Tudatos jövő – Generali életbiztosítások akár ajándékkal


A meghirdetett 350 db aktivitásmérő óra elfogyott, így akció 2021. december 3-án lezárult.

Megtakarítási életbiztosításaink segítenek megalapozni a nyugodt jövőt, az ajándék aktivitásmérő óra pedig segíthet az egészséged megőrzésében.

Tegyél Te is az egészségedért aktív életmóddal! Kösd meg életbiztosításodat az alábbi feltételekkel, és legyen Tiéd a 350 db Huawei Band  6 aktivitásmérő óra egyike!

tervezzünk együtt hosszú távra is!

Kérd visszahívásunkat, és munkatársunk segít a döntésben!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSedeT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍV, ÉS MINDEN KÉRDÉSedRE VÁLASZOL.

NEKED AJÁNLJUK A GENERALI RENDSZERES DÍJFIZETÉSŰ ÉLETBIZTOSÍTÁSAIT, MERT:

  • Egy jól megválasztott életbiztosítás segíthet megalapozni a gondtalan jövőt. 
  • Az élet-, baleset-, egészségbiztosítási védelmet rugalmasan, saját igényeid szerint alakíthatod.

Az ajánlat aláírásának dátuma szerint 2021. október 1-jétől 2021. december 31-ig meghirdetett akciónkban az első 350 darab olyan életbiztosítás vesz rész, amely megfelel az alább feltételek mindegyikének:  

  • Éves biztosítási díj: minimum 300.000 Ft
  • Díjfizetési mód: csoportos beszedési megbízás
  • Fenntartható Világ részvény eszközalap választása az ajánlat aláírásakor

Az ajándékjogosultság további feltételei a biztosítási szerződés létrejötte és 2 havi díj befizetése. A szerződés létrejöttét tanúsító biztosítási kötvény kiállítását követően 6 hét múlva kerülnek postázásra az ajándékok, amennyiben a szerződés ekkor is érvényben van. Ha a kötvényesedés után 4 hónappal sem érkezik be a 2. havi díj, a szerződő elveszíti jogosultságát az ajándékra.

Az akcióban részt vevő biztosítások:

A fenti feltételek maradéktalan teljesítésével megkötött, első 350 db szerződés esetén az ajándék egy darab Huawei Band 6 aktivitásmérő óra. 

FENNTARTHATÓ VILÁG – LÉGY TUDATOS AZ ESZKÖZALAP VÁLASZTÁSBAN IS!

A Fenntartható Világ részvény eszközalap befektetései révén hozzájárul ahhoz, hogy tevékenyen óvjuk és jobbá tegyük az emberek életét az egész világon. Fontosnak tartjuk, hogy hatékonyan részt vegyünk egy egészségesebb, ellenállóbb és fenntarthatóbb társadalom létrehozásában, és reagáljunk a körülöttünk lévő világ változásaira.   

Az ajándékokat a Magyar Postán keresztül, csomagként küldjük ki. Ha a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megtörténik a személyes kézbesítés. Amennyiben ez is sikertelen, a csomag 10 napig még átvehető a helyi postahivatalban. Ha a címzett nem veszi át a küldeményt, elveszíti jogosultságát az ajándékra. Az akció időtartama alatt fellépő beszerzési nehézségek esetén funkciójában hasonló termékeket biztosítunk ügyfeleink számára. Az ajándékba adott készülékek hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén az ügyintézést a gyártó biztosítja.