TÖBBMILLIÓS SEGÍTSÉG BALESETBIZTOSÍTÁS

Személyre szabott biztosítási védelemmel nem maradsz egyedül a bajban! 

Bizonytalan vagy, melyik balesetbiztosítási csomagunkat válaszd?

Add meg elérhetőségeidet, és munkatársunk segít kiválasztani az igényeidnek megfelelő csomagot, és a díjszámításban is segítségedre lesz.

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.

Baleset sajnos bármikor történhet. Egy váratlan esemény gyökeresen megváltoztathatja az addig megszokott életet: elhúzódó gyógyulás, jövedelem-kiesés és plusz kiadások jelentkezhetnek. TöbbMilliós Segítség balesetbiztosításunk 4 x 4 csomagja közül választhatod ki a Neked és családodnak leginkább megfelelőt, így a bajban sem maradtok anyagi segítség nélkül.


MELYEK A TÖBBMILLIÓS SEGÍTSÉG BALESETBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOK ELŐNYEI?

 • Életkor és élethelyzet alapján összeállított balesetbiztosítási csomagok
 • Előzetes kockázatelbírálás és orvosi vizsgálat nélkül megköthető
 • 0-tól 79 éves korig választható balesetbiztosítás
 • Betegszállítás kórházi ápolás esetén
 • 0-24 órában rendelkezésre álló TeleDoktor szolgáltatás
 • Balesettel kapcsolatos Jogvédelem
 • The Human Safety Net – Segítsünk együtt! A Többmilliós Segítség biztosítás megkötésével közösen – Ön és mi – a biztosítási díj 10%-ával támogatjuk a The Human Safety Netet, a Generali kiszolgáltatott helyzetben lévő családokat támogató társadalmi felelősségvállalási programját
 • Egész családod védelméről gondoskodhatsz egy szerződésen belül
 • Az egész világon érvényes balesetbiztosítási védelem
 • Nincs várakozási idő: biztosítási védelmünket már a szerződés megkötése utáni naptól élvezheted

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN EZT A BALESETBIZTOSÍTÁST? 


 • Azoknak, akiknek komolyabb baleset, illetve az ebből következő hosszabb jövedelem-kiesés esetére nincs megtakarításuk.
 • Akik szeretnének többlet biztonságot családjuknak arra az esetre, ha baleset történne.

MILYEN BALESETBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOK KÖZÜL VÁLASZTHATsz? 

 

íGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBAN


Péter éppen házkörüli munkákat végzett, amikor leesett a létráról. A férfi komoly lábsérülést szenvedett, ami miatt 3 hétig kórházban kellett feküdnie. Péter TöbbMilliós Segítség balesetbiztosítással rendelkezik, ezért 560.000 Ft-ot fizetettünk ki részére a csonttörés, a műtét és a kórházban töltött napok után. Mivel Péter a biztosítás megkötésekor az Y- Generáció Optimum csomagját választotta, ezért a biztosításért havonta mindösszesen 3.800 Ft-ot fizet.

FONTOS KÉRDÉSEK

 
Szolgáltatási igényedet legegyszerűbben online jelentheted be. Kérjük, ha teheted, a gördülékeny szolgáltatás érdekében ezt a bejelentési lehetőséget használd!


Ha már bejelentett szolgáltatási igényeddel kapcsolatban érdeklődnél, vagy új dokumentumokat küldenél be hiánypótlásra (akár telefonnal befotózva), kérjük, használd a Kárügyintézés folyamatban lévő ügyekkel kapcsolatban felületet. Itt kötvényszámod vagy a kárszám megadásával egyszerűen és gyorsan elküldheted kérdésedet vagy feltöltheted a dokumentumokat.


A biztosított balesetéből eredő kórházi fekvőbeteg ellátását követően a kórházból történő hazaszállítására Magyarország területén belül.
Egyrészt 0-24 órában hívható telefonos információs szolgálatot, másrészt általános egészségügyi asszisztenciát. Segítségével telefonon általános orvosi útmutatást kaphatsz, illetve segítenek az orvosi dokumentumokat értelmezni, szükség esetén pedig további egészségügyi intézményt javasolnak.
 • Jogi tanácsadást nyújtunk a biztosítottnak jogi érdeksérelem esetén.
 • A biztosítási feltételben meghatározott szolgáltatási területeken gondoskodunk a biztosított jogi képviseletéről peren kívüli és peres eljárásokban, a biztosított védelméről szabálysértési és büntetőeljárás során.
 • Ezeken kívül a szerződésben meghatározott biztosítási összeg erejéig viseljük a biztosított jogi érdekeid védelméhez szükséges jogi tanácsadás, illetve jogi eljárások költségeit.
 
A biztosítás bizonyos sporttevékenységek során történt balesetekre nem terjed ki, azaz ezekben az esetekben nem történik kifizetés. Ezek a sporttevékenységek például a következők:

Privátrepülés / sportrepülés / repülősportok (pl. paplanrepülés, léghajózás, siklóernyős repülés, motoros vitorlázórepülés, siklórepülés, sárkány- és ultrakönnyű repülés, hőlégballonozás, ejtőernyős ugrás, vitorlázórepülés, műrepülés), bázisugrás(részletes felsorolás az általános és különös szerződési feltételek VII.8 pontjában). 

Ha a fenti tevékenységek bármelyikét űzöd, és szeretnél magadról egy balesetbiztosítással is gondoskodni, válaszd a TestŐr élet-, baleset- és egészségbiztosításunkat.
 
A balesetbiztosítás pontos díja több tényezőt figyelembe véve kerül kiszámításra. A díjkalkulációhoz kérjük, az oldal tetején lévő űrlapot kitöltve add meg elérhetőségeidet, és munkatársunk elvégzi a díjszámítást.

A Generali a Biztonságért Alapítvány által működtetett The Human Safety Net programmal célunk, hogy a szülőkön és gondozókon keresztül elősegítsük a gyermekek egészséges, kiegyensúlyozott fejlődését a koragyermekkori, legsérülékenyebb életszakaszban, és ezáltal biztos alapokat teremtsünk számukra a jövő kihívásaival szemben. További információ itt érhető el.

fontos információ

Az Ukrajnában kialakult háborús helyzet miatt felhívjuk figyelmedet, hogy a hatályos Élet-, baleset- és egészségbiztosítási feltételeink szerint Társaságunk kockázatviselése nem terjed ki – egyebek mellett - azokra az eseményekre, amelyek oka közvetlenül vagy közvetve, egészben vagy részben háború vagy harci cselekmény.

letölthető dokumentumok

2023.01.28 -

Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések

2020.10.08 -

TöbbMilliós Segítség balesetbiztosítás - Termékismertető

2020.10.08 -

TöbbMilliós Segítség balesetbiztosítás - Termékbemutató - Y-Generáció csomagok

2020.10.08 -

TöbbMilliós Segítség balesetbiztosítás - Termékbemutató - Kölyök csomagok

2020.10.08 -

TöbbMilliós Segítség balesetbiztosítás - Termékbemutató - Háttér csomagok

2020.10.08 -

TöbbMilliós Segítség balesetbiztosítás - Termékbemutató - Támasz csomagok

2020.10.08 -

Többmilliós Segítség balesetbiztosítás általános és különös feltételei (TMILL20)