várunk csapatunkba!


nyitott pozíciók


közénk tartozol!

Céljaink és az azokhoz vezető utak sokfélék lehetnek.

Még ha különbözőek is vagyunk, van, ami közös bennünk. Ami megvan bennünk és benned is.

Szükség van Ránk. Nekünk pedig Rád. Nem is gondolnád, de közénk tartozol!téged vár a generali...


ahol egészséges lehetsz

Szeretsz egészségesen élni és rendszeresen mozogni? Mit szólsz egy tüzes zumba órához, amit ingatlankezelési szakértőnk tart? És hastánchoz, ahol kárrendező kolléga vezetésével rázhatod a csípőd? Váci utcai fitnesztermünkben mindezt kipróbálhatod. Sőt! Ha inkább az izmokra gyúrnál, vár a TRX, ha a testtartásod necces, a jóga és a gerinctorna való neked, ha kíváncsi vagy, milyen fogásokkal tudod megvédeni magad, akkor önvédelmi órán is részt vehetsz. Kapcsolódj ki és mozogj rendszeresen a kollégákkal együtt, vagy mutasd meg, te miben vagy tehetséges!
A fitnesztermen kívül is mozoghatsz velünk, nem is akárhogy! Éjszakai futásunk során az autók elől lezárt, kivilágított Budapest utcáin, sok-sok kollégával közösen, futóklubunk tagjaival gyűjtheted a kilométereket. Ne hagyd ki, garantáltan életre szóló élménnyel fogsz gazdagodni.

ahol fejlődhetsz

Fontos számodra a folyamatos fejlődés? Nekünk is az!

A Generalinál saját szervezésű képzéseket tartunk vezetőinknek és munkatársainknak, mert a felhatalmazó vállalati kultúrában hiszünk.

Vezetőfejlesztési programunkban megtanulhatod, hogyan építs bizalmat a csapattagok között őszinte kommunikációval, hogyan egyszerűsítsd a bonyolult folyamatokat, hogyan adj és fogadj visszajelzéseket, sőt azt is, hogyan építs az innovációra.

Feszegesd velünk a határaidat, oszd meg a tudásod, és lépj ki a dobozból!

ahol emberséges környezetben lehetsz

Neked is fontos, hogy pozitív hangulatban, közös célokért küzdő csapatban dolgozz és elismerjék a munkádat? A Generalinál figyelünk rá, hogy befogadó és támogató munkakörnyezetben teljesedjen ki minden kolléga, vezetőinket pedig arra képezzük, hogy folyamatos, konstruktív visszajelzésekkel segítsék munkatársaink fejlődését.
Az iroda falain túl is fontosnak tartod a társadalmi elköteleződést, és segítenél másokon? A Generalinál nemcsak magunkra figyelünk, de a környezetünkre is. Mi, a Generalinál hisszük, hogy kis segítségnyújtással mások számára egész világokat teremthetünk. A The Human Safety Net az Újszülöttekért Program keretében a koraszülött babáknak és családjaiknak, valamint a szülés közben fellépő oxigénhiány kezeléséhez nyújtunk segítséget.

ahol a családodat is szívesen látjuk

Mit mondana a gyermeked, ha azt kérdeznéd tőle, hol dolgozik anya, vagy mit csinál apa, amíg ő a suliban van?
A Generalinál nemcsak elmesélheted, de a Gyere velem a dolgozóba napon meg is mutathatod a családodnak, hogy mivel telik egy munkanapod.

Gyereknyelven, játékosan még azt is megtudhatják az apróságok, hogy mi az a biztosítás és miért fontos a baleset-megelőzés.

Lufi, zene, rajz, sőt, csillámtetkó teszi igazán szórakoztatóvá a napot, ahonnan minden gyerek és felnőtt hatalmas mosollyal távozik.

ahol elégedett lehetsz

Szeretnél olyan környezetben dolgozni, ahol elégedett lehetsz a munkakörnyezettel és a céges kultúrával?

A Generali dolgozók leginkább azt értékelik, hogy a cégnek világos stratégiája és jövőképe van, és látják azt, hogy ehhez nap, mint nap hogyan járulhatnak hozzá.


Ha neked is fontos, hogy világos célokért dolgozz, hogy lásd a munkád értelmét és gyümölcsét és megéld a kollégákkal való együttműködés örömét, akkor nálunk a helyed!