clinicare egészségbiztosítás

Biztosítás műtétek és daganatos megbetegedés esetére – egészségbiztosítás magánszemélyeknek

generali-clinicare-kep

SZAKSZERŰ BETEGELLÁTÁS VÁRÓLISTA NÉLKÜL, IGÉNYEIDNEK MEGFELELŐ CSOMAGOK

Kérd visszahívásunkat, és munkatársunk segít, ha kérdésed van egészségbiztosításunkkal kapcsolatban!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSed, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍV, ÉS MINDEN KÉRDÉSedRE VÁLASZOL.

Az élet kiszámíthatatlan. Sajnos a legnagyobb odafigyelés és egészséges életmód mellett is előfordulhatnak balesetek vagy betegségek, amikor gyorsan szakszerű orvosi segítségre van szükség. 

A CliniCare magán egészségbiztosítást úgy állíthatod össze, ahogy élethelyzetednek, egészségi állapotodnak és igényeidnek leginkább megfelel. A Műtéti és Onkológiai csomagjai révén a biztosító szolgáltatásai akkor segítenek, ha igazán nehéz élethelyzetbe kerülünk.

Miért ajánljuk neked és családodnak a Generali CliniCare egészségbiztosítást?

 • daganatos megbetegedés, rosszindulatú daganatgyanú esetén a gyors és komplex kivizsgálás életet menthet
 • tervezhető műtét esetén a műtétet megelőző vizsgálatok, beavatkozás és az első kontrollvizsgálat megszervezése és finanszírozása jelentősen megkönnyítheti és lerövidítheti ezt a nehéz időszakot
 • az orvosi vizsgálatok, műtétek megszervezése és finanszírozása mellett anyagi segítséget jelenthet a felmerülő plusz kiadásokra, a váratlan élethelyzet finanszírozására, rehabilitációra
 • online orvosi (táv)konzultáció költségének kifizetése több szakágban
 • egyes csomagokban online kérdőív alapján egyénre szabott szűrővizsgálati javaslat lehetősége

Jutalmazzuk az egészséges életmódot!

Ha rendszeresen részt veszel szűrővizsgálatokon, sokat mozogsz és nem dohányzol, akár 10% kedvezményt adunk a biztosítási díjból!

 

Milyen további előnyei vannak a CliniCare egészségbiztosításnak?

 • RUGALMAS - a különböző szolgáltatási alapcsomagokat szabadon kombinálhatod a többletszolgáltatások és az extra többletszolgáltatások csomagjaival
 • HOSSZÚTÁVÚ TERVEZHETŐSÉG - akár 15 évre is megkötheted a szerződést, így hosszú távon előre gondoskodhatsz saját és családod biztonságáról
 • CSALÁDI EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSKÉNT IS KÖTHETŐ – több biztosított esetén díjkedvezményt adunk, a gyermekek számára pedig speciális szolgáltatásokat is kínálunk.

MILYEN ONKOLÓGIAI ÉS MŰTÉTI CSOMAGOK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ?

A kiválasztott onkológiai vagy műtéti alapcsomagot (akár mindkettőt is választhatod) igényeidnek megfelelően bővítheted további többletszolgálatásokkal és extra többletszolgáltatásokkal. Ha az évek során változnak igényeid, természetesen van lehetőséged a csomag bővítésére vagy szűkítésére később is.

Hogyan működik a CliniCare egészségbiztosítás a gyakorlatban?

Az aktív életmódot élő 45 éves Péter egy hétvégi kerékpározás közben elesett, és megsérült a válla. Napok óta fennálló folyamatos vállfájdalmai miatt MR vizsgálatra ment, ahol megállapították a rotátorköpeny (a váll körüli izomcsoportok és inak együttese) sérülését. A szakorvos műtétet javasolt, melyet fekvőbeteg-ellátásban, tervezett műtétként végeztek el. A kórházi tartózkodás ideje 4 nap volt. A műtétet követően Péternek több alkalommal is gyógytornára volt szüksége. A megfelelő orvosi ellátásnak köszönhetően Péter azóta ismét kétkeréken teszi meg a km-eket.

