GHELP: segítség a mindennapokra Generali ügyfeleknek


generali-ghelp

Generali ügyfél vagy?  Van egy jó hírünk!

Biztosítási szolgáltatásaink mellett megújult asszisztencia-szolgáltatásainkra is számíthatsz a mindennapokban! A Ghelp telefonon és online is segítségedre van, akár útközben, akár otthonodban történt baj. Biztosításodtól függően bátran számíthatsz segítségünkre, legyen szó tűz-, vagy vízérzékelésről, időjárás előrejelzésről, orvosi vizsgálatokról vagy egy lerobbant autódról.

generali-ghelp

IDŐJÁRÁS RIASZTÁS

Riasztást küldünk telefonodra szélsőséges időjárás esetén, és hasznos tanácsokkal látunk el, hogy megóvd értékeidet.

generali-ghelp

otthonszenzor

Ha Házőrző lakásbiztosításodat az Otthon szenzor akcióban kötötted, otthonod biztonságát már ez az okos eszköz is védi.

generali-ghelp

GENERALI MESTERVONAL 24

Vészelhárítás, szakiparos-ajánlás és információszolgáltatás a nap 24 órájában. Segítséget nyújtunk  telefonon és online, ha kötöttél Mestervonal 24 kiegészítőt a Házőrző lakásbiztosításod mellé.

generali-ghelp

GENERALI AUTÓS ASSISTANCE CASCO BIZTOSÍTÁSHOZ

Ha cascód mellé Műszaki hiba assistance, Háztól-házig vagy Háztól-házig Plusz szolgáltatást vagy Sorfőrszolgáltatást választasz, a nap bármely órájában hívhatod, vagy elérheted online.

generali-ghelp

GENERALI AUTÓS ASSISTANCE KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁSHOZ

Ha köteleződ mellé Autós segélyvonal kiegészítőt, Baleseti assistancet, Műszaki segítségnyújtást választasz, a Generali Autós Assistance-t a nap bármely órájában hívhatod vagy elérheted online.

generali-ghelp

MEDI 24 SEGÍTSÉGNYÚJTÁs

Egészségügyi tanácsadás, orvosi vizsgálatszervezés és időpontfoglalás a nap 24 órájában Private Care és Company Care szolgáltatás-finanszírozó egészségbiztosítások biztosítottai részére.

visszahívást kérek a biztosításokkal kapcsolatban

Ha érdeklődsz a különböző biztosítási lehetőségek iránt, és kérdéseid vannak, esetleg segítségre van szükséged a biztosítás megkötéséhez, kérj ingyenes tanácsadást és visszahívást munkatársainktól!