Biztosítási védelem - Választható kiegészítő szolgáltatások befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz

Gondoltál-e már arra, hogy legfontosabb kincsünk az egészségünk és szeretteink védelme, mégis erre áldozzuk a legkevesebb figyelmet? A rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítások mellé most új élet-, baleset- és egészségbiztosításokat választhatsz, így extra védelemmel vértezheti fel magad hosszú távú céljaid elérésének érdekében!

Kinek ajánljuk?


  • Akinek fontos saját és családja anyagi biztonsága váratlan balesetek vagy betegségek esetén.
  • Akinek fontos szerettei azonnali anyagi biztonsága egy váratlan tragédia, halál esetén.
  • Akinek fontos, hogy szeretteit akkor is anyagi biztonságban tudhassa egy általa meghatározott későbbi időpontban, ha ő ezt már nem élné meg.

15 különböző szolgáltatás segítségével személyre szabhatod biztosítási védelmét!Kockázati életbiztosításKockázati életbiztosítással gondoskodhat hozzátartozóiról, ha te már nem segíthetsz nekik. Megteremtheted a család hirtelen felmerülő nagyobb egyszeri kiadásainak anyagi hátterét, akár hitelfedezetként is felhasználhatod, illetve a temetési költségeket is biztosíthatod.


BalesetbiztosításokBaleseti halál
A hozzátartozók azonnali anyagi segítséghez jutnak, ha a biztosított baleset következtében meghal.

Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás
Ha ezt a biztosításunkat választod, az egészségkárosodás mértékétől függően anyagi segítséget kapsz, amely segítséget nyújthat egy új élet indításához, és részben pótolhatja a kieső jövedelmed.

Baleseti kórházi napi térítés
A kórházban töltött napok után nyújt anyagi segítséget a baleseti kórházi napi térítés kiegészítő biztosításunk. Intenzív osztályon történő ellátás esetén dupla biztosítási összeg jár. 

Baleseti műtéti térítés
Ha baleset következtében műtétre kerül sor, a műtét orvosi besorolásától függő egyösszegű térítésben részesülsz.

Csonttörés
Balesetből eredő csonttörés vagy csontrepedés esetén kifizetésre kerül a biztosítási összeg.

Égési sérülés
Égési sérülés esetén a sérülés súlyosságának arányában kapsz térítést. Dupla biztosítási összeg jár például az arc súlyos érintettsége esetén.

Közlekedési baleseti halál
Anyagi segítség, ha közlekedési baleset miatt a biztosított meghal.

Közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás
Közlekedési baleset esetén az egészségkárosodás mértékétől függően anyagi segítséget kapsz, amely segítséget nyújthat egy új élet indításához, és részben pótolhatja kieső jövedelmedet.
 

EgészségbiztosításokKórházi napi térítés
Betegség vagy baleset miatt kórházban töltött napok után nyújt anyagi segítséget a kórházi napi térítés kiegészítő biztosításunk, évente maximum 120 napra. Intenzív osztályon töltött napokra dupla biztosítási összeg jár.

Műtéti térítés
Amennyiben betegség vagy baleset következtében műtétre kerül sor, a műtét orvosi besorolásától függő egyösszegű térítésben részesül.

40 elemű kiemelt kockázatú betegségek
40 féle, előzmény nélküli, váratlan súlyos betegség (pl. daganat, szívinfarktus, agyi érkatasztrófa), illetve ezen váratlan súlyos alapbetegség miatt szükséges kezelés vagy műtét esetén jelent anyagi segítséget.

39 %-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás
Amennyiben súlyos balesetből vagy betegségből adódóan 39%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodást szenved, egyösszegű anyagi segítséget kapsz.


69%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás
Ha súlyos balesetből vagy betegségből adódóan 69 %-ot meghaladó mértékű egészségkárosodást szenvednél, egyösszegű anyagi segítséget kapsz.DíjátvállalásHaláleseti díjátvállalás
A biztosított halála esetén sem kell lemondani az alapbiztosítással megvalósítani kívánt célokról, hiszen a szolgáltatási tartam lejáratáig társaságunk átvállalja az alapbiztosítás megtakarítási díjrészének megfizetését.