tagvállalataink

A Generali a Generali Biztosító Zrt. mellett számos érdekeltséggel, pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó céggel rendelkezik Magyarországon. Ismerje meg a Generali Csoport jelentősebb hazai tagjait!

A Generali a Generali Biztosító Zrt. mellett számos érdekeltséggel, pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó céggel rendelkezik Magyarországon. Ismerje meg a Generali Csoport jelentősebb hazai tagjait!


Genertel Biztosító Zrt.

Gyors online biztosításkötés és ügyintézés, ez jellemzi a Genertel Biztosítót. A Genertel, mint a Generali Biztosító Zrt. tulajdonban álló online biztosító a Generali Csoport nemzetközi tapasztalatait ötvözi az online technikai újításokkal, melynek köszönhetően törekszik arra, hogy az ügyfelek igényét maximálisan ki tudja elégíteni.

 

Európai Utazási Biztosító Zrt.

Magyarország egyetlen utasbiztosításokra szakosodott biztosítója, amely a klasszikus betegség-, baleset- és poggyászbiztosításon kívül kifejezetten tengerparti nyaralásra, síelésre, repülős útra, külföldi munkavégzésre érvényes utasbiztosításokat, illetve egyéb egyedi termékeket kínál.

 

Generali Alapkezelő Zrt.

A magyarországi Generali Csoport befektetési szolgáltatások nyújtására szakosodott társasága, amely komplex pénzügyi megoldásokkal biztosítja mind a magán, mind az intézményi ügyfelek igényeihez, kockázatvállaló képességeihez és hozamelvárásaihoz legjobban illeszkedő befektetési portfóliók kialakítását. A vagyonkezelési szolgáltatás mellett számos befektetési alap kezelését is végzi, valamint befektetési tanácsadást nyújt.

 

Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár  

A pénztár a társadalombiztosítás által nem, vagy csak részben támogatott ellátásokat pótolva, illetve kiegészítve az egészség védelmét elősegítő ellátásokat hivatott szervezni, illetve finanszírozni. A pénztár célja, hogy a tagoknak olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljon, amelyek az egész család egészségmegőrzését és a betegséggel kapcsolatos kiadások csökkentését szolgálják.

 

Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár  

Az előrelátás és az öngondoskodás a legbiztosabb védelem. A Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár filozófiája, hogy szervezett rendszerével, minőségi szolgáltatásaival, biztonságos és eredményes gazdálkodásával hozzájáruljon a pénztártagok nyugdíjas éveiben elérhető anyagi biztonság megteremtéséhez.

 

Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zrt.  

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a lakástakarék-pénztári szektorban professzionális lakásfinanszírozóként segíti ügyfeleit, hogy vonzó feltételek mellett, állami támogatással, minőségi tanácsadás révén megvalósíthassák lakáscéljaikat, legyen az felújítás, korszerűsítés, vagy vásárlás. A 14,88%-ban Generali tulajdonú lakáskassza segítségével előretervezhet, megtakaríthat, de spórolhat is a váratlan kiadásokra.

 

Europ Assistance

A társaság 1963-as franciaországi megalakulása óta az egyik legismertebb assistance szolgáltató. Szükség esetén elég egy telefonhívás, és az éjjel-nappal rendelkezésre álló segélyhívó központ bármilyen helyzetben képes segíteni ügyfeleinek bárhol a világon. Az Europ Assistance megtalálja az adott helyzetben legmegfelelőbb orvost, szerelőt, sőt, akár egy komplex mentőakciót is megszervez.

 

GP Consulting Kft.

A GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft. a független biztosításközvetítői piac egyik legtőkeerősebb, megbízható hátterű szereplője. Az általa közvetített termékek mind a lakossági, mind a vállalati területen megoldást nyújtanak az optimális biztosítási védelem kialakításában.

 

Generali a Biztonságért Alapítvány  

A Generali Biztosító 1995-ben alapította a Generali a Biztonságért Alapítványt azzal a céllal, hogy olyan területeken vállalhasson társadalmi szerepet, amelyek összefüggésben állnak alapcéljaival. Így a gyermekek jövője, a baleset-megelőzés, a vagyon- és közlekedésbiztonság védelme és a kockázattudatosság kiemelt szerepet töltenek be az alapítvány tevékenységében.