Az egészségmegőrzés minden korban fontos


generali-nyugalom-plusz-akcio
A Nyugalom Plusz életbiztosítás segít felkészülni a jövő egy elkerülhetetlen állomásának anyagi terhére, a vérnyomásmérő pedig segít a mindennapi egészségmegőrzésben. 
Tegyen Ön is egészségéért folyamatos odafigyeléssel! 

Kössön Nyugalom Plusz életbiztosítást a megadott feltételekkel, és legyen Öné az 500 db Beurer BM49 vérnyomásmérő egyike! 

Ne halogassa tovább biztosítása megkötését!

Kérje kollégánk visszahívását, aki segít Önnek kiválasztani az igényeinek megfelelő biztosítást!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.

HOGYAN JUTHAT HOZZÁ AZ AJÁNDÉKÁHOZ?


2020. augusztus 15-től 2020. december 18-ig meghirdetett akciónkban (ajánlat aláírásának a dátuma számít) az első 500 darab olyan Nyugalom Plusz életbiztosítás vesz részt, amely megfelel az alább feltételek mindegyikének:  

  • Választott biztosítási összeg: min. 800.000 Ft
  • Díjfizetési mód: csoportos beszedési megbízás 

Az ajándékjogosultság feltétele a biztosítási szerződés létrejötte és 2 havi díj befizetése. A szerződés létrejöttét tanúsító biztosítási kötvény kiállítását követően 6 hét múlva kerülnek postázásra az ajándékok a szerződéskötéskor megadott levelezési címre, ha a szerződés ekkor is érvényben van.

A fenti feltételek szerint megkötött szerződések esetén az ajándék egy darab Beurer BM49 felkaros vérnyomásmérő.
 

Miért fontos a rendszeres vérnyomásmérés?


A magas vérnyomás világszerte növekvő egészségi probléma, évente tízmillió ember életét követeli, és ezzel a legjelentősebb a halálozáshoz, illetve a rokkantsághoz vezető tényezők közül. A tartósan fennálló, kezeletlen magas vérnyomás fokozatosan tönkreteszi a vérereket, súlyos szív- és agyi keringési zavarokat, veseelégtelenséget okozhat.

Szánjon időt a rendszeres vérnyomásmérésre!

Csak néhány percet vesz igénybe, de sok betegség kialakulását megelőzhetjük vele.

Így mérje otthon a vérnyomását!

A vérnyomást otthon kényelmes ülő helyzetben, 5-10 perc pihenés után mérje meg mindkét karon.
A vérnyomásméréshez keressen egy nyugodt, zaj mentes környezetet, és ülő helyzeten, az alkart megtámasztva szív magasságában, izomfeszülés nélkül végezzük el. A felkar legyen szabadon, ne szorítsa el a feltűrt pulóver, vagy az ingujj. Ne mozgassa közben a karját, és ne nézze a vérnyomásmérő kijelzőjét, azon izgulva: "mennyi lesz?" A mérések időpontját és mért értékeket jegyezze fel. Erre a legalkalmasabb a vérnyomás napló vezetése.
 
Az ajándékok a Magyar Postán keresztül csomagként kerülnek kiküldésre. Amennyiben a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megpróbálják a személyes kézbesítést, ha ez sem sikerült, 10 napig még átvehető a helyi postahivatalban. Amennyiben a címzett nem veszi át a küldeményt, elveszíti jogosultságát az ajándékra. Amennyiben az akció időtartama alatt beszerzési nehézségek lépnek fel, teljesítményben, funkciójában hasonló, akár más márkájú vérnyomásmérőt biztosítunk ügyfeleink számára. Az ajándékba adott vérnyomásmérők hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén az ügyintézést a gyártó biztosítja.

További információk a Nyugalom Plusz életbiztosításról itt található.