Regisztráció


Kérem, adja meg szerződésének kötvényszámát vagy kommunikációs azonosítóját. A regisztráció további lépéseiben magánszemélyként kötött szerződés esetén szükség lesz születési dátumára is, ha pedig egyéni vállalkozóként vagy cégként szerződött, kérjük, készítse elő adószámát. Ha társasház közös képviselőjeként vagy lakásszövetkezeti elnökként regisztrál, a regisztráció során az Ön adószámának vagy születési dátumának megadására lesz szükség a társasház kötvényszáma mellett, mint azonosító adat. Kötvényszámát megtalálja szerződésén és az általunk kiküldött levelek fejlécében is. K- vagy T betűvel kezdődő kommunikációs azonosítóját szerződéséhez regisztrált email címére vagy postán küldtük ki korábban.

Ha nem rendelkezik sem a kötvényszámmal, sem kommunikációs azonosítójával vagy a korábban megadott, hozzá tartozó jelszóval, kérjük, elérhetőségi időben hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 452 3333-as telefonszámon. 

Kérjük, adja meg azt az email címet, melyet a továbbiakban a Szerződéskezelő rendszer hozzáféréséhez fog használni. Erre a címre a regisztráció következő lépésében egy egyedi hivatkozást fogunk küldeni, melyre kattintva folytathatja a regisztrációt.

Kérjük, ellenőrizze az email fiókját!

A szerződéskezelő rendszerhez használt email címének megerősítéséhez és a regisztráció folytatásához kérjük, kattintson a(z) címre kiküldött emailben található EMAIL CÍM MEGERŐSÍTÉSE gombra! Enélkül a regisztrációja nem végleges.

Kérjük, ellenőrizze email fiókját!

A regisztráció folytatásához szükséges emailt korábban már kiküldtük a(z) email címre. Ha problémát tapasztal, kérjük, elérhetőségi időben hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 452 3333-as telefonszámon!

Olvassa el az alábbi útmutatást!

Kérjük kövesse az emailben kapott lépéseket

Az oldal védelmét a Google reCAPTCHA szolgáltatással biztosítjuk. A Google szolgáltatásához kapcsolódó dokumentumokat itt találja: Adatvédelem, Általános Szerződési Feltételek