Regisztráció


Kérem, adja meg szerződésének kötvényszámát. A regisztráció további lépéseiben magánszemélyként kötött szerződés esetén szükség lesz születési dátumára is, ha pedig egyéni vállalkozóként vagy cégként szerződött, kérjük, készítse elő adószámát. Ha társasház közös képviselőjeként vagy lakásszövetkezeti elnökként regisztrál, a regisztráció során az Ön adatainak megadására lesz szükség. Kötvényszámát megtalálja szerződésén és az általunk kiküldött levelek fejlécében is.

Ha nem rendelkezik kötvényszámmal, kérjük, elérhetőségi időben hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 452 3333-as telefonszámon. 

Kérjük, adja meg azt az email címet, melyet a továbbiakban a Szerződéskezelő rendszer hozzáféréséhez fog használni. Erre a címre a regisztráció következő lépésében egy egyedi hivatkozást fogunk küldeni, melyre kattintva folytathatja a regisztrációt.

Kérjük, ellenőrizze az email fiókját!

A szerződéskezelő rendszerhez használt email címének megerősítéséhez és a regisztráció folytatásához kérjük, kattintson a(z) címre kiküldött emailben található EMAIL CÍM MEGERŐSÍTÉSE gombra! Enélkül a regisztrációja nem végleges.

Kérjük, ellenőrizze email fiókját!

A regisztráció folytatásához szükséges emailt korábban már kiküldtük a(z) email címre. Ha problémát tapasztal, kérjük, elérhetőségi időben hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 452 3333-as telefonszámon!

Olvassa el az alábbi útmutatást!

Kérjük kövesse az emailben kapott lépéseket

Az oldal védelmét a Google reCAPTCHA szolgáltatással biztosítjuk. A Google szolgáltatásához kapcsolódó dokumentumokat itt találja: Adatvédelem, Általános Szerződési Feltételek