díjbefizetési lehetőségek

Díjbefizetési lehetőségek a koronavírussal kapcsolatos intézkedések idején

generali-online-dijfizetes-covid

A személyes díjbefizetési lehetőségek helyett számos online megoldást kínálunk.

Ezzel nemcsak időt takaríthat meg, de személyes biztonságát is növelheti.

Tekintse át a lehetőségeket, és válassza az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Az egyes lehetőségnél részletes útmutatást talál azok beállításához. 

  

Ha már megadta a megbízást a biztosítási díj csoportos beszedési megbízással történő fizetésére, akkor nincs teendője. 


Ha a jövőben szeretné ezt a fizetési módot választani, akkor kérjük, adja meg a megbízást számlavezető bankjánál netbankon, telebankon keresztül  az alábbi adatokkal. 


Kedvezményezett: Generali Biztosító Zrt.
Kedvezményezett azonosítója: A10308024
Szerződés azonosító: kötvényszám (szóköz, kötőjel és egyéb karakter nélkül). A kötvényszámot (más néven szerződésszámot) többek között megtalálhatja biztosítási kötvényén, valamint az általunk küldött levelek fejlécében is.


A megbízás életbelépése után a továbbiakban a díjat minden esedékességkor leemeljük a bankszámlájáról, így nem kell csekkel sorban állnia, vagy az átutalás indításával időt töltenie.


A díjfizetés American Express, Visa Electron, Visa, Maestro, Master Card bankkártyák használatával honlapunkon keresztül is lehetséges. Ezen az oldalon minden lényeges információt megtalál az oldalunkon keresztüli bankkártyás díjfizetésről. 


Befizetését a Generali Biztosító Zrt. Raiffesen Banknál vezetett, 12001008-00100594-00100008 sz. bankszámlájára történő egyedi átutalással is rendezheti. A közleményben kérjük, feltétlen tüntesse fel kötvényszámát vagy a számla sorszámát, ha pedig díjelőleget fizet be, akkor a befizetést megelőzően kérjen biztosításközvetítőjétől egyedi azonosítót (díjelőleges csekksorszám), és arra hivatkozzon.

Ha külföldről utal, a következő adatokra lehet még szüksége: IBAN számlaszám - HU19 12001008-00100594-00100008  és SWIFT kód - UBRTHUHB

Amennyiben befektetési egységekhez kötött életbiztosításra szeretne átutalással eseti díjat fizetni, azt a forint összeg befizetése esetén a CIB Bank 10700024-04074803-51100005-ös számlaszámra „eseti díj” megjegyzéssel és kötvényszáma feltüntetésével teheti meg. Kérjük, erre a számlaszámra kizárólag eseti díját utalja!


Eseti díjának euróban történő befizetését kizárólag átutalással teheti meg a biztosító Raiffeisen banknál vezetett 12001008-00100594-00500006 számú bankszámlájára „eseti díj” megjegyzéssel, valamint kötvényszámának feltüntetésével. Az eseti díj más bankszámlára történő beérkezése esetén az eseti díj fenti feltételekkel való befektetéséért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy erre a számlaszámra kizárólag euróban fizetendő eseti díját utalja!


Kérjük, hogy eseti díjak befizetésekor a díjfelosztási nyilatkozatát legkésőbb az eseti díj befizetését követő 24 órán belül juttassa el biztosítónkhoz. A kitöltött, aláírt nyomtatványt (jelen oldalon az 5.2-es és 5.11-es pontban) elküldheti szkennelve a generali.hu@generali.com e-mail címre vagy faxon a +36 1 451 3857-es faxszámra. Tranzakciós igényeit a leggyorsabban online szerződéskezelő rendszerünkben teheti meg - ha még nem aktiválta hozzáférését, tegye meg most!Töltse le okostelefonjára az iCsekk applikációt, így egyszerűen befizetheti a postai QR-kóddal ellátott fehér csekkünket is. A GooglePlay-ről és az AppStore-ból letölthető  alkalmazásról további információkat a www.icsekk.hu oldalon talál.
Ha Ön a korábbi ERGO Biztosítók ügyfele volt, elektronikus díjbefizetéséssel kapcsolatban tájékozódjon az alábbi oldalon: 

Információk az elektronikus díjbefizetés lehetőségéről, számlaszámokról korábbi ERGO ügyfeleink részére >