kerékpár biztosítás

Teljes körű védelem bringának és biciklisnek 

KERÉKPÁROZZON A GENERALIVAL BIZTONSÁGBAN!

Kérje visszahívásunkat, és munkatársunk segít a döntésben!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.

A bringázás egy életforma: aki biciklivel jár munkába, boltba vagy éppen túrázni, kicsit valahogy szabadabbnak érezheti magát. Persze itt sem elhanyagolható szempont a biztonság, ezért is fontos, hogy mind saját testi épségünkre, mind pedig a kerékpárunkra vigyázzunk. Ha viszont bekövetkezik a baj, akkor  nyújt segítséget a Generali.

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?


Annak, aki rendszeresen (de nem hivatásos sportolóként) biciklizik szabadidejében, és szeretne gondoskodni saját, illetve kerékpárja biztonságáról.


MILYEN BIZTOSÍTÁSOK KÖZÜL VÁLASZTHAT?



Házőrző lakásbiztosítás – Sport csomag


Házőrző otthon- és életmód-biztosításunk számos kiegészítő biztosítást kínál a teljes körű lakásbiztosítási védelem mellett, lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki az életmódjának megfelelőt választhasson. A kerékpározás szerelmeseinek a lehetőségek közül a Sport csomagot tartalmazó Házőrző Top vagy Házőrző Extra biztosítás nyújt testreszabott védelmet, de Házőrző Mozaik és Házőrző Nívó biztosításainkhoz is választható kiegészítő biztosításként.

Mit tartalmaz a Sport csomag?

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor kedvenc bringánknak csak a hűlt helyét találjuk. Ez a biztosítás akkor nyújt fedezetet, ha otthonán kívül lopják el biciklijét úgy, hogy azt a kijelölt kerékpártárolóhoz zárral odaerősítette, vagy autóra felszerelt, zárható csomagtartóval rögzítette.
Olyan esetekben érvényes, ha szabadidős tevékenység közben okoz személyi sérülést vagy valamilyen dologi kárt.
Akkor fizet, ha sportolás közben bekövetkezett baleset miatt csonttörést vagy csontrepedést szenved. A fogtörés nem minősül csonttörésnek.

Házőrző biztosításaink  Mozaik Nívó Extra Top
Sport csomag  Biztosítási összegek
Sporteszköz-biztosítás 50 000 Ft 75 000 Ft 100 000 Ft 250 000 Ft
Sport-csonttörés 50 000 Ft 50 000 Ft 50 000 Ft 50 000 Ft
Sportfelelősség 10 000 000 Ft  20 000 000 Ft 30 000 000 Ft 40 000 000 Ft

Mennyibe kerül?



Házőrző Mozaik vagy Nívó választása esetén a Sport csomag díja 2800 Ft, ami a Házőrző lakásbiztosítás megkötésekor igénybevett egyéb %-os kedvezményekkel arányosan csökken. Az Extra és a Top biztosítás tartalmazza a Sport csomagot.



Milliós segítség – Bringa csomag



Tudta, hogy itthon naponta ketten halnak meg és 17-en sérülnek súlyosan közlekedési balesetben? Sajnos a baj bármikor megtörténhet, és átmenetileg vagy véglegesen megváltoztathatja addig megszokott életvitelét. Gondolt már rá, hogy ilyen esetben miből pótolná kieső jövedelmét, vagy éppen miből finanszírozná a felmerülő költségeket balesetesetén? Ebben segít a Milliós segítség balesetbiztosítás.

Ha széles körű balesetbiztosításra vágyik, amely olyan szolgáltatásokat tartalmaz, ami kifejezetten a kerékpárosok részére ajánlunk, érdemes a Bringa a csomagot választania. Magas biztosítási összegek – mindössze 16 133 Ft-os éves díjért!

Milyen extra szolgáltatásokat tartalmaz?


  • Kerékpáros közlekedési balesetből eredő halál esetén a közlekedési baleseti halálra szóló biztosítási összeg mellett további 2 000 000 Ft-ot fizetünk ki, azaz összesen 4 000 000 Ft -ot
  • Kerékpáros közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás esetén a közlekedési baleset miatt maradandó egészségkárosodási szolgáltatásra vonatkozó biztosítási összegen felül további 3 000 000 Ft, azaz összesen 6 000 000 Ft a biztosító maximális szolgáltatása az elszenvedett maradandó sérülések mértékétől függően.

FONTOS
A Házőrző otthon- és életmód-biztosítás Sport csomagját és a Milliós segítség balesetbiztosítást olyanoknak ajánljuk, akik csak hobbi szinten bicikliznek, hivatásos sportolóknak ez a biztosítás nem nyújt védelmet.
  


ÍGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBAN



Anna nagy bringás, szinte mindenhova biciklivel jár. Annyira szereti a kerékpárját, hogy el is nevezte: Rozitól a világ minden kincséért sem válna meg. A lakása túl kicsi ahhoz, hogy ott tárolja, ezért mindig a ház előtti kerékpár tárolóhoz rögzíti, és Házőrző Extra lakásbiztosítással is rendelkezik, mert nagyon fontos számára, hogy Rozit biztonságban tudhassa. Persze a saját testi épségét is szem előtt tartja, ezért választotta a Milliós segítség Bringa csomagját, így biztos lehet benne, hogy nem áll majd üres kézzel, ha baleset érné.


FONTOS KÉRDÉSEK

Ha Milliós segítség biztosítása van, a személybiztosítási szolgáltatás bejelentőt kell kitöltenie és csatolni hozzá az orvosi kezelések iratait.
Azoknak, akik hivatásszerűen űzik ezt a sportot, a biciklis egyesületük tud biztosítást kötni: erre a célra a Pajzs sportolói személybiztosítást javasoljuk.
Szolgáltatásunk csak lopásra vonatkozik, kerékpár-sérülésre nem.