Mobilalkalmazás

Információk a Generali Ügyfélpont mobilalkalmazásról


TARTSA ZSEBÉBEN BIZTOSÍTÁSAIT!Újdonság! Megújult Generali Ügyfélpont alkalmazásunk segítségével már okostelefonjáról is használhatja az online szerződéskezelő rendszert, és annak minden funkcióját, kezdve a bankkártyás befizetéstől az adatmódosításon keresztül a szerződéses dokumentumok letöltéséig!

Generali Ügyfélpont alkalmazásunkkal a fentieken kívül nemcsak értékeit és egészségét védheti időjárási vészhelyzetek esetén, de Casco szemlefotóit is elkészítheti és beküldheti, sőt az eszközalapokra vonatkozó aktuális árfolyaminformációk révén pénzügyeit is jobban figyelemmel kísérheti. Esetleges kárbejelentése kapcsán kollégánk visszahívását is kérheti. A kárrendezés menetét pedig jelentősen felgyorsíthatja, ha alkalmazásunkon keresztül regisztrálja a bejelentett kárát, és feltölti a kárról készült dokumentumokat, fotókat!


Töltse le már ma és ismerje meg az Ügyfélpont alkalmazás hasznos funkcióit Ön is!
Újdonság! Megújult Generali Ügyfélpont alkalmazásunk segítségével már okostelefonjáról is használhatja az online szerződéskezelő rendszert, és annak minden funkcióját, kezdve a bankkártyás befizetéstől az adatmódosításon keresztül a szerződéses dokumentumok letöltéséig! Mindez azt is jelenti, hogy Házőrző lakásbiztosítással ill. Smart csomaggal rendelkező ügyfeleink az okoseszközökről készült felvételeket már az Ügyfélpont applikáción keresztül is feltölthetik. 

Bővebb információt az alkalmazásról és az első használatkor szükséges aktiválásról itt talál, a Gyakori kérdések címszó alatt.
A Kárügyintézés menüpontot kiválasztva nevét és telefonszámát megadva kérhet visszahívást kollégánktól, aki az Ön által kért időintervallumban a telefonhívás során felveszi kárbejelentését, és tájékoztatja a további szükséges teendőkről is. 

A Kármegelőzési információk és a Teendők kár esetén menüpontok további hasznos tanácsokkal segítik szükség esetén.
Amellett, hogy egy esetleges kárbejelentése kapcsán kollégánk visszahívását is kérheti a kárrendezés menetét pedig jelentősen felgyorsíthatja, ha a korábban bejelentett kárhoz kapcsolódó kárszámával regisztrál Ügyfélpont mobilalkalmazásunk Kárügyintézés – Kárügyeim menüpontjában, és feltölti a kárról készült dokumentumokat, fotókat.
A beállított irányítószám szerint azonnali üzenetet küldünk többek közt veszélyes UV sugárzás, légszennyezettség vagy extrém meleg esetén.

Miért érdemes használnom ezt a menüpontot? 

Az alkalmazás hasznos tanácsokkal kiegészített időjárásriasztást küld okostelefonjára az irányítószám alapján beállított település szerint. 
Mivel az értesítés az esemény bekövetkezte előtt 1-2 órával már megérkezik telefonjára, így alkalmazásunk segítségével egészségét és értékeit is megvédheti, és szeretteit is értesítheti a várható időjárási eseményekről. Értékeit időben védett helyre viheti, várható vihar esetén még időben áramtalaníthatja elektromos eszközeit, megelőzve azok komolyabb károsodását. Autóját biztonságba viheti, elállhat a fák alól, az épületek mellől és előre felkészülhet vezetéskor a rossz látási viszonyokra és a csúszós utakra. 

Milyen időjárási eseményekről kapok tájékoztatást?

