tagvállalataink

A Generalihoz a Generali Biztosító Zrt. mellett számos, biztosítási és pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó cég tartozik Magyarországon. Ismerje meg a Generali Csoport jelentősebb hazai tagjait!

Genertel Biztosító Zrt.

A Genertel Biztosító, hazánk első direktbiztosítója, 2007 óta kínál kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást, 2008 óta pedig casco, lakás-, utas-, balesetbiztosításokat. A hatékonyságra, a kiváló ügyfélkapcsolatokra, a technikai újításokra és a versenyképes árra építve a társaság széles ügyfélkör számára nyújt vonzó megoldásokat.

 

Európai Utazási Biztosító Zrt.

Az EUB a Generali Csoport utasbiztosításokra szakosodott biztosítója, amely a klasszikus utazási betegség-, baleset- és poggyászbiztosításon kívül kifejezetten tengerparti nyaralásra, síelésre, repülős útra, külföldi munkavégzésre érvényes utasbiztosításokat is kínál.

 

Generali Alapkezelő Zrt.

A magyarországi Generali Csoport befektetési szolgáltatások nyújtására szakosodott társasága, amely komplex pénzügyi megoldásokkal biztosítja mind a magán, mind az intézményi ügyfelek igényeihez, kockázatvállaló képességeihez és hozamelvárásaihoz legjobban illeszkedő befektetési portfóliók kialakítását. A vagyonkezelési szolgáltatás mellett számos befektetési alap kezelését is végzi, valamint befektetési tanácsadást is nyújt.

 

Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár  

A pénztár a társadalombiztosítás által nem, vagy csak részben támogatott ellátásokat pótolva, illetve kiegészítve az egészség védelmét elősegítő ellátásokat hivatott szervezni, illetve finanszírozni. A pénztár célja, hogy a tagoknak olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljon, amelyek az egész család egészségmegőrzését és a betegséggel kapcsolatos kiadások csökkentését szolgálják.

 

Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár  

Az előrelátás és az öngondoskodás a legbiztosabb védelem. A Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár filozófiája, hogy szervezett rendszerével, minőségi szolgáltatásaival, biztonságos és eredményes gazdálkodásával hozzájáruljon a pénztártagok nyugdíjas éveiben elérhető anyagi biztonság megteremtéséhez.


Europ Assistance

A társaság 1963-as franciaországi megalakulása óta az egyik legismertebb assistance szolgáltató. Szükség esetén elég egy telefonhívás, és az éjjel-nappal rendelkezésre álló segélyhívó központ bármilyen helyzetben képes segíteni ügyfeleinek bárhol a világon. Az Europ Assistance megtalálja az adott helyzetben legmegfelelőbb orvost, szerelőt, sőt, akár egy komplex mentőakciót is megszervez.

 

GP Consulting Kft.

A GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft. a biztosításközvetítői piac egyik meghatározó szereplője. Az általa közvetített termékek mind a lakossági, mind a vállalati területen megoldást nyújtanak az optimális biztosítási védelem kialakításában.


Roar Kft.

A Roar Kft. széles körű biztosítási és pénzügyi megoldásokat értékesít lakossági és vállalati ügyfelek számára. A társaság kiemelt célja, hogy a fiatalok számára vonzóvá tegye a biztosítási és pénzügyi tanácsadói hivatást, és egy új generációs tanácsadói hálózatot építsen fel.


Generali a Biztonságért Alapítvány  

A Generali Biztosító 1995-ben alapította a Generali a Biztonságért Alapítványt azzal a céllal, hogy olyan területeken vállalhasson társadalmi szerepet, amelyek összefüggésben állnak alapcéljaival. Így a gyermekek jövője, a baleset-megelőzés, a vagyon- és közlekedésbiztonság védelme és a kockázattudatosság kiemelt szerepet töltenek be az alapítvány tevékenységében.