 Péter rendelkezett CliniCare Műtéti segítség egészségbiztosítással, így a biztosító a fentiekből a következő szolgáltatások költségét viselte – és meg is szervezte ezeket a vizsgálatokat: 

 • rotátorköpeny műtét előtti kivizsgálás, a műtét és a kontrollvizsgálat költsége: 1.498.350 Ft
 • egyösszegű kifizetés fekvőbeteg-ellátásban végzett műtét esetén: 300.000 Ft
 • kórházi napi térítés 4 napra: 40.000 Ft
 • rehabilitációs költség: 100.000 Ft
A CliniCare biztosítás ára havonta: 10.555 Ft* 

*Péter a Műtéti segítséghez kapcsolódóan mindhárom csomagválasztással élt, azaz egy teljeskörű védelmet biztosító alap és két kiegészítő biztosítási csomagot választott. Péter választása a 2-es alapbiztosítási csomagra esett, melyet szintén a 2-es többlet- és a 2-es extra többlet szolgáltatási csomagokkal egészített ki. Mivel aktív életet él, sokat mozog, egészségesen él, évente eljár szűrővizsgálatokra és nem dohányzik, ezért 10% kedvezményt kapott a biztosítás éves díjából.


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK


Ha érdeklődsz a CliniCare egyéni egészségbiztosítás iránt, a biztosításkötéssel kapcsolatban keresd személyes Generali tanácsadódat, vagy add meg az oldal felső részén található mezőben elérhetőségi adataidat, és visszahívunk.

Ha megtörténik a baj, akkor a Generali honlapján a Kárbejelentés menüpontban elérhető online felületen kell kitölteni a káreseményre vonatkozó információkat, az egészségügyi problémát leíró orvosi papírokat kérjük mellékelni. Munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül telefonon fog megkeresni, hogy a megfelelő ellátást megszervezhesse neked.
A biztosító együttműködő szolgáltató partnerei:
 • Onkomplex Rákdiagnosztika és Asszisztencia Kft.
 • Budai Egészségközpont         
 • Swiss Clinic         
 • Affidea Magyarország Kft. 
 • TritonLife (Medical Centerek és Magánkórházak)         
 • Emineo Magánkórház         
 • CMC Déli Klinika        
Nem. A biztosítás megkötését megelőzően diagnosztizált betegségek nem minősülnek biztosítási eseménynek.
Online kérdőív kitöltését követően megelőzési célból egyénre szabott komplex szűrővizsgálati csomagjavaslatot állít össze számodra orvosszakértő partnerünk. A szűrővizsgálatok egy részletes kérdőív kitöltését követően, az általad megadott válaszok alapján, alapvetően az életkorod, életmódod, korábbi ill. fennálló betegségeid, és a családodban előfordult megbetegedések ismeretében kerül összeállításra.

A javasolt vizsgálatok költségét a biztosítás nem fedezi. A szűrővizsgálati javaslat összeállítására az igényedet a Generali honlapján a Kárbejelentés menüpontban az online tölthető felületen jelezheted. Munkatársunk a kitöltéshez szükséges tudnivalókról részletesen tájékoztatni fog az általad megadott elérhetőségen.
A Generali szervezésében történt onkológiai vagy műtéthez kapcsolódó kivizsgálás, maga a műtét, illetve a műtétet követő első kontrollvizsgálat költségét a biztosító finanszírozza a szolgáltató partner felé, neked ezzel kapcsolatban fizetési kötelezettséged nincs.

Online orvosi távkonzultáció költségtérítésére, műtéthez kapcsolódó költségtérítésre, rehabilitációs költségtérítésre vonatkozó igényedet a Generali honlapján a Kárbejelentés menüpontban az online tölthető felületen jelezheted.
Online orvosi távkonzultáció, műtétekhez kapcsolódó költségtérítés, rehabilitációs költségtérítés biztosítási események bekövetkezése esetén a Magyarországon kiállított, biztosított nevére és címére szóló, számlával igazolt költségeket téríti meg a biztosító.

 

MŰTÉTI SEGÍTSÉG BIZTOSÍTÁSI CSOMAGOK

 

Ha rendelkezel Generali CliniCare Műtéti segítség egészségbiztosítással, akkor tervezhető műtét esetén a műtéthez szükséges megelőző vizsgálatok, a műtéti beavatkozás és az első kontrollvizsgálat, megszervezését és költségeinek megtérítését is vállaljuk.

