Utasbiztosítás tengerparti utazáshoz

Kifejezetten tengerparti nyaraláshoz összeállított szolgáltatásokkal.

generali-tengerparti-utasbiztositas-online-kotes

Utasbiztosítás kalkulátor

Kösse meg biztosítását otthona védelméből online!

Milyen speciális tengerparti szolgáltatásokat tartalmaz?Tengerpart biztosításunk a klasszikus utazásokhoz ajánlott biztosítási védelmen túl tartalmazza:


  • kiegészítő fedezet a strandról vagy egyéb fürdőhelyről ellopott értékekre vonatkozóan
  • a legnépszerűbb vízi sportok és élményprogramok baleset- és felelősségbiztosítását, mint pl. búvárkodás (légzőkészülékkel vagy anélkül 40 méteres vízmélységig), motorcsónakkal vontatott "banán" és gumitömlő, vízisí, jetski, quad, parasailing (motorcsónakkal vontatott ejtőernyő), vitorlázás (a Földközi-tenger teljes területén, más vizeken a parttól 12 tengeri mérföld távolságig), valamint a parttól 1 km-ig kitesurf, surf, windsurf és tengeri kajak
  • vízi baleseteknél előforduló hiperbár-kamrás kezelés költségeinek térítését
  • sportfelszerelések poggyász biztosítását búvár-, surf-, kitesurf-, windsurf-, vízisí-, tengeri kajak- és horgász-felszerelésre, vitorlásruházatra
  • szállodai és kemping berendezésben okozott károk megtérítését
A szolgáltatásra limitek, kizárások és önrész fizetési kötelezettségek is vonatkoznak. Kérjük, ezekről tájékozódjon a biztosítás megkötése előtt!


Mely országokba érvényes?A biztosítás a megkötéskor úti célként kiválasztott országokra érvényes, kivéve azokat, amelyek a magyar konzulátus utazásra nem javasolt térségeinek listájában szerepelnek. Legalacsonyabb díjon Európába, Izraelbe, Törökországba és egyes afrikai országokba utazáshoz veheti igénybe szolgáltatásainkat. 

Az Autó Extra kiegészítő szolgáltatás a biztoítási feltételek szeirnti Európa területén vehető igénybe, kivéve a következő országokat: Albánia, Fehéroroszország, Izland, Koszovó, Moldávia, Kanári szigetek, Ciprus, Egyiptom, Marokkó, Tunézia, Izrael.


Milyen számot hívjon baj esetén?Általános segítségnyújtásért a +36 1 465 3666 telefonszámon, Autó Extra segítségért a +36 1 236 7536 telefonszámon várjuk hívását a nap 24 órájában. Akkor is hívja a helyszínről telefonszámunkat, ha olyan költsége keletkezik, amelynek térítését több, mint 150 Euro értékben fogja igényelni. Munkatársunk a híváskor kérdezni fogja a biztosított nevét, a biztosítás kötvényszámát, a telefonszámot, amelyen visszahívható és az esemény pontos helyét, idejét, körülményeit.


Ez egy Generali biztosítás?A biztosítást a Generali Csoport utasbiztosításokra szakosodott biztosítója, az Európai Utazási Biztosító nyújtja. Az EUB Magyarország egyetlen kifejezetten utasbiztosításokra specializálódott biztosítója, ezért a gyors és szakszerű segítségnyújtást, kárrendezést és szolgáltatásaink kimagasló színvonalát a piacvezető tulajdonosi háttéren kívül a munkatársak sok évtizedes szakmai tapasztalata is garantálja.letölthető dokumentumok

Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető