ONLINE ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEK A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS INTÉZKEDÉSEK IDEJE ALATT


Kedves Ügyfeleink! A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel kérjük Önöket, hogy a személyes ügyfélszolgálati irodákban történő ügyintézés helyett válasszák az online lehetőségeket. A személyes ügyintézés elkerülésével csökkenthetőek a megfertőződés kockázatai, és ezzel is hozzájárulhatunk a járvány terjedésének mérsékléséhez. Köszönjük, hogy Ön is együttműködik velünk ebben a fontos kérdésben.

  • Szerződéseit online is bármikor, bárhonnan megtekintheti, 
  • a szerződésével kapcsolatos dokumentumokat letöltheti, 
  • csekket, díjfizetési igazolást, zöldkártyát igényelhet, 
  • online díjfizetést indíthat, 
  • kárbejelentést indíthat online a MyGenerali szerződéskezelőből. 

  • Emelt szintű hozzáférés esetén pedig ezen felül életbiztosításához pénzügyi tranzakciókat (átváltás, átirányítás, eseti díj felosztása, részlege visszavásárlás és trendfigyelő szolgáltatás beállítása) is indíthat.

MyGenerali szerződéskezelőt www.generali.hu/belepes oldalon éri el, itt olvashat a további funkciókról is. Ha még nem regisztrálta hozzáférését vagy 2020. február 27. előtt kötötte szerződését, és nem újította meg még ügyfélfiókját, erről is talál információt ezen az oldalon.

 

Újdonság! 2021. február 27-től a MyGenerali szerződéskezelőt régebbi ügyfeleink már nem a T vagy K betűjellel kezdődő azonosítójukkal érik el, hanem a szerződéshez megadott email címmel. Azok az ügyfeleink, akik Egészségportál regisztrációval is rendelkeznek, az ott használt email cím és jelszó párossal fognak tudni belépni. 
Ingyenesen letölthető alkalmazásunkkal  okostelefonjáról is használhatja az online szerződéskezelő rendszert, és annak minden funkcióját, kezdve a bankkártyás befizetéstől az adatmódosításon keresztül a szerződéses dokumentumok letöltéséig. További információt az alkalmazásunkról itt talál.
Ha az online Szerződéskezelő rendszerben nem találja azt az ügytípust, amelyet szeretne elintézni, kérését, észrevételeit emailben a generali.hu@generali.com címre tudja eljuttatni részünkre. A szükséges dokumentumokat csatolhatja szkennelt vagy telefonnal befotózott formában is.

Fontos tudnia,  hogy emailben csak abban az esetben válaszolhatunk megkeresésében, ha a a postai ügyintézés helyett a továbbiakban áttér az elektronikus, azaz emailes kommunikációra.  Kizárólag ebben az esetben van lehetősége arra, hogy biztosításával kapcsolatos ügyeit postai levelezés helyett emailben intézhesse.

Megkeresésében kérjük, csatolja (akár emailben beszkennelve, befotózva)  az elektronikus kommunikációra vonatkozó kiitöltött és aláírt nyilatkozatot. 

online ügyintézés


online szerződéskezelő rendszer

kárbejelentés

dokumentumigénylés

díjfizetés

email küldése

generali.hu@generali.com

ÖtletládaPanaszbejelentésügyintézés korábbi ergo ügyfelek számára

ügyfélpont mobilalkalmazás

TELEFONOS ügyintézés


telefonos ügyfélszolgálat

visszahívás biztosításkötéshez

hasznos telefonszámok ügyfeleinknek

személyes kapcsolat & időpontfoglalás


 tanácsadók & ügyFÉLSZOLGÁLATOKautószerviz kereső
tanácsadóválasztás 10 pontja


AKADÁLYMENTESÍTÉS 


AKADÁLYMENTESÍTETT ÜGYFÉLSZOLGÁLATok

SIKET ÉS NAGYOTHALLÓ ÜGYFELEINKNEK

GYENGÉNLÁTÓ ÜGYFELEINKNEK