okosdugalj

Önnek is fontos otthona biztonsága és a hétköznapok kényelme? Nekünk igen. Most mindkettőben segítünk. Kössön 2017. augusztus 11-ig új, legalább 35.000 Ft éves díjú Házőrző Extra vagy Top otthon- és életmód-biztosítást, és legyen Öné a G-Homa WiFi Smart márkájú okoskonnektor!*

 MegkötömVisszahívást kérek  MI AZ AZ OKOSKONNEKTOR?Az okoskonnektor a G-Homa App alkalmazás segítségével az otthonában található WiFi hálózaton keresztül lehetővé teszi, hogy a hozzá csatlakoztatott készüléket a világ bármelyik pontjáról, távolról is elérhesse. 


Az okoskonnektor funkciói**


  • okostelefonjáról irányítva távolról ki- és bekapcsolhatja a hozzá csatlakoztatott készüléket
  • az időzítő funkció használatával a konnektor automatikusan ki- és bekapcsolja a készüléket, ezt akár a napfelkelte vagy a napnyugta időpontjához is igazíthatja
  • a riasztási funkció segítségével Ön által meghatározott üzeneteket is küldhet az alkalmazáson keresztül a telefonjára
  • tetszés szerint bővíthető a rendszer, több okoskonnektort is tud kezelni egyszerre az alkalmazás.

Hogyan védheti otthonát az okoskonnektorral?


  • A bekapcsolva maradt vasaló, kenyérpirító vagy kávéfőző lakástüzet okozhat, az okoskonnektor segítségével áramtalaníthatja ezeket az eszközöket.
  • Az időzítő funkció segítségével üresen álló otthonát betörés ellen védheti jelenlét-szimulációval, elég csak egy állólámpa ki-be kapcsolását beállítani.

Milyen kényelmi funkciókat nyújthat önnek az ajándékunk?


  • Távolról be- és kikapcsolhatja otthona fűtését, hűtését, árnyékolását az erre alkalmas eszközök esetén.
  • A bekapcsolva felejtett háztartási eszközök áramtalanításával energiát takaríthat meg.

FELKELTETTÜK FIGYELMÉT? ÉLJEN A LEHETŐSÉGGEL! MegkötömVisszahívást kérek  


Új lakásbiztosításnak akkor minősül a szerződés, ha lakásbiztosítási ajánlat aláírásakor a szerződőnek/biztosítottnak nincs a Generali Biztosítónál ugyanazon kockázatviselési helyre megkötött lakásbiztosítása, és nincs előzmény- lakásbiztosítása sem. Előzmény lakásbiztosításnak minősül az a szerződés, amely az új lakásbiztosítás kockázatviselésének a kezdetét 1-150 nappal megelőzően szűnt meg a díjfizetés elmaradása miatt, vagy 1-60 nappal megelőzően szűnt meg a szerződő felmondásával.

Lakásbiztosítások esetében az akcióban halasztással - a kockázatviselés kezdete legfeljebb az aláírást követő 270. nap lehet - vagy előzetes kiegészítő védelemmel kötött szerződések is részt vesznek. Az ajándéktárgyra az első díjrészlet befizetése után jogosult. Az akcióban való részvétel szempontjából az első biztosítási díjrészlet akkor tekinthető befizetettnek, ha az éves díj legalább 7,5%-a 2017. augusztus 25. napjáig beérkezik társaságunkhoz.

Az okoskonnektort az első díjrészlet beérkezése után egy héten belül postán küldjük el. Az első kiküldés várható időpontja 2017. május első hete. Amennyiben a címzett a csomagot nem veszi át, azt a biztosító nem  postázza újra.

** A gyártó leírása alapján. A részletes használati utasítást és a készülék pontos funkcióit a csomagolásban elhelyezett használati útmutató tartalmazza.