 • Zivatar villámtevékenységgel, felhőszakadással, jégesővel, viharos széllökésekkel
 • Várható rendkívül nagy mennyiségű csapadék, felhőszakadás kialakulásának veszélyével
 • Várható 80-100 km/h-t meghaladó széllökések
 • Várható ónos eső, intenzív havazás, jegesedés, csúszós utak
 • Tartósan 7 °C alatti hőmérséklet, javasolt a téli gumiabroncsok használata
 • Hőségriadó, várható rendkívüli meleg, extrém UV-sugárzás
 • Egészségügyi határértéket meghaladó légszennyezettség
Tájékoztatjuk, hogy az alkalmazás nem ad teljes körű időjárás-előrejelzést, csak és kizárólag időjárási vészhelyzet esetén riaszt.
Az időjárási adatokat partnerünk, az Időkép időjárási hírportál szolgáltatja.  A riasztási eseményekkel kapcsolatos kérdéseit az sms@idokep.hu címre küldheti meg, melyre közvetlenül Önnek fognak válaszolni az Időkép munkatársai.
Mire használhatom ezt a menüpontot? 

Ha az online casco biztosításkötés során a gépjárműszemléhez a „szemle típusánál” az „okostelefon” opciót választotta ki, alkalmazásunkat a Casco szemlefotók beküldésére is használhatja. 

Hogyan használjam? 

Az alkalmazás elindítása után válassza ki a „Casco szemlefotók menüpontot”, majd kövesse a következő lépéseket:

 1. A rendszám megadása: Adja meg rendszámát, ügyelve arra, hogy az pontosan megegyezzen azzal a rendszámmal, melyet az online kötés során megadott.
 2. Fotók elkészítése: A helymegosztás (GPS adatok) engedélyezésével készítse el a szemléhez szükséges fotókat a képernyőn megadott nézetek szerint (jobb és bal első nézet, jobb és bal hátsó nézet, kilométeróra, alvázszám és beltér). A fotókat a „>” nyílra kattintva készítheti el készüléke segítéségével. Ha a felvétellel elégedetlen, a jobboldali törlés gomb megnyomásával tudja azt törölni, és új fotót készíteni. Sikeres felvétel esetén válassza a képernyő bal alsó sarkában található „< vissza” gombot, majd készítse el az előzőekben ismertetett módon a többi szükséges szemlefotót is. A fotók elkészítése során ügyeljen arra, hogy a számok (kilométeróra, alvázszám) jól kivehetőek, élesek legyenek.
 3. Sérülések a járművön: Ha minden fotót elkészített, a „tovább >” gombra kattintva jut el a meglévő sérülések dokumentálására szolgáló felülethez. Ha van sérülés az autóján, készítse el azokról a fotókat az előzőekben ismertetett módon. 
 4. Ajánlatszám megadása: A „tovább >” gombra kattintva jut el a 11 jegyű ajánlatszám megadásához szükséges felülethez. Az ajánlatszámot az emailben megkapott ajánlaton a vonalkód alatt találja. Az ajánatszám sikeres megadása után a jobb alsó sarokban található  „beküldés >” gombra kattintva tudja az elkészült szemlefotókat beküldeni.

Mire használhatom ezt a menüpontot? 


Árfolyamok menüpontunkban a forint és euro alapú, illetve Quantis, OVB és MBI  exkluzív eszközalapokkal kapcsolatosan talál információt:
 • aktuális árfolyamok
 • részletes eszközalapleírások, referenciaindex
 • az árfolyamgrafikonok az elmúlt évre, az elmúlt 3 évre ill. indulástól számítva.


Hogyan használjam? 


Az alkalmazás elindítása után válassza ki az „Árfolyamok” menüpontot, majd lefelé görgetve a kiválasztott eszközalap melletti nyílra kattintva találja az eszközalapra vonatkozó részletes információkat.

Mire használhatom ezt a menüpontot? 

Kapcsolat menüpontunk kiválasztásával lehetősége van egyetlen gombnyomással felhívni 

 • telefonos ügyfélszolgálatunkat,
 • a Generali Autós Assistance vonalát, 
 • a Mestervonal 24 telefonos szolgálatot.

Ugyanitt megtalálja emailes, postai és webes elérhetőségünket valamint közösségi média oldalainkra is átnavigálhat.