Otthon és utazás


generali-mfo-minositett-fogyasztobarat-lakasbiztositas

otthon és életmód

Válaszd lakásbiztosítási megoldásaink közül a hozzád leginkább illőt! 

tarsashaz-lakasbiztositas

társasház

Széleskörű, igényre szabható védelem, kedvezményekkel, korrekt, szakszerű kárrendezéssel!

juris-jogvedelem-biztositas

jogvédelem

Munkajogi és magánemberi jogvédelmi biztosítás, munkavállalói és magánemberi felelősségbiztosítás.

Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár

Életünk talán legnagyobb kihívása, hogy ideális otthont teremtsünk magunknak.

utasbiztositas-repulos-utazas

utazás                                                         

Tengerparti, repülőgépes és klasszikus utazásokhoz összeállított biztosításaink.

Régen sok évig és most újra az Önök ügyfele vagyok teljes megelégedésemre. A kárrendezés a lehetőségekhez (sok viharkár) képest elég gyors volt. A kárrendezés összege megfelelő, a műszaki partner cégük, kárszakértő megfelelő modorú, vele is teljesen elégedett vagyok. A káresemény bejelentése egyszerű (NET-en), az ügyintézők hangneme telefonon udvarias, megfelelő. Kárszakértőjük határozott, mégis udvarias.  Köszönöm munkájukat. (Andrea, 54)

Több munkatárssal volt már ügyintézési kapcsolatom. Készségesen segítettek. Szakmailag felkészültek, nem tolakodóak. Mindig megtaláltuk közösen a nekem legmegfelelőbb lehetőséget. Most fel kellett mondanom a 2 éve megkötött lakásbiztosításomat, amelyet egy új társasházi lakásra kötöttem, mert a megalakult társasházi lakóközösség közös épületbiztosítást kötött Önökkel. Ily módon nagy örömömre ismét ügyfelük lehetek.  Mindent köszönök! (Katalin, 59)

A káresemény kapcsán nagyon ideges lettem, mert nem intéztem még ilyen dolgot, de az ügyfélszolgálatos hölgy nagyon kedves és türelmes volt, mindent meg tudtam vele beszélni. A helyszíni kárszakértő is a megbeszélt időpontban érkezett, korrekt tájékoztatást kaptam mindkét esetben. Pozitív meglepetés volt, amikor a megállapított összeget másnap elutalták a számlámra. Ezúton is köszönöm a gyors és hatékony ügyintézést. (Gábor, 41)