Aktiválás

Ezen a felületen négy egyszerű lépésben aktiválhatja K ill. társasházkezelői azonosító esetén T betűjellel kezdődő azonosítóját.

AZ AZONOSÍTÓ AKTIVÁLÁSA NÉGY EGYSZERŰ LÉPÉSBEN

1. Az alábbi mezőkben kérjük, adja meg K ill. T betűjellel kezdődő egyedi azonosítóját (melyet korábban postán, emailben vagy SMS-ben kapott meg), az élő kötvényszámot és a képernyőn látható ellenőrző kódot, majd kattintson a „TOVÁBB” gombra!

NEM RENDELKEZIK MÉG A REGISZTRÁLÁSHOZ SZÜKSÉGES AZONOSÍTÓVAL?

Ha az aktiváláshoz szükséges azonosító nem áll rendelkezésére, a jobboldali Elfelejtett kommunikációs azonosító menüpontban tudja újraküldését kérni emailben vagy smsben az ott leírtak szerint, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk is készséggel áll rendelkezésére.

Társasházi azonosító esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat.

2. Az aktiválás következő lépésében lehetősége van személyes adatai ellenőrzésére, az email címe módosítására, valamint az online szerződéskezelő rendszer használatához szükséges saját jelszó beállítására.

Ha a képernyőn megjelenő telefonszám nem megfelelő (pl. megváltozott), kérjük adategyeztetés céljából hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 452 3333-as telefonszámon, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, és segítséget nyújtanak az aktiválás további lépéseiben is.

3. Ha a telefonszám helyes, és megadta személyes jelszavát, akkor néhány másodpercen belül a megadott telefonszámra egy egyszeri, csak az aktiváláshoz szükséges kódot küldünk SMS-ben, mellyel véglegesítheti az aktiválást.

4. Az SMS-ben kapott kód megadását követően Ön sikeresen aktiválta hozzáférését a szerződéskezelő rendszerhez, és azonnal meg is tekintheti szerződéseit.

NEM ÉRKEZETT MEG AZ EGYSZERI KÓDOT TARTALMAZÓ SMS?

Ha az aktiváláshoz szükséges sms nem érkezik meg annak ellenére, hogy a képernyőn megjelent telefonszám helyes volt, kérjük, hívja a telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 452 3333-as telefonszámon.

Kérjük, jelszavát és azonosítóját soha ne adja ki másnak!

Aktiválás ellenőrzése

Kérjük, írja be a fenti képen szereplő ellenőrző számsorozatot!


Superbrands 2005