nyugalom életbiztosítás

Kegyeleti gondoskodás

Az elmúlás az élet része. Hiába vagyunk tisztában a ténnyel, elfogadni és feldolgozni nehéz. Hozzátartozónk, szerettünk elveszítése nemcsak érzelmileg állíthat megterhelő időszak elé: megtakarítás híján az anyagi gondokkal is meg kell küzdenünk. Tudta, hogy egy átlagos temetés ára ma minimum 300 000 Ft? A temetési költségek mellett az esetleges kórházi költségek vagy hiteltartozások is komoly kiadásokat jelenthetnek. Ha szeretné megóvni szeretteit az ehhez hasonló gondoktól, Nyugalom életbiztosításunk segíthet a megoldásban.

Kérjen visszahívást!

Munkatársunk segít a döntésben!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.

MIK AZ ELŐNYEI?


 • A biztosítás nem része a hagyatéknak, így ha a kedvezményezetteket név szerint megjelöli, nem kell a gyakran elhúzódó hagyatéki eljárás befejezéséig várniuk a kifizetésre.
 • A kedvezményezettnek a kifizetett összeg után öröklési illetéket sem kell fizetnie. 
 • A biztosítási védelem élete végéig tart, 85 éves kora után biztosítási díjat sem kell fizetnie.

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?

 • Azoknak a 40 és 80 év közötti ügyfeleinknek, akik racionálisan gondolnak a jövőre, és előrelátóan olyan költségekkel is terveznek, mint például a temetés.
 • Akiknek nincsenek közeli rokonaik, akik vállalnák a végső kiadásokat. Akik egy váratlan szerencsétlenség esetén gondoskodni szeretnének családjuk anyagi biztonságáról, levéve a vállukról egy hirtelen szükségessé vált nagyobb kiadás terhét.


Választható biztosítási összegek


A biztosítási összeget igényeinek megfelelően választhatja ki:

 • 300 000 Ft
 • 500 000 Ft
 • 800 000 Ft


előrehozott RÉSZKIFIZETÉS szolgáltatás


A szerződés 5. évfordulóját követően, ha a biztosítottat váratlan, súlyos, visszafordíthatatlan, kritikus betegséggel diagnosztizálják, előrehozott szolgáltatásban részesülhet. Azzal enyhítjük a gyógyulása során felmerülő anyagi terheit, hogy az aktuális biztosítási összeg 30%-át díjmentes szolgáltatásként kifizetjük, amennyiben a 800 000 Ft-os biztosítási összeget választja.


Választható kiegészítő balesetbiztosítás


Amennyiben Ön baleset miatt kórházba kerül, a kórházban töltött napokra 1 000 Ft, 2 000 Ft illetve 3 000 Ft napi térítés kerül kifizetésre az erre vonatkozó kiegészítő balesetbiztosítási feltétel alapján, annak igénylése esetén.


Díjmentes telefonos asszisztencia szolgáltatás


Mivel kapcsolatban kap információt? 


500 000 vagy 800 000 Ft-os biztosítási összeg választása esetén díjmentes telefonos asszisztencia szolgáltatást vehet igénybe, és a következőkkel kapcsolatban kaphat információt:

 • Orvosi rendelők és ügyeletek, szakorvosi rendelők és ügyeletek, gyógyszertárak és gyógyszertári ügyeletek
 • Diagnosztikai eredmények, diagnózisértelmezés, gyógyszerek
 • Baleseti rehabilitációval kapcsolatos tudnivalók


TELJESKÖLTSÉG-MUTATÓ* (TKM*) 10 év 15 év  20 év
 26,91%  17,05%  13,27%

Jelen termék sajátosságai miatt a fentiekben ismertetett TKM számítási eljárástól a következő módon tértünk el:
 •  biztosított kora 40 év (minimális belépési kor)
 • maximális biztosítási összeg 800 000 Ft, amihez 6 628 Ft negyedéves díj tartozik
 • díjfizetési üteme negyedéves, mivel a 40 éves biztosítotthoz és a 800 000 Ft-os biztosítási összeghez havi díjfizetés nem választható.

ÍGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBANJánosnak két lánya és három unokája van. Közeledik a 65 éves korhoz, és már az egészsége sem tökéletes. Egy ideje már foglalkoztatja, hogy szeretteinek az ő halála után ne legyen komoly anyagi teher a temetés, ezért döntött a Nyugalom életbiztosítás mellett. 500 000 Ft-os biztosítási összeget választva havonta mindösszesen 3 510 Ft-ot kell fizetnie. Így ha szükségessé válik, családjának nem kell kivárnia a hagyatéki eljárás végét, hamarabb is hozzájuthatnak a biztosítási összeghez, hogy méltó módon tudják megszervezni a temetését. 


FONTOS KÉRDÉSEK


Amennyiben valamennyi szükséges irat beérkezik a biztosítóhoz, 15 napon belül kifizetjük a biztosítási összeget.

letölthető dokumentumok

Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések

Kondíciós lista a Nyugalom életbiztosításhoz