Utasbiztosítások

Külföldön járva számtalan veszélynek vagyunk kitéve, melyek egy idegen országban jelentősebb problémaként jelentkeznek, mint ismerős környezetben. Az utasbiztosítási termékek balesetből, betegségből és poggyászkárból felmerülő költségekre kínálnak fedezetet 24 órás, magyar nyelvű, az egész világra kiterjedő, az év minden napján rendelkezésre álló telefonos segítségnyújtási szolgáltatással egybekötve. Társaságunk az Európai Utazási Biztosító Zrt. utasbiztosítási termékeit közvetíti, mely társaság a Generali Csoport tagja.

Amennyiben magánemberként járja a világot, az egyéni és csoportos utasbiztosítási termékek kínálnak fedezetet. Ha gépjárművével Európa területén balesetet szenved, vagy gépjárműve meghibásodik, az Autó Extra kiegészítő biztosítás birtokában különféle segítségnyújtási szolgáltatásokat vehet igénybe.

Egyéni és csoportos utasbiztosítások

Klasszikus utasbiztosítások - Nívó, Top, Top Extra

Az utasbiztosítási termékek széles palettájából választhatnak mindazok a külföldre kiránduló magánszemélyek, akik egyénileg vagy csoportosan indulnak útnak. Az egész világra kiterjedő fedezet kiterjed egészségügyi segítségnyújtásra, további utazási- és jogvédelmi segítségnyújtásra egyaránt.

Tengerparti utazásokhoz - Tengerpart Nívó, Tengerpart Top, Tengerpart Extra

"Tengerpart" biztosításainkat elsősorban buszos, autós tengerparti utazásokhoz ajánljuk. A megfelelő fedezeti szint (Tengerpart Extra, Tengerpart Top, Tengerpart Nívó) kiválasztásához kérjük, vegye figyelembe a célország árszínvonalát, illetve egyéni igényeit! A termékek speciálisan tengerparti utakra összeállított szolgáltatásokat tartalmaznak.

Repülős utazásokhoz - Air & Cruise Extra, Air & Cruise Top

Az Air & Cruise termékcsaládot kifejezetten repülős utakhoz és hajós utazásokhoz ajánljuk. A megfelelő fedezeti szint (Air & Cruise Extra, Air & Cruise Top ) kiválasztásához kérjük, vegye figyelembe a célország árszínvonalát, illetve az utazás típusát. Air & Cruise termékeinket elsősorban egzotikus utakra, vízi sportokra valamint repülős városlátogatásokra ajánljuk az Air & Cruise Extra és az Air & Cruise Top termékek széleskörű szolgáltatásaival.

Sí-biztosítások - Sí-Sztár, Sí-Profi, Sí-Extra

A Télisport termékek a síelők speciális igényei szerint lett összeállítva, így valamennyi népszerű téli sportra – kijelölt pályán történő sízésre, snowboardozásra, szánkózásra, korcsolyázásra, motoros szánra, hóraftingra – érvényes Európa területén. Tartalmazza a síbérlet visszatérítését betegség vagy baleset esetén, a sí- és snowboard felszerelés biztosítását, valamint felelősségbiztosítást és jogvédelmet is.

Autó Extra

Autó Extra biztosítás 12 évnél nem idősebb járműre köthető meg. A biztosító szolgáltatásai között helyszíni javító küldése, szervizbe szállítás, valamint autómentővel történő hazaszállítás költségeinek térítése szerepel, illetve tartalmaz még a biztosítás egyéb szolgáltatásokat is: kapcsolattartás a szervizzel, a gépjárműben utazók továbbutazásának, szállásának megszervezése, szállásköltség megtérítése, bérautó biztosítása. A biztosítás területi hatálya Európán belül a feltételekben felsorolt országokra terjed ki.

Segítségnyújtás telefonon

Amennyiben Ön utasbiztosítással rendelkezve külföldön bajba jut, csak egy telefonszámot kell tudnia ahhoz, hogy rögtön segítségére siethessünk! A + 36 1 465-3666 számon a Generali Csoporthoz tartozó Europ Assistance felkészült, számos nyelven beszélő munkatársai éjjel-nappal fogadják hívását, és azonnal intézkednek az Önt ért baj elhárításáról, mérsékléséről, gondoskodnak problémája megoldásáról.

Kárrendezés

A kárbejelentés és a kárrendezés folyamatáról, a szükséges dokumentumokról részletes információt az EUB honlapján talál.

Kapcsolódó termékeink:

Generali a biztonságért

    Regisztráljon most!

    Biztosítási tanácsadó választás


    Good CSR 2008

    Év honlapja 2007

    Superbrands 2008