Egészségmegőrzés és gondtalan nyugdíjas évek


Generali nyugdíjbiztosítások evolveo fit band b3 ajándékkal


Nyugdíjbiztosításaink segítenek megalapozni a nyugodt nyugdíjas éveket, az ajándék vérnyomásmérős okosóra pedig segít Önnek az egészsége megőrzésében.

Tegyen Ön is egészségéért aktív életmóddal! Kösse meg Nyugdíjbiztosítását az alábbi feltételekkel, és legyen Öné a 700 db EVOLVEO FitBand B3 aktivitásmérő egyike!
 

válasszon nyugdíjmegoldásaink közül!

Kérje visszahívásunkat, és munkatársunk segít a döntésben!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.


ÖNNEK AJÁNLJUK A generali rendszeres díjfizetésű nyugdíjBIZTOSÍTÁSAINKAT, MERT:

  • Egy jól megválasztott nyugdíjbiztosítás segít megalapozni a gondtalan nyugdíjas éveket. 
  • Nemcsak a befizetett rendszeres díjakra, hanem az eseti díjak után is 20% adójóváírást vehet igénybe, évente maximum 130 000 Ft értékben! 
  • A rendszeres díjfizetésű nyugdíjbiztosításokkal nemcsak megtakaríthat, hanem biztosítási védelemben is részesülhet. 
  • Az élet-, baleset-, egészségbiztosítási védelmet rugalmasan, saját igényei szerint alakíthatja.

2019. szeptember 14-től meghirdetett (ajánlat aláírásának a dátuma számít) akciónkban az első 700 darab, min. 360.000 Ft éves biztosítási díjú Nyugdíjbiztosítás szerződője vesz részt.


Az akcióban részt vevő biztosítási módozatok: 


Az ajándékjogosultság feltétele a biztosítási szerződés létrejötte és 2 havi díj befizetése. A szerződés létrejöttét tanúsító biztosítási  kötvény kiállítását követően 6 hét múlva kerülnek postázásra az ajándékok, amennyiben a szerződés ekkor is érvényben van. 
A fenti feltételek szerint megkötött szerződések esetén az ajándék egy darab EVOLVEO FitBand B3 aktivitásmérő okosóra.

Az ajándék aktivitásmérő órák a Magyar Postán keresztül csomagként kerülnek kiküldésre. Amennyiben a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megpróbálják a személyes kézbesítést, ha ez sem sikerült, 10 napig még átveheti a helyi postahivatalban. Amennyiben a címzett nem veszi át a küldeményt, elveszíti jogosultságát az ajándékra. Amennyiben az akció időtartama alatt beszerzési nehézségek lépnek fel, teljesítményben, funkciójában hasonló, akár más márkájú aktivitásmérő órát biztosítunk ügyfeleink számára. Az ajándékba adott órák hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén az ügyintézést a gyártó biztosítja.