vállalati biztosítások


CÉGPALETTA

Kössön legalább két biztosítást Cégpaletta programunk kínálatából, és válasszon a csak itt elérhető biztosítási szolgáltatások közül!

kollektív szolgáltatás-finanszírozó egészségbiztosítás

Szűrővizsgálatok, egészségügyi ellátás és összegbiztosítások céges juttatásként.

pajzs-kollektiv-biztositas

KOLLEKTÍV SZEMÉLYBIZTOSÍTÁSOK

Csoportok részére kialakított széleskörű biztosítási védelem, igény szerint alakítható csomagokkal, kedvező díjakkal, várakozási idő és névsor nélkül.

VÁLLALati VAGYONBIZTOSÍTÁSok

Széleskörű, igényre szabható védelem, mely hitelfedezeti biztosításként is szolgálhat, önrésszel vagy önrész nélküli is! Csökkentse a vállalkozását fenyegető kockázatokat!


felelossegbiztositas

FELELŐSSÉG- és jogvédelmi BIZTOSÍTÁSOK

Általános és szakmai felelősségbiztosítások, jogvédelmi biztosítás és munkavállalói felelősségbiztosítás munkáltatóknak  és szakszervezeteknek.

MEZŐGAZDASÁGI BIZTOSÍTÁSOK

Hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét! Széleskörű kedvezmények, díjtámogatott mezőgazdasági biztosítás és időjárási vészhelyzet-előrejelzés.


kezesi és garanciabiztosítások

.

Azért mert a biztosítást kötő hölgy nagyon profi volt és mindenre kiterjedő tájékoztatást adott. Ezen túlmenően, egy régebbi autómat is a Generali biztosította és ugyan károm nem keletkezett, de pl. a nemzetközi zöldkártyát mindig precízen küldték amit a többi biztosító nem tesz meg.

A vállalkozásom ill. a családom biztosításainak döntő többségét a Generali Biztosító Zrt. szolgáltatja. A biztosítások megkötése során érthető átlátható, segítőkész, gyors, stb. tájékoztatásban részesülünk. Az esetleges kár rendezése során korrektség tapasztalható.

Régóta van biztosítási kapcsolatom Önökkel, ha gondom volt, segítettek, a pénzemért itt biztonságban érzem magam, megfelelő kártérítést kapok.