Biztosítási védelem - Választható kiegészítő szolgáltatások befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz

Gondolt-e már arra, hogy legfontosabb kincsünk az egészségünk és szeretteink védelme, mégis erre áldozzuk a legkevesebb figyelmet? A rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítások mellé most új élet-, baleset- és egészségbiztosításokat választhat, így extra védelemmel vértezheti fel Önmagát hosszú távú céljai elérésének érdekében!

Kinek ajánljuk?


  • Akinek fontos saját és családja anyagi biztonsága váratlan balesetek vagy betegségek esetén.
  • Akinek fontos szerettei azonnali anyagi biztonsága egy váratlan tragédia, halál esetén.
  • Akinek fontos, hogy szeretteit akkor is anyagi biztonságban tudhassa egy általa meghatározott későbbi időpontban, ha ő ezt már nem élné meg.

15 különböző szolgáltatás segítségével személyre szabhatja biztosítási védelmét!Kockázati életbiztosításKockázati életbiztosítással gondoskodhat hozzátartozóiról, ha Ön már nem segíthet nekik. Megteremtheti a család hirtelen felmerülő nagyobb egyszeri kiadásainak anyagi hátterét, akár hitelfedezetként is felhasználhatja, illetve a temetési költségeket is biztosíthatja.


BalesetbiztosításokBaleseti halál
A hozzátartozók azonnali anyagi segítséghez jutnak, amennyiben a biztosított baleset következtében meghal.

Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás
Ha ezt a biztosításunkat választja, az egészségkárosodás mértékétől függően anyagi segítséget kap, amely segítséget nyújthat egy új élet indításához, és részben pótolhatja a kieső jövedelmét.

Baleseti kórházi napi térítés
A kórházban töltött napok után nyújt anyagi segítséget Önnek a baleseti kórházi napi térítés kiegészítő biztosításunk. Intenzív osztályon történő ellátás esetén dupla biztosítási összeg jár. 

Baleseti műtéti térítés
Amennyiben baleset következtében műtétre kerül sor, a műtét orvosi besorolásától függő egyösszegű térítésben részesül.

Csonttörés
Balesetből eredő csonttörés vagy csontrepedés esetén kifizetésre kerül a biztosítási összeg.

Égési sérülés
Égési sérülés esetén a sérülés súlyosságának arányában kap térítést. Dupla biztosítási összeg jár például az arc súlyos érintettsége esetén.

Közlekedési baleseti halál
Anyagi segítség, ha közlekedési baleset miatt a biztosított meghal.

Közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás
Közlekedési baleset esetén az egészségkárosodás mértékétől függően anyagi segítséget kap, amely segítséget nyújthat egy új élet indításához, és részben pótolhatja kieső jövedelmét.
 

EgészségbiztosításokKórházi napi térítés
Betegség vagy baleset miatt kórházban töltött napok után nyújt anyagi segítséget a kórházi napi térítés kiegészítő biztosításunk, évente maximum 120 napra. Intenzív osztályon töltött napokra dupla biztosítási összeg jár.

Műtéti térítés
Amennyiben betegség vagy baleset következtében műtétre kerül sor, a műtét orvosi besorolásától függő egyösszegű térítésben részesül.

40 elemű kiemelt kockázatú betegségek
40 féle, előzmény nélküli, váratlan súlyos betegség (pl. daganat, szívinfarktus, agyi érkatasztrófa), illetve ezen váratlan súlyos alapbetegség miatt szükséges kezelés vagy műtét esetén jelent anyagi segítséget.

39 %-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás
Amennyiben súlyos balesetből vagy betegségből adódóan 39%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodást szenved, egyösszegű anyagi segítséget kap.


69%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodás
Amennyiben súlyos balesetből vagy betegségből adódóan 69 %-ot meghaladó mértékű egészségkárosodást szenved, egyösszegű anyagi segítséget kap.DíjátvállalásHaláleseti díjátvállalás
A biztosított halála esetén sem kell lemondani az alapbiztosítással megvalósítani kívánt célokról, hiszen a szolgáltatási tartam lejáratáig társaságunk átvállalja az alapbiztosítás megtakarítási díjrészének megfizetését.