Az egészségmegőrzés minden korban fontos


generali-nyugalom-plusz-vernyomasmero
Nyugalom Plusz életbiztosításunk segít felkészülni a jövő egy elkerülhetetlen állomásának anyagi terhére, a vérnyomásmérő pedig segíthet neked is a mindennapi egészségmegőrzésben. 

Figyelj oda te is egészségi állapotodra, és tegyél az egészséged megőrzéséért!

Kösd meg Nyugalom Plusz életbiztosítunkat a megadott feltételekkel, és használd te is egészséged megőrzése érdekében a Beurer BM45 vérnyomásmérőt! 

Ne halogasd tovább biztosításoda megkötését!

Kérd kollégánk visszahívását, aki segít kiválasztani az igényeidnek megfelelő biztosítást!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSEDET, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍV, ÉS MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZOL.

HOGYAN JUTHATsz HOZZÁ AZ AJÁNDÉKodHOZ?


2021. április 17-től meghirdetett akciónkban (az ajánlat aláírásának a dátuma számít) az első 500 darab olyan új Nyugalom Plusz életbiztosítás vesz részt, amely megfelel az alább feltételek mindegyikének:  

  • Választott biztosítási összeg: min. 800.000 Ft
  • Díjfizetési mód: csoportos beszedési megbízás 

Az ajándékjogosultság további feltétele a biztosítási szerződés létrejötte és 2 havi díj befizetése. Az ajándék vérnyomásmérőket a szerződés létrejöttét tanúsító biztosítási kötvény kiállítását követően 6 hét múlva postázzuk a szerződéskötéskor megadott levelezési címre (ha szerződésed ekkor is érvényben van). Amennyiben a kötvényesedés után 4 hónappal sem érkezik be a 2. havi díj, elveszíted jogosultságodat az ajándékra.

fenti feltételek szerint megkötött szerződések esetén az ajándék egy darab Beurer BM45 felkaros vérnyomásmérő lehet.
 

Miért fontos a rendszeres vérnyomásmérés?


A magas vérnyomás világszerte növekvő egészségi probléma, évente tízmillió ember életét követeli, és ezzel a legjelentősebb a halálozáshoz, illetve a rokkantsághoz vezető tényezők közül. A tartósan fennálló, kezeletlen magas vérnyomás fokozatosan tönkreteszi a vérereket, súlyos szív- és agyi keringési zavarokat, veseelégtelenséget okozhat.

Szánj egy kis időt a rendszeres vérnyomásmérésre!

Csak néhány percet vesz igénybe, de sok betegség kialakulását megelőzheted vele.

Így mérd otthon a vérnyomásodat!

A vérnyomást otthon kényelmes ülő helyzetben, 5-10 perc pihenés után mérd meg mindkét karodon.
A vérnyomásméréshez keress egy nyugodt, zajmentes környezetet, és ülő helyzeten, az alkart megtámasztva szív magasságában, izomfeszülés nélkül végezzük el. A felkar legyen szabadon, ne szorítsa el a feltűrt pulóver, vagy az ingujj. Ne mozgasd közben a karodat, és ne nézd a vérnyomásmérő kijelzőjét, azon izgulva: "mennyi lesz?" A mérések időpontját és mért értékeket jegyezd fel. Erre a legalkalmasabb a vérnyomás napló vezetése.
 
Az ajándékokat a Magyar Postán keresztül, csomagként küldjük ki. Ha a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megpróbálják a személyes kézbesítést. Amennyiben ez sem sikerült, 10 napig még átvehető a helyi postahivatalban. Ha a címzett nem veszi át a küldeményt, elveszíti jogosultságát az ajándékra. Az akció időtartama alatt beszerzési nehézségek esetén, teljesítményben, funkciójában hasonló, akár más márkájú vérnyomásmérőt biztosítunk. Az ajándékba adott vérnyomásmérők hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén az ügyintézést a gyártó biztosítja.

További információk a Nyugalom Plusz életbiztosításról itt található.