egészségmegőrzés nap mint nap


TestŐr biztosítás ajándékkal - Az akció lejárt. Az utolsó ajánlat aláírás dátuma 2019. 10. 11.


Készüljön fel a váratlan helyzetekre TestŐr személybiztosítással, és óvja egészségét nap mint nap!

Az egészség a legnagyobb kincsünk: tegyen Ön is egészségéért aktív életmóddal! Kösse meg TestŐr biztosítását az alábbi feltételekkel, és legyen Öné a 450 db Xiaomi Mi Band 3 aktivitásmérő okosóra egyike! 

GYORS, MEGBÍZHATÓ SEGÍTSÉG – ÉLJEN A LEHETŐSÉGGEL!

Kérje visszahívásunkat, és munkatársunk segít a döntésben!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.


ÖNNEK AJÁNLJUK A TESTŐR SZEMÉLYBIZTOSÍTÁST, MERT:


  • Összeállíthatja, hogy pontosan milyen kockázatokra szeretne biztosítást kötni: csak azért fizessen, amire valóban szüksége van.
  • Kármentességi bónusz: a befizetett díj 20%-a visszajár! Minimum 10 éves szerződés esetén, ha nem történt kárkifizetés, emellett a biztosítási összeg sem csökken, lejáratkor az addig befizetett díjak 20%-át visszafizetjük!
  • Kritikus betegség diagnosztizálása esetén, ha igényli – előrehozott szolgáltatásként – kifizetjük a halál esetére vonatkozó biztosítási összeget, amelyet akár a gyógykezelésre is tud fordítani. 
  • Pénzügyi segítséget kaphat a leginkább félt betegségekkel vívott küzdelemben, lehetőséget adva a magasabb színvonalú egészségügyi ellátásra, így nagyobb esélyt a mindennapi életbe való visszatérésre.
  • Váratlan tragédia után is segítheti fenntartani a család életszínvonalát, így biztonságban tudhatja szeretteit.

 2019. május 1-től meghirdetett (ajánlat aláírásának a dátuma számít) akciónkban az első 450 darab, min. 150.000 Ft éves biztosítási díjú TestŐr élet-, egészség- és balesetbiztosítás szerződője vesz részt. Az ajándékjogosultság feltétele a biztosítási szerződés létrejötte és 2 havi díj befizetése. A szerződés létrejöttét tanúsító biztosítási  kötvény kiállítását követően 6 hét múlva kerülnek postázásra az ajándékok, amennyiben a szerződés ekkor is érvényben van.

A fenti feltételek szerint megkötött szerződések esetén az ajándék egy darab Xiaomi Mi Band 3 aktivitásmérő okosóra. Az ajándék aktivitásmérő órák a Magyar Postán keresztül csomagként kerülnek kiküldésre. Amennyiben a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megpróbálják a személyes kézbesítést, ha ez sem sikerült, 10 napig még átveheti a helyi postahivatalban. Amennyiben a címzett nem veszi át a küldeményt, elveszíti jogosultságát az ajándékra. Amennyiben az akció időtartama alatt beszerzési nehézségek lépnek fel, teljesítményben, funkciójában hasonló, akár más márkájú aktivitásmérő órát biztosítunk ügyfeleink számára. Az ajándékba adott órák hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén az ügyintézést a gyártó biztosítja.

letölthető dokumentumok

Termékbemutató a TestŐr élet-, baleset- és egészségbiztosításhoz (Hatályos: 2016.09.01-től)

TestŐr élet-, baleset- és egészségbiztosítás különös feltételei (Hatályos: 2019. június 22-től)

Testőr biztosítási termékismertető

Ötezres ajánlat akciós feltételei

TestŐr élet-, baleset- és egészségbiztosítási általános szerződési feltételek (Hatályos: 2018. június 23-tól)