KIRÁLY JÓZSEF

984-Szentes Tiszagyöngye Ügynökség Direct

Mobil:

+36-20-6614410

Telefon:

Fax:

+36-63-318-697

Cím:

6600 Szentes
Ady Endre u.1.

Üdvözlöm honlapomon!Király József vagyok. A Generali Biztosító Zrt. szerződött partnereként, Tisztelettel Üdvözlöm Önt a honlapomon!

Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával!

Ha olvassa írásaimat, bizalmába fogad, beszélgethet velem pénzről, megtakarításról, anyagi javak biztonságáról, gyermekek továbbtanulásáról, nyugdíjról. Az Ön által rámbízott (személyes) adatokat titokként kezelem. Köszöntőmben nem talál csábító számokat, igéreteket, égbe kiáltó felkiáltójeleket, csak hogy engem válasszon. Számomra fontos a hosszútávú kapcsolat, a bizalom és az őszinteség. A hitelesség nálam többet jelent a legnagyobb jutaléknál is!


Biztosítások, amelyek megvédik 

Milyen esetekben érdemes biztosítás mellett dönteni? Ha biztonságban szeretné tudni értékeit, vagy ha nincs 24 órás védelemmel ellátva gépjárműve, ingatlana vagy személye. El tudja képzelni, hogy biztosítás nélkül milyen kiadásai lesznek, ha beázik a tető, vagy összetörik a gépjárműve? Esetleg balesetet szenved és nem tud dolgozni? Minden biztosítási módozat Önért van, és a nehéz helyzetek megnyugtató rendezéséért. Mi pénzügyi védelmet és segítséget kínálunk Önnek a nap 24 órájában. Némely biztosítás az egész világon védi Önt, valamely azonban csak Magyarországon nyúőjt segítséget. Ha egy biztosítás nem felel meg valamely paraméterében, akkor az egyáltalán nem megfelelő! Hogy Önnek milyen biztosítása van, az mindég a kárrendezéskor derül ki.                                                                                                                                                           Döntsön egy profi biztosításközvetítő mellett, válasszon engem!  

A biztosítás akár életet is menthet 

A biztosítások általános ismérve, hogy pénzügyi segítséget nyújtanak. Az utasbiztosításra is igaz ez, azonban itt az Ön anyagi helyzete a tét. Ha az utasbiztosítás nem finanszírozza a korházi ellátást, akkor vagy nem látják el, vagy az ellátás sokszor több milliós költségét Önnek kell állnia! A külföldi korházakban el sem kezdik az ellátást, amíg a paciens nem mutatta be a biztosítási kötvényét. Az utasbiztosításhoz hasonlóan, a Generali szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás ugyancsak az Ön ellátását hívatott biztosítani, azonban az utóbbi csak Magyarországon szolgáltat. A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás egy speciális biztosítás. Ön megköti a biztosítást, befizeti a díjfizetési ütemnek megfelelő biztosítási díjat. Ha egészségügyi problémái adódnak, akkor VIP szinten veheti igénybe a magánrendelőt, sorban állás nélkül és Önnek fizetnie sem kell ott. Képzeljen el egy rendelőt, ahol 21. századi, minőségi ellátást kap és egy jól felszerelt, a kór követelményeit 100% fölött teljesítő magánrendelő várja. A biztosítások és a profi biztosításközvetítő tehát ott segítenek, ahol tudnak. Én profi biztosításközvetítő vagyok, válasszon engem és a piacvezető Generali biztosító termékeit!                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Ezen megszívlelendő tanácsok után, kívánok Önnek jó böngészést  internetes irodámban.
      
Honlapomon keresztül a kapcsolódó linkek segítségével Ön többek között elektronikus ügyfélszolgálatunkat is elérheti, On-line megkötheti szerződéseit, a jobb felső sarokban található linkekre kattintva! Kérem bátran éljen a lehetőséggel és próbálja ki szolgáltatásainkat!

 

A Generali Biztosító Zrt. szentesi Tiszagyöngye fiók biztosítási tanácsadójaként irodámban a következő szolgáltatásokkal állok rendelkezésére: 

 

     Természetesen személyesen is várom Önt irodámban, kellemes környezetben, melynek címe:
 
                 6600 Szentes Ady Endre utca 1.  Térkép és nyitva tartási ideje:
 
                        Hétfö - Péntek 08-16 óráig, valamint időpont egyeztetés szerint                                                                                            
Az időnként megrendezésre kerülő értekezletek, oktatások, előadások miatt célszerű az időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségeimen!                                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                                                                
Megértését köszönöm! 
 
Remélem sikerült megtalálni az érdeklődésének megfelelő információkat.

Ha megválaszolatlan kérdése van, információs anyagot szeretne kérni termékeinkről, vagy egy velem való találkozást egyeztetne, kérem hívjon a fenti telefonszámok valamelyikén, illetve küldjön e-mailt látogasson meg facebook-on, vagy kérjen információt a Kapcsolatfelvétel alatti űrlap kitöltésével!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Az Ön személyes pénzügyi és biztosítási tanácsadója:

 
 
          Király József
 
    Mobil/SMS: +36-20-6614410
    E-mail: kiraly.jozsef@generalimail.hu
    Web: https://www.generali.hu/ta/kiralyjozsef.aspx 
 
    Biztosításközvetítő, akire mindég számíthat
    Válasszon engem, válassza a piacvezető Generali biztosítót!
 

 

Kapcsolatfelvétel

Biztosítási tanácsadó választás