban lélegezhető levegőt lehet érezni a lakásban.

1. Bemeneti szűrő

Felfogja a levegőben szálló durva porszennyeződéseket, allergéneket, hajat és szöszöket, egy úgynevezett védőszűrő. 

2. HEPA szűrő

A HEPA szűrőt a por, allergének, pollen és atkák mikrorészecskéinek a legnagyobb hatékonysággal történő összegyűjtésére fejlesztették ki.

3. Szénszűrő

A szénszűrővel hatékonyan távolíthatja el a szagképző molekulákat és a méreganyagokat

 4. UV-C lámpa

A levegőt speciális UV-C sugárzással fertőtlenítheti, 254 nm hullámhosszon. Ezt a sugárzást az egészségügyben is használják, és elpusztítja a mikroorganizmusok, például a különböző baktériumok, vírusok és gombák 99,92%-át.


További információk az ajándék kézbesítésével kapcsolatban


Az ajándékokat a Magyar Postán keresztül, csomagként küldjük ki. Ha a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megtörténik a személyes kézbesítés. Amennyiben ez is sikertelen, a csomag 10 napig még átvehető a helyi postahivatalban. Ha a címzett nem veszi át a küldeményt, elveszíti jogosultságát az ajándékra. Az akció időtartama alatt fellépő beszerzési nehézségek esetén funkciójában hasonló termékeket biztosítunk ügyfeleink számára. Az ajándékba adott készülékek hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén az ügyintézést a gyártó biztosítja.