A biztosítási feltételek alapján az orvosi vizsgálatok, műtétek megszervezése és finanszírozása mellett anyagi segítséget is nyújtunk a felmerülő plusz kiadásokra, a váratlan élethelyzet finanszírozására, rehabilitációra. Ezek összegét ezen az oldalon is ellenőrizheted, ha fentebb a Műtéti alapcsomagok, többletszolgáltatások és extra többletszolgáltatások részhez görgetsz
Előfordulhatnak olyan esetek, amikor nincs idő a műtétek biztosító általi megszervezésére pl. baleset miatti akut vagy sürgősségi ellátás esetén. Ilyen esetben a biztosító a biztosítási csomag tartalma szerinti biztosítási összeget fizeti ki.
Ha fekvőbeteg- vagy egynapos sebészeti ellátásban végzett műtétre kerül sor, az azt követő lábadozási időszakban a következő költségeidet fizetjük ki utólag, a számla leadása esetén:
 • kórházból történő hazaszállítás költsége,
 • kontroll vizsgálat helyszínére és onnan lakhelyére történő szállítás egyszeri költsége,
 • bébiszitter/gyermekvigyázó költsége,
 • kutyasétáltatás, kutyapanzió, kutyanapközi költsége.
A CliniCare Műtéti segítség egészségbiztosítás extra többletszolgáltatása minden fekvőbeteg-ellátásban végzett műtétre és egynapos sebészeti műtétre térítést nyújt.

Azt, hogy mennyit fizet a biztosító a műtétre a különböző csomagok esetén, ezen az oldalon a Műtéti segítség egészségbiztosítási csomagok részletezésénél láthatod

 

ONKOLÓGIAI SEGÍTSÉG BIZTOSÍTÁSI CSOMAGOK

 

Ha rendelkezel Generali CliniCare Onkológiai segítség egészségbiztosítással, akkor rosszindulatú daganatgyanú ill. daganatos megbetegedés esetén a komplex kivizsgálást és személyre szabott konzultációk megszervezését és kifizetését is vállaljuk.

Rosszindulatú daganatgyanú esetén az onkológiai kivizsgálás megkönnyebbülést is hozhat; jóindulatú elváltozás esetén a gyors megnyugtató válasz felbecsülhetetlen érték; továbbá a biztosítási csomagban szereplő összeg is kifizetésre kerül a biztosított számára.

A biztosítási feltételek alapján az orvosi vizsgálatok megszervezése és finanszírozása mellett anyagi segítséget is nyújtunk a felmerülő plusz kiadásokra, a váratlan élethelyzet finanszírozására. Ezek összegét ezen az oldalon is ellenőrizheted, ha fentebb az Onkológiai Segítség egészségbiztosítási csomagok részhez görgetsz.

Megelőzési célból online kérdőív alapján egyénre szabott szűrővizsgálati javaslatot is összeállítunk számodra (ezek díját nem fizetjük ki).

Vannak olyan CliniCare Onkológiai segítség biztosítási csomagok is, ahol az egyösszegű kifizetés mellett havi rendszeres kifizetést is nyújtunk egy éven keresztül. Ezek a kifizetések megkötés nélkül bármire fordíthatók.
Rosszindulatú daganatgyanú esetén a további vizsgálatok szervezéséhez szükségünk lesz a korábbi orvosi leletekre és a daganatgyanút leíró orvosi dokumentumokra.

Ha rákos, rosszindulatú megbetegedés gyanúja áll fenn, gyors és komplex kivizsgálásban részesülsz az adott terápiás terület kiemelt hazai szakértői bevonásával. A komplex onkológiai vizsgálatok során egészségügyi partnereink a legkorszerűbb eljárások segítségével állítják fel a diagnózist (pl. CT, MR, akár PET CT és molekuláris diagnosztika).

Az összes szükséges vizsgálat akár 10 napon belül is elkészülhet. A csomagválasztástól függően a futamidő alatt akár többszöri rosszindulatú daganatgyanú kivizsgálását is térítjük – ezzel hosszú távon biztosítjuk a gyors, szakszerű kivizsgálás előnyét a hosszabb tartamú biztosítás alatt.


letölthető dokumentumok

2023.01.28 -

Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések

2023.02.24 -

Generali CliniCare egészségbiztosítás - általános szerződési feltételei ÁSZF-HU

2023.02.24 -

Generali CliniCare egészségbiztosítás - Onkológiai segítség különös feltételei KSZF-HU

2023.02.24 -

Generali CliniCare egészségbiztosítás - Műtéti segítség különös feltételek KSZF-HU

2023.02.24 -

Generali CliniCare egészségbiztosítás - Biztosítási termékismertető IPID-HU

2023.02.24 -

Generali CliniCare egészségbiztosítás termékbemutató-HU